Elf Kirsche 10ml aroma - Liquid-Aroma.hu
60 ml-es flakonban 10 ml aroma, felöntve alappal. Ahogy írják, úgy csináltam. Pont ahogy az egyik hozzászóló írja, hogy inkább a befőttre hasonlít. Ezt meg tudom erősíteni ![]()
Elf Kirsche 10ml aroma - Liquid-Aroma.hu
60 ml-es flakonban 10 ml aroma, felöntve alappal. Ahogy írják, úgy csináltam. Pont ahogy az egyik hozzászóló írja, hogy inkább a befőttre hasonlít. Ezt meg tudom erősíteni ![]()
Ha jól számolom ez kicsit kevesebb mint 20%-os higítás. Lehet ezért vesz el többet a nikotinból. Az aroma amúgy PG-nek számolandó. ![]()
Az finom pedig. ![]()
Hát-al nem kezdünk mondatot, de hát nem is tudom, hogy mi jobb nekem, a PG többlet vagy VG többlet. Úgy vettem észre, hogy nekem az 50/50 jobban bejön mint a 70/30 VG többlet. Ezeket 50/50-es alappal kevertem be. Korábban a mangót azt Unica PG mentes alapfolyadékkal. Az mintha jobban hozná nekem az ízt. Lehet ez barimi véletlen is, de abban is keveselltem a nikotint. Na de igazság szerint inkább a mentoloshoz hasonlítok, becsapós lehet…![]()
Finom bizony. Nekem a cseresznye befőtt mindig olyan lájtosnak, lanyhának, poshatdtabbnak, stb-nek tűnt az eredeti cseresznye íztől
Más műfaj valamiért, de megvan a varázsa
Finom tényleg. Ezt hozza kb ez az ELF cseresznye
Illetve van egy kis cukros, édeskés mellékíze, ami egyébként jót tesz neki, enélkül uncsibb, lanyhább lenne mint a meleg sör
Feldobja egy kicsit a befőtt ízt ![]()
Rádobsz egy kis tejszínes aromát és kész a gyümileves ![]()
Mivel az aroma vg-ben nehezebben oldódik, ezért az 50-50-es alap add jobb ízt.
Az elf ha jól tudom természetes aroma, vagy mifene, ezért az íze nem hasonlít a mesterséges gyümölcs ízekhez.
Hogy mi? Ezért lehet, hogy a mesterséges gyümölcs ízeket egyformának, valami erős mű íznek érzem, gyümölcs íz nélkül? Azt nem bírják az ízlelőim?
Lehetséges, igen.
Ott a lényeg, hidegen sajtolt természetazonos aroma, adalékmentesen.
Az íz amit nem szeretsz lehet egy édesítő, egy ízfokozó, egy adalék, aminek a neve egy kémiai képlet, ilyesmi.
Ennyi lenne az egész, a megoldás? Na ezt figyelni fogom, hogy így rendeljek aromákat
Ezer kössz, megint egy elágazásnál jó irányba indulok akkor ![]()
Mi lenne velem nélkületek, már rég megint cigiznék, de nem ![]()
Az 50/50 izesebb mint a 70/30 VG többlet ez biztos. Lehet ezért jön be jobban. ![]()
Egyébként a “hát” - nak van egyfajta társalgásszervező jellege is. ![]()
Ezek szerint mégis ízlik.
Mondjuk egy birsalma befőttet el tudnék szívni ez mellett. ![]()
Ispynek igaza van.
Nekem ez most pont nem jutott eszembe.
Van bizony
![]()
Akkor ketten vagytok legalább, hogy mi a baj nálam ![]()
Azt hiszem, hogy jobban rá kell feküdnöm ezekre a fogalmakra, hogy sajtolt természetes aroma vagy mesterséges, kivonatos, vagy nem, stb…
Na…van ilyen biztos, hogy nem megy a mű íz…
A természetes aroma az olyan kb mint a gyümölcskivonat.
A mesterséges pedig csak utánzat. A kivonatos (természetes) aromáknál jelzik csak, hogy ez sajtolt, avagy kivonat. A mesterséges, vagy természetazonosnál nem. (A természetazonos is mű, csak jól sikerült.
)
Ez egy roppant bölcs döntés, és meg is kapod a kérdesedre a választ, valószínű! ![]()
Ezek alapján biztos, hogy egy éles határ van nálam a mű, mesterséges ízek és a kivonatok közt
Előbbiből valamiért nem érzek semmit csak valami mű ízt
Ezt nagyon irány mutatónak mondhatom
Még sincs veszve minden gyümölcsös vonalon ![]()
Vatta próba megwót.
Nem azon múlt. Nem annyira erősen kokszolódott a vatta. De azért cseréltem huzalt és vattát is.
Akkor viszont a 2 aroma nem túlzottan illett össze szerintem.