Gyümölcsös ízek egyformák

Hölgyem :grin:
mákod van,van raktáron :joy:

2 kedvelés

Ezt ki kell próbálni :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Én évekig szívtam, most találtam 30 mili bekevertet egy ásatás során, beleszagoltam és brrrrr, inkább nem köszi. :grin:

2 kedvelés

Erre rápróbálok! :grinning:

1 kedvelés

Kemény vagy, mint Tarzan sarka, én biztos nem merném, majd meséld el.

Shhhh :shushing_face: ilyen is van :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Egy jó fokhagymás rágó az abált szalonna után … :grinning::laughing:

Bocsánat Zsolt, hogy szétoffoltuk a témát, nekem van mentségem: a 4 Staropramen…
(Tényleg, sörös aroma létezik?) :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Azta, na az engem is érdekelne :rofl:

Áhh, úgyis elmegy arra a téma. hogy felejtsem el a gyümölcsöst, nem nekem való :slight_smile: Menjen nyugodtan a téma ammerre jól esik :rofl:

Reggel 4 ml szilva, aztán 2 tank sör, és jól indul a nap! :laughing::crazy_face:

Úton van

2 kedvelés

Persze.

1 kedvelés

Ennek örülök, ha ez sem jön be akkor fealdom! Már várom hogy próbálhassam!

Én 10% keverem őket főb kép dl be mtl ben nagyot kell hogy szóljanak és szoktak is :grin:

Na én itt dobtam el az agyam. Hehe
Keresgélem itt a sima dió és whiskey aromát, erre sült szalonnás is van…
Besz…ás …

Köszi, de a stout nekem folyékonyan se kedvenc, egy ale estleg lager íz amiért bármennyit fizetnék … :beer::grinning:

Neki van még egy sörös vonaluk,de nem tudom,hogy milyen lehet.
https://emporiopan.it/the-brewery-2626

Illetve,van sima maláta íz is.

Elvileg már láttam valahol azt is :rofl:

Tudom már, hogy mi lehet a nagy baj. Ne nevessen senki, de tuti fejben dől el egy része. Az ekte gyümölcsösök, amiket próbáltam, meg se közelítették az eredeti ízt, sőt nem éreztem. Biztos az ízlelésem csinál valamit, hogy valamiért elmegy a kontraszt a mű íz érzet irányába, mert az eredeti gyümölcs ízét nem érzem. Furának, okoskodásnak tűnik, de valami biztos van benne. Azt mondanám, hogy biztos nem jó féle aromát próbáltam, de ezek közt van olyan amik sok embernek beváltak.

Ezzel szemben, amiket @Tyutyika küldött nekem, azok beváltak. Még nem minden kóstoltam meg, háromnál járok és háromból három hibátlan. Kevert ízek, több gyümölcsből vannak. Ezekből én nem érzem ki egyik összetevőt sem. Sok helyen olvasni az ilyeneknél, hogy beszívva ezt érezni, kifujva meg azt, stb. Ezeknél nekem semmi ilyen, nem érzem az összetevőit. Egy új egyedi kevert ízvilágot érzek csak, ami a valóságban nem létezik. Vagy a természetben, vagy hogy mondhatnám. És ez tetszik, baromira jó. Ez bevált, én sem keresem a konkrét gyümölcsök ízét, ezt elengedtem. :slight_smile: Nehezebb lesz, mert azt aztán nem tudhatom, hogy melyik “keveréknek” milyen végeredménye van :slight_smile: Próbálkozás :slight_smile:

Megjegyezték már, hogy túl magasan van a tekerésem, de kellett nekem a TH miatt. Jobb úgy nekem. @Tyutyika , amiket küldtél azok jól sikerültek nagyon az igényeimhez. Lejjebb tudom nyomni a tekerést és úgy is tök jó :slight_smile: Hibátlan. Mindenkinek ilyen, vagy csak nekem nem sikerül valami? :thinking:

Egyébként tök jók a tankjaimban, néha beesik hogy érzek egy kis mellék ízt is, de az nem zavar, alig. Viszont a fev-nek azért jobb íze van. De jó kis műszer az a cucc. Az analód cigizés óta nem éreztem olyan jó tüdőzést. :slight_smile: Szem felakadós katarzis :slight_smile: Nagyon jó a TH ja, nem kapar, nem éget, nem kell kiköpnöm a tüdőm és mégis iszonyat jó hatása van :slight_smile: Nagyon jó íze van, jobb mint a tankjaimnak, szépen szinte hangtalanul suhan benne a leveő, gőz. Időben észrevenni, hogy száraz kezd lenni a vatta és nem ég oda :slight_smile: Ez csak kölcsön van, de egy ilyen kell nekem is, be fogom szerezni :slight_smile:

Köszönöm mindenki észrevételét, az tuti kiderült, hogy milyen úton kell mennem a gyümölcsösben. Azért egy két tanácsoltat ki fogok próbálni, de inkább a kevert ízek valók inkább nekem is :slight_smile:

@Tyutyika, köszönöm szépen a kölcsön tankot meg a kostólókat, ezeket beváltak, érdemes volt nagyon!

8 kedvelés