Gyümölcsös ízek egyformák

A fev igazi vagy imádom vagy utálom tank, neked akkor az imádom van. Egyébként nagy rajongótábora van ám, szóval valamit csak tud.

Nekem az imádom van, nagyon jól kitalált. Mondják, hogy az e-cigizés sose lesz olyan mint az analóg, hiába keressük, az csalódik benne aki azt keresi, stb… én nem csalódtam most emiatt az e cigiben, én megtaláltam benne, nekem ez nyújta ugyanazt az élményt és jó ízzel :slight_smile: Nekem hozta azt az érzést, hogy analógot letéve sóvárogtam hogy érezzem ugyanazt, és most megérkezett. Már rég elhagytam azt az érzést, de azért bennem vol, de most végre áttörés volt ez. Olyan volt evvel mintha hónapok után elcsábultam volna és csak elszívtam volna egy analógot. Megnyugvás. Nem analóg volt, mégis olyan hatás keltett :slight_smile: És gyenge nikotinnal, tök jó ízzel :slight_smile: Nem véletlen, hogy nem kicsi rajongó tábora van. Tényleg jó ízű tud lenni nagyon. Amilyen egyszerű, annál inkább lehet variálni, hogy milyen legyen. Nos, hát nincs tankja, de részemről kevésbé lustasgáosság az elmosása újra tekerése… Jobban macerásabb elmosni egy normál tankot, a palástot szétszedni meg minden, kiönteni a levest ha kell cserélni, stb. Az én szemszögömből olyan mintha a lustáknak találták volna ki, könnyebb. Mi az, hogy lekapom a tetejét és csöpögtetek ha kell… valamit valamiért és ez jobb, kényelmesebb. Jó íze van, statikus, mindig egyforma, nem nagyon vettem észre, hogy néha egy-egy slukk másmilyen. Ez nem tud szerintem se sercegni se pattogni szerintem, mindig lágy, valami trükkje biztos van. Íze, TH ja tök jó, szóval tud valamit tényleg. :slight_smile:

3 kedvelés

22-24 is, ha kell :grin:

Mondjuk arra is volt már példa :smiley:

2 kedvelés

Kísérlet tovább… @Tyutyika küldött nekem kóstolókat. Beváltak, azokat szívtam, ízlelgettem. Nagyon jó kúra, hogy szoktassam magam a gyümölcsösökhöz :slight_smile: De jó, hogy nem adtam fel és itt vagytok tanácsolni :slight_smile: Mind elszívtam, amit kaptam, közben mást nem. Azt vettem észre, hogy azért változik az ízlésem is, csak jó irányba kell menni, szoktatni magam :slight_smile:

Gondoltam egy érdekeset. Számomra. Sosem ettem mangót, igazi gyümölcsöt. Nem ismerem, nincs róla semmi… Kimaradt az életemből. Mango ízekről jó vélemények voltak sokan. Be is jött. Két cuccost próbáltam.

Dampflion Checkmate White Knight 10ml aroma - Liquid-Aroma.h

Elf Honigmelone 15ml aroma - Liquid-Aroma.hu

Előbbinél gondolom, hogy a hűsítő miatt jobb a th, utóbbi meg baromi jó, kellemes ízű. És érzem mindkettőt. :slight_smile: Na most ez azért mert más irányba mentem, más márka, vagy hogy szoktattam magam, nem tudom. Sok tényezőt változtattam egy próbára :rofl: Viszont kezd alakulni :slight_smile:

Az Atmos Lab tűnik szimpatikusnak, ajánlás miatt is. Az inkább aroma, nagyon keverni kell. Az Elf meg snv. Instant hatás miatt próbáltam az Elf-et.

Van itt valaki aki tud összehasonlítást mondani az Elf meg az Atmos Lab között? Aki próbálta már mindkettőt?

Nehéz választás nagyon olyat rendelni, ami 2-3 ízből áll, nem tudni mi a végeredmény. Csak ajánlás alapján…Nem könnyű bele választani. Bár így a kóstoló alapján van kiindulási pont bőven :slight_smile:

Ettől függetlenül én próbálkoznék még az “egy íz” felé is, mert pl az elf mango nagyon bejött, érzem, nincs olyan jellegzetes egy kaptafára menő mű íze, stb. Ha tudná ugyanezt aroma koncentrátumban pl az Atmos Lab akkor nagy lenne a boldogság :slight_smile:

2 kedvelés

Közelísd meg a dolgot kulináris oldalról tudod mi van benne. Akkor egy jó mixer/turmix gép irány a zöldséges. Meg van minden mehet a kísérletezés. Jobbára a laborokba is van egy ÍZ SZOMALIÉ (kekec) aki szakács, cukrász, vagy teszt csoport. Ne tud meg menyitt kellet magolni élelmiszer alapismeretből K kémia. :rofl::grin:

Érdekes “játék” a mixelgetés.
Egy dohányos aroma eléggé bejön, de csak hülyeségből rákevertem egy műzlis jellegű desszert aromát, amit túl intenzívnek tartok önmagában. Tényleg csak pár cseppel bolondítottam meg azt, ami a 10 millis tűs flakonban volt úgy félig. Felrázva, keverve :wink: rögtön kóstolás. Na mondom ez olyan mint a konyhában a fűszerek. Ide játék, oda játék és működik!!!
Jah. 1 tank után legszívesebben kiszedtem volna belőle :smiley: pedig a dohányos alap az nálam egész napos is lehet…
Szóval lehet játszani, de azért a hosszú távon is jó dolgok lehet nehezebben találhatók meg.

Szia Zsolt!

A legelső snv termékem az ELF zöldalmája volt. Még háromszor rendeltem, miután elfogyott…

Kezdőként mindjárt azt gondoltam és így is tettem, hogy megcsíptem, beletenyereltem a tutiba, az ELF márka igazán felsőbbrendű, végigkostolom az egész palettát. Az eper és a dinnyés már nem ízlett, haloványnak éreztem a zöldalma után.

Az Atmos Lab egy aroma és a 10ml-ből háromszor 120ml-t keverek, az kb. 3%. Szeretem, mert finom és gazdaságos. Ez főleg olyankor jön jól, ha az ember egyre jobban rákap a dl-ezésre. Túlnyomó részt mtl-ben már csak dohányosokat, desszert dohányosokat szívok.

Az ELF és az Atmos Lab almáját nem hasonlítanám össze, mert mindkettő finom, nekem ízlik, én nagyon szeretem, de az aromát lehet kisebb, de inkább magasabb arányban is keverni és ez már egyéni ízlés függő.

Az Atmos Lab-ból ami, most mégjobban bejön, az a körtéjük, szintén 3%-ban. A mogyoró annyira nem, azért elfogy, de nemsokára be fogok tudni számolni a bodza, muskotályos, sárgadinnye élményeimről, csak még érik, még nem került sorra.

4 kedvelés

A bodzára és a muskotályosra nagyon kiváncsi leszek. Remélem azok jók lesznek, mert akkor meg lesz a következő beszerzendő aroma :smiley:

Ide biggyesztem majd a beszámolót. Én is kiváncsi vagyok…

1 kedvelés

Cinnamon+ R4Y :grin: 30ml 26/4 megosztásban külön érlelve

Az is egy jó kombónak tűnik…

1 kedvelés

Az Atmos Lab muskotályosa, ez az igazi “fűszeres”, nagyszemű, csemege szőlő.
Feleségem szerint tisztára Otheló. (Nem. Az asszony pajtit nem Desdemonának hívják. :grin:)

Édesnek hat, de nem olyan cukormázasan. Egésznap szinte ezt párologtattam és mégse ragad a szám tőle. Úgy vettem észre, az Atmos Lab amúgy sem egy kokszolós liquvid, legalább is amit próbáltam, 120ml elfogy két új vatta sodrintással.
Viszont nekem nagyon erős ízű és a vattát betöri egyből. Én igazi szőlőből sem nassolnék egésznap, még ha tehetném se. Első gondolatom az volt, hogy ebben az estben a 3% is soknak hat, de ahogy szellőzött a manna, azért megszelidült némileg. Lehet, hogy igényli a szellőztetést érés közben, de én ilyet elvétve vagy inkább nem szoktam.

Ha szőlő rajongó vagy, akkor megtaláltad, hibátlan. Nekem is simán el fog fogyni, de csak délutánonként. Esetleg majd még higítok rajta vagy szellőztetem egy éjjen át…

Nálam így.

4 kedvelés

Én meg csak írom a listámat :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Na, ha végre elfogy az a 128 darab aroma, amit ki sem bontottam, akkor tuti ránézek erre az atmos labra. Ha 90 évesen még eszembe jut a neve. :rofl:

@Ispy : - Magamra kapok valami göncöt és kiugrom Atmos Lab-ért…

image
(Benjamin Button)

Köszi a kiértékelést. :slight_smile:
Egész naposnak én sem gondolnék ilyeneket. Ezért a 2 tank. :slight_smile: És az is jó hír, hogy nem émelyítő. Jegyzős…
A bodzánál leszek még nagyon kíváncsi, hogy mennyire természetes. Remélem az nem lesz olyan műízű.

Én hála a jó égnek elég célirányosan válogattam és asszem egy időre meg is érkeztem aromák terén. De lehet csak most nagy a pofám és el-elcsábulok valamire. :smiley:

A Journey-nek szipákoltam a Bodza-almáját és az fenomenális!!!
Az Atmos Lab-ból azért választottam a bodzát, mert a beszerző körutam időpontjában, -20%-os nyári akciók, mindenhol kifogytak éppen. Én is kíváncsi vagyok ez milyen lesz…

1 kedvelés

Bodza jó párlatban a muskotály is de ami oda bak az a kövidinka aszú :grin:

1 kedvelés