Csak szeretnék áradozni én is milyen klassz
Én csak azt írtam, amit tapasztalok…
Ez is mint az aromáknál, vettem egy mindenki által istenített kólást, és hányingerem van tőle, még várok vele kicsit, de még a szagától is kiver a víz, 2 slukk után meg hányingerem van a wc illatosító érzéstől…
Ezek közül én csak a lemon tartot ismerem, na annak teljesen egyedi íze van, ha azt nem érzed, akkor lehet a hardverrel van a baj, veled. Esetleg valami ízvakság, lehet egy jó kis heisenberg kúrát kéne tartanod, az kipucolja az ízlelőbimbókat.
Ezt a heisenberg -et nagyon istenítik, érdemes lenne evvel kezdenem, próbálkozni?
A lemon tartot érzem, nem jön be, de abban érzem az ízt, a citromos ízeket érzem. Lehet, hogy tényleg szelektív íz vakságom van? Vannak ízek, amit nem érzek? Leginkább a gyümölcsösből?
Van egyébként másban is, nem csak gyümölcsösben,
https://vape42.hu/termek/rhe_greedy-scrach_10ml.html
Pl ez. Megoszlanak a vélemények. Ezt pl egyátalán nem érzem, tök ízetlen bármit is csinálok… Semmi íz, inkább a nikotin miatt szívom csak. Valaki meg érez benne ízt…
Egyre inkább azt gondolom én is, hogy a gyümölcsös nem az én ízvilágom lesz… nem tudom érzeni, bármit is csinálok…
Akkor lehet tényleg csak finnyás vagy.
Esetelg a tj red berriest is kipróbálhatod. Sajnos nem lehet előre megmondani kinek mi fog bejönni.
A heisenberg baromi intenzív. Ánizsos. Eleinte imádtam,de már attól is hányok,ha mellettem szívják
Van nekem itthon bekeverve ilyen:
Annyira erős, intenzív és visszataszító illata van, hogy mégy nem mertem belőle szívni. Pedig tudom, hogy az illat meg az íz teljesen más.
Egyébként fogalmam sincs milyen az ánizs íz, azt se tudom, hogy mi az…
Ciki megkérdeznem tudom.
Nem emlékszem…mióta szoktál le a dohányzásról?
Biztos hogy tuti a bekevert cuccod ?
Mármint beérett lötyi, huzal vatta levegőzés szentháromság ?
Nem esetleg ez lehet a hibás dolog ?
én azt sem értem minek erőltetni a gyümölcs ízt…
Néhány hónapja. Ami először jó volt, attól most hányok, ami elején nem tetszett, azt most tök jó… pár hónap alatt sokat változott az ízlésem…
Mert hogy sztenderd, álatalános íz és nem kokszol annyira… Legalább is ezt gondolnám. Ami tetszik, az hamar megunható, sok lesz, túl édes, ilyesmi… Lehet túl lusta vagyok másban megtalálni a közép utat, nem tudom, a gyümölcsös a könnyebb útnak tűnt…
Tízen év e cigiből az elsö jó pár év íz kereséssel telt próbáltam mindent de a dohány íz maradt abból is a desszert gyümölcs valahogy nem jön be nem való e cigibe szerintem ugyan úgy nem való mint a sonka íz meg a kolbász íz…
Negro megvan?
Van kolbászos???
Az lehet nincsde szalonnásat láttam már
Nekem egy jó csülök pékné all day lenne
Egy jó sült baconost kipróbálnék persze lehet csak egyszer
Na az megvan Szerettem kiskoromban Lehet még kapni?