Gyümölcsös ízek egyformák

Amúgy egy oldalon az Atmos Lab aromáknál is írnak egy ilyet “nem tartalmaznak cukrot, glutént, génmódosított hozzávalókat, diacetilt.” Ez így ígéretesnek tűnhet a szempontomból.

Valódi cukrot nem is tudnának beletenni, max szintetikus édesítőszereket, és azok vannak is benne. Persze bevizsgált dolgokról beszélek, különben az aroma sem felelne meg az előírásoknak. Glutént szintúgy nem tudnak beletenni, meg az egyszerűen nem passzol sehova. Biztos valami felröppent “kacsát” akarnak ezzel elhessegetni. A diacetil a vajas, krémes ízért volt felelős, de már évek óta nem használják, mert kiderült, hogy belélegezve káros a szervezetre.

1 kedvelés

Akkor ez egy kamu szöveg ezek szerint?

Inkább fél igazságnak mondanám. :slightly_smiling_face: Szerintem sokan kérdezték már tőlük ezeket, így inkább kiírták. Csak így viszont félreérthető.

Nem kamu, mert igaz. Csak ez igaz mindenre is, amit manapság lehet kapni. :grin:

2 kedvelés

No igen, de nem túl sok hasznos információt lehet olvasni a webshop-okban… Pont a lényeg, amit miatt válogatnom kell, nem igazán van meg…

Valami ilyesmi biztos van, ami nagyon “betesz” az ízlésemnek… Akkor marad a próbálkozás :slight_smile:

Amúgy nem is tudom, hogy miért akarok minél többet. Azzal az 1-2 ízzel, meg, amit kóstolót kaptam, meg az ELF, meg ha az Atmos Lab jó lesz, van rengeteg, amit tudok cserélgetni, hogy ne unjam meg, ne menjek vissza analógnak, az elsődleges cél kipipálva. Van bőven mit, de még így is mintha keresnék…hogy ez miért?.. Pedig most tök elégedettnek érzem magam :slight_smile:

2 kedvelés

8 aromát bekeverve magammal hurcolok​:grin: otthon van még 7 bekevert és aroma vagy 10 ami nincs . Nincs ezzel semmi gond :grin:.

4 kedvelés

Ez egyébként tényleg nagyon jó :slight_smile: :+1: Ezt már nem csak kóstolgatom, ezt szívom a Bishop-ban órák óta :slight_smile:

Apple Red és Hazelnut kipróbálva. Utóbbi Kyfun Lite-ban, az Apple Red Merlin Nano-ban. 2,5, illetve 2-es magon, Kanthal 28-as huzallal 7-8 menet. BP Mods vattával. 50/50 4 mg-os alappal.

Egyik sem csalódás, hozza azt ízt, ami rá van írva :slight_smile: Nem jelent meg mű íz nálam egyiknél sem :slight_smile: Nem annyira intenzív íz, mintha alul aromáztam volna, 4%-ban kevertem. Nem ízetlenek egyátalán, csak nem erős intenzív, inkább az a kellemesebb, lágyabb.

A hazelnut elsőre fura volt kicsit. Mintha erősen használt lett volna a vatta, de nem. Olyan mintha a pörkölt mogyoró kesernyés héja is benne lenne. Vagy nem is tudom hova tenni, ízlelgetem, de tetszik, kellemes :slight_smile:

Az Apple Red. Totál piros alma íz, de meg nem mondanám, hogy melyik almára hasonlít. :rofl: De egyértelműen piros alma íz. Nekem egy kicsit olyan beütése van, mint amikor már kezd túlérni az alma, de érezni benne pici savanykásságot :slight_smile:

Hát nem az a high tech ízlelőim vannak, nehéz körülírnom, de valami ilyesmiket érzek :slight_smile: Kellmes mindkettő, nagyon jók nekem:)

Eddig nagyon bejövős az Atmos Lab. Nincs, nem lesz gond a gyümis ízekkel csak nagyon meg kell válogatnom, hogy melyiket :slight_smile:

3 kedvelés

A Red Apple-t betöltöttem a Bishop-ba is. Hitványabban tekertem meg vattáztam mint szoktam :slight_smile: Viszont nagyon jó lett a végeredmény. Nagyon szépen, szinte halktalanul suhan a gőz. Azt írja a készülék, hogy 1,01 ohm, 3,04V, 9,2 W. Itt állt meg az újjam, amikor feltoltam a wattot :rofl: Félre is tettem a napi mentolomat :rofl: Igazán kellemes és lágy. Nagyon jó íze van, direkt jó is, hogy nem lett erősebb, intenzívebb. Ezt nagyon eltaláltam a száj ízemnek :slight_smile:

Egyébként létezik, olyan, hogy az aromától másabb lesz a gőz? Esetemben most nekem lágyabb, hangtalanabb, egy sercegés se, meg semmi? Vagy csak sok bolygó együtt állás, hogy most így sikerült a tekerés?

Nekem csak az tűnt ki így elsőre, hogy 9.2w?!
Hasonló ellenálláson én perpill 14en. Ott azért tud “pattogni”. :smiley:
1 ohmnál 10 alatt csak a huzalozás utáni szennyeződés eltávolítást csinálom.

1 kedvelés

Nem olyan erős pattogásra gondoltam :slight_smile: kisebb teljesítényen is van némi hangja. Ez maradt most el, ahogy bele szívtam meg kellett néznem, hogy be van-e kapcsolva, de be volt és volt is gőz :slight_smile: Amúgy friss tekerésnél először csak kisebb teljesítménnyel szoktam kezdeni, de többször volt már, hogy úgy is maradt. Nem is értem, hogy legtöbbször miért tolom feljebb én is tizen wattok-ra, amikor 10 alatt is ugyanolyan jó :slight_smile:

2 kedvelés

Atoms Lab Apple Red utáni tekerés. kb 4-5 ml ment át rajta 9,2 watton. Még mindig jó az íz, a gőz, és a TH 4mg-al. Ebben a tankban, ezzel a tekeréssel, ilyen teljesítményen nem kokszol nekem :slight_smile:

Vannak nagyon tetszetős ízek, amik bejöttek. Ezt már lehet, hogy írtam, de… igaz, hogy nagyon jó, de túl karakteresek, intenzívebbek, jobban kokszolnak. Most már biztosabban mondhatom, hogy igen, a gyümölcs ízre nehezebben unok rá, stb. Jó kis hobbi a tekergetés, de az sem utolsó, hogy nem kell minden nap. Én örülök, hogy segítettetek és nem engedtem el, próbálkoztam a jó megoldásért.

Ezekkel a tippekkel végre olyanabb az utam, hogy egyre kisebb a csalódottság érzése és egyre kisebb az esélye, hogy esetleg analóghoz nyúlnék :heart:

4 kedvelés

A javaslatom, hogy a következőben próbálj ki egy space tekerést is, ebben a tankban csak azt használok! :wink:

Próbáltam már több fajta tekerést, nem csak az összenyomottat, széthúzottan is, ss meg kanthal huzallal is, 5-10 menetig, különféle wattokon. Nekem nincsenek olyan érzékelőim, hogy nagy különbséget észre vegyek… Azért maradt az összenyomott tekercs, mert azt legalább össze lehet rakni szabályosabbra :rofl: Valahogy könyebbnek, egyszerűbbnek tűnik, és mivel sok különbséget nem érzek tekerések közt, jó ez nekem :slight_smile: Ebben semmi számottevőt nem veszek észre.

A vattában kicsit jobban, de abban is olyan, hogy nem tudom eldönteni, hogy tényleg jobb vagy bebeszélem magamnak… és végül megérzés alapján azért el tudom dönteni, hogy melyik jobb.

A drip tip-eknél már sokkal jobban érzem a különbséget, hogy vékonyabb, fém, vagy műanyag vagy mi. :slight_smile:

A tekerésnél valamiért nem. Viszont egyébként jó ötlet újra próbálkozni :+1: Van jó ízű tankom, normális jó ízű aroma, jobban megéri kísérletezni. :slight_smile: Lehet, hogy a “jó” és a “még jobb” közt hamarabb megérzem a külömbséget mint a “nem rosz” és “lehetne jobb” közt :slight_smile:

Mindenképp megpróbálom :slight_smile:

1 kedvelés

Látod​:blush:ugye hogy nem is egyformák az ízek :stuck_out_tongue_winking_eye:csak egy megfelelő setup,és egy segítő kéz kell hozzá :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Apple Red-ből rengeteget szívtam, nagyon jó. Viszont jönnek rá a darazsak :rofl: írtam már ezekről, de a hazelnut. Jó, jó, szívom. Viszont valami nem volt okés. jó íze van, de mintha valami hiányozna belőle. Nem tudtam még behatárolni, de érzésre olyan mint amikor egy sótlan kaját eszünk és érezzük, hogy nagyon hiányzik valami :slight_smile: Na ez pont olyan érzés. Ebbe nem kell sós, se cukor, de azért a gyümölcsöset pl feldobja az édesség, de ezt semmi. Van egy jó íz, de nem dobja fel semmi, hiányérzetes, de attól még jó :slight_smile:

3 kedvelés

Am, megjött az ősz, a hideg, meg a csukott ablakok… gyümölcs, atmos piros alma… hát bele tud ívódni mindenbe… bejövök a szobába ahol ezt csukott ablaknál szívom… kellemes alma illat :rofl: :thinking:

Az ELF citrom az nagyon nem jött be, kb olyan fura íze van mint a dinner lady citromos cuccoknak… A cseresznye viszon bevált tőlük, az jó :slight_smile:

Nézegettem a lehetőségeket. Mango nem nagyon van atmos lab-ban. Létezik pedig csak nagyon külföldi olalakon. Nem is értem, hogy miért marad ki pl a vape42 kínálatából. Pedig ott ajó a választék AT.Lab-ból. Érdekes. Az ELF mangó nekem bejött nagyon, igaz a végére nagyon nyers lett vagy mi, de bevált. Ez snv, sajnálom, hogy atmos lab féle aromát nem nagyon árulnak mert kedvencem lett. Tud valaki hasonlót, ami nem snv hanem aroma?

Hmmm, egyébként gyümölcs ízek. Szinte csak atmos lab gyümölcs aromákat szívtam egy ideje. Baromira lágy és kellemes, hozza az eredeti gyümölcs ízét… Viszont kicsi változatosabbra vágytam, betöltöttem pár másik cuccot… bakker, mindegyik túl nyers, érdes, karcos, lágynak ellentéte, stb, amik előtte nagyon bejöttek…A highider jackpot, ami kedvenc volt, ahhoz is kellett 1,5 mili, hogy visszahangolódjak rá…

2 kedvelés

Egyébként okozhat függőséget aroma? :thinking: Annyira jóféle gyümölcsös aromát kerestem, amit meg is találtam az Atmos Lab-ban. Viszont most nem nagyon tudok mást szívni. Semmi nem jó, amit korábban nagyon szerettem azt sem… kivéve az említett jacpot. Az valami isteni…

Létezik, hogy attól, hogy valami nagyon bejött, ezért sokkal magasabbra került a “léc” ? Nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e vagy sem… Rátaláltam számomra nagyon jó gyümölcsös ízekre, de egyúttal így le is szűkült a kör, nem kicsit… :thinking:

3 kedvelés