Gyümölcsös ízek egyformák

Ha azt az élvezetet adja amit kerestél, akkor miért lenne baj? Hála a bárminek, hogy megtaláltad az utad a vapelésen belül! :wink:

2 kedvelés

Végül is igazad van :slight_smile: A lényeg, hogy ne nyargaljon a nyomomban az analóg, hogy versenyt kelljen futon, hogy tovább keresgéljek sürgősen, ami tudja haladni, mert nincs meg a helyettesítő élmény :slight_smile: Több hosszal vezetek, bőven megtaláltam az előnyt :slight_smile:

3 kedvelés

Megfogtad a lényeget és az a “jutalom” szerintem. Akkor meg minek cigarettázzak???
A tapasztalatok és az ismeretek elsajátításával egyre általánosabb az érzés, na most a tuti, ne hagyd abba! Úgyis lesz újabb aroma, újabb tank és újabb állomások. Az élményt viszont mindenkinek magának kell keresnie, hiszen az ízlések és igények is egyéniek. Ha már átlépted a küszöböt, meg van az út, csak haladni kell rajta! Mert vépelni jó.

Tátri Band: Küszöbön túl
“Nincs már visszút, nincs már semmi gond
A hajnal rámlegyint, én gyorsan gázt adok.
Vár az út, vár az út, a küszöbön túl.”

7 kedvelés

Atmos Lab Mandarin… Mindig volt valami bajom a gyümölccsel… inkább naracs… de valamiért szerettem a mandarint is… hogy mi nem tetszett benne?? Van valami fura kesernyés íze…

Nos az AL aroma ugyanazt hozza… Hát nem lehet panasz :sweat_smile: Pedig a tömény aromában azt nem érezni szagra csak a kellemest :slight_smile: Majd jelzem a mandarin gyümölcs feltalálójának, hogy azt a kesernyézt ízt vegye ki :sweat_smile: Aztán az aroma gyártónak, hogy igazítsák hozzá :slight_smile:

Deee, nincs panasz, hozza az eredeti gyümölcs ízét :sweat_smile:

1 kedvelés

Aztán csak finoman vele! Műanyag tankba ne töltsd!
(csak akkor, ha nagyon utálod, és jó ok kell a kidobásra)
Elég hatékonyan ropogtatja őket ez is.

1 kedvelés

El is tudom képzelni :slight_smile: Attól a pár százaléktól tejfehér lett a leves, nem átlátszó, mintha facsartam volna a levet :slight_smile: Megfordult a fejemben, hogy mi lesz ebből, mi lesz a következménye :slight_smile:

Imadom a mandarint eredetiben, de már tizenéve is ugyanezen okokból nem.tudtam elszívni a mandarin és narancs aromákat.
Nem mindent egészséges likvidizálni, ami szájon át ízlik :grin:

2 kedvelés

Ezt hétvégente külön-külön szoktam és csak a latakia -t kellett erlelnem​:ok_hand::sweat_smile:

1 kedvelés

A Five Pawns-nak volt vagy talán még van is vérnarancsa. Na az tök jó :slightly_smiling_face:

1 kedvelés