Elf Kirsche 10ml aroma - Liquid-Aroma.hu
60 ml-es flakonban 10 ml aroma, felöntve alappal. Ahogy írják, úgy csináltam. Pont ahogy az egyik hozzászóló írja, hogy inkább a befőttre hasonlít. Ezt meg tudom erősíteni
Elf Kirsche 10ml aroma - Liquid-Aroma.hu
60 ml-es flakonban 10 ml aroma, felöntve alappal. Ahogy írják, úgy csináltam. Pont ahogy az egyik hozzászóló írja, hogy inkább a befőttre hasonlít. Ezt meg tudom erősíteni
Ha jól számolom ez kicsit kevesebb mint 20%-os higítás. Lehet ezért vesz el többet a nikotinból. Az aroma amúgy PG-nek számolandó.
Az finom pedig.
Hát-al nem kezdünk mondatot, de hát nem is tudom, hogy mi jobb nekem, a PG többlet vagy VG többlet. Úgy vettem észre, hogy nekem az 50/50 jobban bejön mint a 70/30 VG többlet. Ezeket 50/50-es alappal kevertem be. Korábban a mangót azt Unica PG mentes alapfolyadékkal. Az mintha jobban hozná nekem az ízt. Lehet ez barimi véletlen is, de abban is keveselltem a nikotint. Na de igazság szerint inkább a mentoloshoz hasonlítok, becsapós lehet…
Finom bizony. Nekem a cseresznye befőtt mindig olyan lájtosnak, lanyhának, poshatdtabbnak, stb-nek tűnt az eredeti cseresznye íztől Más műfaj valamiért, de megvan a varázsa Finom tényleg. Ezt hozza kb ez az ELF cseresznye Illetve van egy kis cukros, édeskés mellékíze, ami egyébként jót tesz neki, enélkül uncsibb, lanyhább lenne mint a meleg sör Feldobja egy kicsit a befőtt ízt
Rádobsz egy kis tejszínes aromát és kész a gyümileves
Mivel az aroma vg-ben nehezebben oldódik, ezért az 50-50-es alap add jobb ízt.
Az elf ha jól tudom természetes aroma, vagy mifene, ezért az íze nem hasonlít a mesterséges gyümölcs ízekhez.
Hogy mi? Ezért lehet, hogy a mesterséges gyümölcs ízeket egyformának, valami erős mű íznek érzem, gyümölcs íz nélkül? Azt nem bírják az ízlelőim?
Lehetséges, igen.
Ott a lényeg, hidegen sajtolt természetazonos aroma, adalékmentesen.
Az íz amit nem szeretsz lehet egy édesítő, egy ízfokozó, egy adalék, aminek a neve egy kémiai képlet, ilyesmi.
Ennyi lenne az egész, a megoldás? Na ezt figyelni fogom, hogy így rendeljek aromákat Ezer kössz, megint egy elágazásnál jó irányba indulok akkor
Mi lenne velem nélkületek, már rég megint cigiznék, de nem
Az 50/50 izesebb mint a 70/30 VG többlet ez biztos. Lehet ezért jön be jobban.
Egyébként a “hát” - nak van egyfajta társalgásszervező jellege is.
Ezek szerint mégis ízlik. Mondjuk egy birsalma befőttet el tudnék szívni ez mellett.
Ispynek igaza van. Nekem ez most pont nem jutott eszembe.
Van bizony
Akkor ketten vagytok legalább, hogy mi a baj nálam
Azt hiszem, hogy jobban rá kell feküdnöm ezekre a fogalmakra, hogy sajtolt természetes aroma vagy mesterséges, kivonatos, vagy nem, stb…
Na…van ilyen biztos, hogy nem megy a mű íz…
A természetes aroma az olyan kb mint a gyümölcskivonat. A mesterséges pedig csak utánzat. A kivonatos (természetes) aromáknál jelzik csak, hogy ez sajtolt, avagy kivonat. A mesterséges, vagy természetazonosnál nem. (A természetazonos is mű, csak jól sikerült. )
Ez egy roppant bölcs döntés, és meg is kapod a kérdesedre a választ, valószínű!
Ezek alapján biztos, hogy egy éles határ van nálam a mű, mesterséges ízek és a kivonatok közt Előbbiből valamiért nem érzek semmit csak valami mű ízt Ezt nagyon irány mutatónak mondhatom Még sincs veszve minden gyümölcsös vonalon
Vatta próba megwót.
Nem azon múlt. Nem annyira erősen kokszolódott a vatta. De azért cseréltem huzalt és vattát is.
Akkor viszont a 2 aroma nem túlzottan illett össze szerintem.