Sziasztok!
Válságban, vagyok, nem esik jól egyik íz se Édesítő ízű a szám, mintha édesítőt vettem volna be csak tompábban.
Mindig keverem az ízeket, próbálom cserélgetni. Ment a mentol, a gyümölcsös, a sütis, de egyik sem jó. Annyira idegesítő.
Valamit tudtok tanácsolni, fordult már elő mással is?
egy két jó rta sokat segit de ez ilyen használj szájvízet,igyál egyél citromost mentást,hideget,meleget…
Kicsit megnyugtattal, várom az új tankomat
Én váltottam MTL-re és kivonatos aromákra. Így már az édesebb dolgok is elférnek.
Mtl szívom, a kivonatosat még nem kóstoltam, de lehet teszek egy próbát!
Ott azért lehet szárazabb dolgokra akadni. Nekem is az agyamra ment, hogy minden édeskés
Kérdés, hogy a dohányíz mennyire fekszik neked.
Az jön be a legjobban. A woods and spirits még, amit a legjobban eltudok szívni, finom, lágy és csak enyhén édes.
Én 4-5féle dohány ízt használok 4-5féle rta-ból azok is több féle huzal és többféle vatta kombinációba igy elég jól elkerülhető az íz vakság…
Ha szereted a füstös dolgokat, akkor az kiváló ellenpontozás. Én mondjuk alapból szeretem az ilyesmit, nem csak aromában, hanem ételben, italban is, szóval nekem nem gond
Értem, én most minden nap mást töltök, de nem az igazi.
hát naponta váltani nem az ígazi szerintem sem.
Szeretem, csak inkább a lágyabbat. Most próbáltam ki a ripe vapes rumosat (jó, nem bírtam kivarni vele csak 1 hetet) de nekem túl száraz volt. Lehet kell neki még idő.
Én napi legalább 3 ízt használok. Egyszerűen ha nem érzem, hogy pont olyat akarok, akkor nem szívom, előveszek mást. A lényeg, hogy tök felesleges erőltetni egy adott ítz, mert csak besokallni lehet tőle.
Ehhez persze kell pár tank
Én a rumról alapból azt gondolnám, hogy édes
Elképzelhető, hogy hamar kiszárad a szád. A liquid eleve dehidratáló hatású. Azzal is fel tudod picit frissíteni az ízlelőbimbókat, ha próbálsz többet inni. Nálam ami bevállt az a plusz 1 fogmosás és a rágó. De könnyen lehet, hogy a kokszosodástól tompul az íz.
Szerk.: És természetesen többet is iszom mint mikor cigiztem. A napi kb 4 liter megvan. Nyáron 5-6.
Hát nemrég kezdtem, csak egy van de megfertőztetek, nézem már a további utánpótlást
Nálam a fogmosás tompít
Szia @Ivett !
Érdemes több szettel működni,több ízel felváltva pöffékelni,viszonylag sok folyadékot inni,én pl szeretem a limonádét így az nálam napi szinten megyplussz még amit észrevettem,hogy bizonyos aromák az érlelésük közepette elédesednek ami további érlelés után eltűnik
Nálam nem, sokkal élénkebb fogmosás után az ízlelésem. Így minden olyan mint friss tekerésnél.
Igen, észre vettem, hogy én is többet iszok.
Tényleg a rágó jó ötletnek tűnik, kipróbálom! Köszi szépen!