Gyümölcsös ízek egyformák

Szeretem, ha az aromák visszaadják azt, amit előzetesen várok tőlük. Mert az jelenti nálam igazán a ternészetességet…
Persze van az, amikor más lesz az eredmény, de az is ízlik, csak egy minimális csalódottság akkor is meg lesz. Mert nem az, amire számítottam… :wink:

Az Atoms Lab biztsos benne lesz a következő rendelésemben. :slight_smile: Az Elf megtörte a jeget, hogy van íze, nem csak az az egyforma mű íz :slight_smile: Hát @Vaperina_Kinga megmondta nekem az elején, hogy ha van íz, ami tetszik, akkor próbálgassam a gyártókat :slight_smile: Igaz, akkor még nem tudtam, hogy mi tetszene :slight_smile: Most meg már úgy vagyok vele, hogy nem az után megyek, ami tetszene, hanem ami jó :rofl:

Megkapom a következő fizut, már rendelek is Atmos Lab aromát :slight_smile: :+1:

2 kedvelés

Nem írnék bővebben, mert még keresem a szavakat…

Első gondolataim:

• nagyon ízlik,
  • egész napos,
  • minggyá’ elfogy,
  • most kevernem kell mééég!!!
13 kedvelés

Wow :slight_smile: ígéretesnek tűnik…

1 kedvelés

Gyors helyzetjelentés: “mert nagyon rákaptam.”

• A muskotály erős íze a végére megfakult, pedig gyorsan fogyott. A mogyoróval sereghajtók lettek nálam.
  • A bodza is nagyon apad, már keverem is a következőt, nincs apelláta.
  • Az újdonság varázsával a sárgadinnye is nagyon bejövős, hírmondója se fog maradni…

(Egyik sem rossz. Egyik sem kokszol. Nekem így.)

7 kedvelés

Az íze a végére megfakult?!
Csak a megszokás miatt gondolom. :smiley:

Nem hiszem, hogy telítődtem volna…
Nem vagyok egy vatta cserélgetős, de egy hét után még a Journey Discovery dohány ízesítésű liquvidek is kokszolnak, hiába az alacsony keverési százalék. Vatta csere után mindig meglepődöm, hogy elment az egész szinte észrevétlenűl egy tompább irányba egy hét alatt.

Az Atmos Lab-tól nálam ( 3%-os vegyítés, 0,4-0,5Ohm kb30Watt) egy hét után is szinte patyolat a tekerés és ez lehet, hogy megtévesztő lehet számomra. Mivel bő egy hét alatt elpárologtatom, nem cseréltem még vattát, mondván az a kicsi már lefolyik coil renovirozás nélkül is…

Lehet, újra kéne félúton tekernem és megkerülnének az eltünt zamatok kokszolás ide vagy oda. Még csak most barátkozom a dl-el és ismerkedem az Atmos Lab-al és így nehéz a szubjektív élményből objektív vélemény csinálni…de próbálkozom. :face_with_monocle:

5 kedvelés

Dl élményt én egyelőre még kihagyom.
Amúgy ez a kokszolódás könnyen észrevehető?!
Értem én arra, hogy a dry hit az azért elég nagyot tud ütni azzal az égett ízzel…
Ha csak kezd a vatta megmakkanni, annak van ilyesfajta előjele vagy az még egy likvid áztatta közegben el tud bújni?!
Csak mert nekem is járt a fejemben, hogy milyen sűrűn vattázzak…
…a különböző ízeknél ha el akarom kerülni az áthúzást az egy dolog. Ott oké.
De egy adott fajta esetében néha rá kellene pillantani a tekerés állapotára vagy ezt azért elég gyorsan és szignifikánsan jelzi az íz?

3 kedvelés

Először elkezd megváltozni a liquid íze, majd tompul, végül pedig már csak valami kis visszang marad az eredeti ízből. Ha marad, vannak azért masszív brikketek, ahol már semmi sem létezik. :rofl:

2 kedvelés

Van egy jó kis kevert likvidem a tankban és mármár kevésbé érzem ízesnek, mint külön külön…
Szerintem egy vatta próbát akkor teszek. Hátha emiatt…

1 kedvelés

Vannak olyan levesek, amiknek alapból halványul az íze ahogy megy az idő, aztán vannak olyanok is, amiket egy idő után gyengébbnek érzel, mert ugye folyamatosan érzed és az agyad már nem úgy érzékeli. Szóval elég sok minden lehet, érdemes folyamatosan cserélgetni.

2 kedvelés

A sok hsz-hez én is bekapcsolódnék, mert hogy hasonló bajom volt nekem is csak DL vonalon.
Melo 3 tankkal kezdtem, mesh hálós porival. De mindenképp az RTA irányba akartam menni a fenntarthatóság miatt és nagyon sokáig tartott megtalálni azt a kazánt amivel úgy jönnek az ízek, ahogy én azt elvárom.
Próbáltam vélemények alapján menni, de mind a Kylin mind az Arbiter elbukott nálam, majd jött a Mato, ami ugye RDTA kazán és jött vele a megváltás is, megvan, hogy mi kell nekem.
Ismerősnek Hildája van, ami szintén top coil rendszer és nagyjából ugyanazt az ízt tudja mint az én Matom, némelyik lötyiben jobb is. Az acélsodronyos liquidszállítástól nem kell tartani, a sajátommal együtt 3 kazánt ismerek ami ezzel működik és nincs vele probléma. Az RDTA meg ötvözi az RDA ízbajnokságát, de nem kell csepegtetéssel vagy sqounk moddal foglalkozni.
Nem ismerem a te kazánjaid, mert én DL-ben nyomom, de mindenképp javaslom, hogy ha szóbajöhet hardver vásárlás akkor egy top coil kazánt próbálj ki. Mint ahogy nálam is, hiába favorizál 1-1 kazánt 12 ember, ha te vagy az az 1 akinek nem azt hozza amit elvársz.
Mellette persze észrevettem, hogy nekem nem a gyümölcs kell hanem a desszert és azóta álom az e-cigizés. Ha javasolhatok aromát is a BRHD Smores megér egy misét. Finom csokis tej beütése van számomra viszont nem tolakodóan édes. Szintén BRHD Cinnaroll meg egy nagyon finom fahéjas íz, kicsit ez már édesebb, de számomra ez sem sok. Esetleg egy natúr mentolos is megérhet egy próbát, nekem az A&L Shiva is nagy kedvenc, kicsit édeskés de a mentol ami dominál. Ezek mellett az A&L Ragnarök amit gyümölcsösként szeretek, abból is a green edition aminek egy kis mentás utóíze van. Esetleg sokak nagy favoritja a Don Cristo Pistachio, dohányos pisztácia, na ez már édes, de számomra ez is egész nap szívható.
Ezek közül egyiket se mondom igazán vattagyilkosnak, 3-4 napig is el lehet lenni 1-1 tekeréssel. Desszertek körében ugye ez már elég jónak számít.

3 kedvelés

Megjött a listámról az első pár cucc :slight_smile: Nagyon jó illata van mindegyiknek. Ma öntöttem fel, illetve kevertem be. Az első kóstolás az ELF zöld alma fev-ben :slight_smile: A mangó után ez is jó. Egyenlőre kevésbé intenzív az íze a mango-hoz képest, de ennél se nem az az egyforma mű íz, amit mindig éreztem :slight_smile: Tényleg zöld alma íze van :slight_smile: Ez az elf egyértelműen bejövős :slight_smile: Az Atmos Lab-ra vagyok kíváncsi, csak érjen már :slight_smile:

5 kedvelés

Nekem a mangó és az eper volt, a mangó még csakcsak elfogyott, de az epret ne vedd meg. :rofl:

Az epret valahogy nem kívánom, gyümölcsben sem, az ki fog maradni. A málna? Az tetszene, ha tudná azt adni :slight_smile:

1 kedvelés

Én ezt a kettőt próbáltam és itt véget is ért barátságom az elf márkával.

Remélem nem okoznak csalódást! Kíváncsi vagyok a tapasztalásaidra és várom a beszámolód.
Az Elf-ből a zöldalma nálam mindent vitt. Utána én is úgy jártam el mint @Ispy és átigazoltam desszert ízek terén a 120ml-es snv-ekre a Journey-től.
Atmos Lab-ra különösen kíváncsi vagyok. Nálam megfejtés gazdaságosság terén ha megy a gőzős (dl). Apple Red-et és a Haselnut-ot még(!) nem kóstóltam.

Mindenképpen megírom a tapasztalatokat :slight_smile: Én is várom, csak még a kérdés, hogy hány nap után kezdjem kóstolni :slight_smile:

Kóstolgatom az ELF cseresznyét. Tartottam ettől egy kicsit. Féltem, hogy túl sok lesz. Nem egészen az én ízem ez, de eddig jó. Ennél kicsit érezni, hogy mű, de szinte nem észrevehetően. Kevésbbé intenzív íze van, de nem tolakodik be a mű íz, még jó is így :slight_smile: Haloványabb íz, de egyértelműen cseresznye :slight_smile: Ezek tudnak valamit, hogy haloványabb ízzel jobb lesz a végeredmény :slight_smile: Ebben sincs meg az az egyforma gyümölcs íz nélküli mű íz, élvezhető nekem :slight_smile:

Egyébként nekem úgy tűnik, hogy az ELF-hez több nikotin kell ugyanhhoz a hatáshoz.

2 kedvelés

Hány ml aroma van az üvegben?