Ha azt az élvezetet adja amit kerestél, akkor miért lenne baj? Hála a bárminek, hogy megtaláltad az utad a vapelésen belül!
Végül is igazad van A lényeg, hogy ne nyargaljon a nyomomban az analóg, hogy versenyt kelljen futon, hogy tovább keresgéljek sürgősen, ami tudja haladni, mert nincs meg a helyettesítő élmény Több hosszal vezetek, bőven megtaláltam az előnyt
Megfogtad a lényeget és az a “jutalom” szerintem. Akkor meg minek cigarettázzak???
A tapasztalatok és az ismeretek elsajátításával egyre általánosabb az érzés, na most a tuti, ne hagyd abba! Úgyis lesz újabb aroma, újabb tank és újabb állomások. Az élményt viszont mindenkinek magának kell keresnie, hiszen az ízlések és igények is egyéniek. Ha már átlépted a küszöböt, meg van az út, csak haladni kell rajta! Mert vépelni jó.
Tátri Band: Küszöbön túl
“Nincs már visszút, nincs már semmi gond
A hajnal rámlegyint, én gyorsan gázt adok.
Vár az út, vár az út, a küszöbön túl.”
Atmos Lab Mandarin… Mindig volt valami bajom a gyümölccsel… inkább naracs… de valamiért szerettem a mandarint is… hogy mi nem tetszett benne?? Van valami fura kesernyés íze…
Nos az AL aroma ugyanazt hozza… Hát nem lehet panasz Pedig a tömény aromában azt nem érezni szagra csak a kellemest Majd jelzem a mandarin gyümölcs feltalálójának, hogy azt a kesernyézt ízt vegye ki Aztán az aroma gyártónak, hogy igazítsák hozzá
Deee, nincs panasz, hozza az eredeti gyümölcs ízét
Aztán csak finoman vele! Műanyag tankba ne töltsd!
(csak akkor, ha nagyon utálod, és jó ok kell a kidobásra)
Elég hatékonyan ropogtatja őket ez is.
El is tudom képzelni Attól a pár százaléktól tejfehér lett a leves, nem átlátszó, mintha facsartam volna a levet Megfordult a fejemben, hogy mi lesz ebből, mi lesz a következménye
Imadom a mandarint eredetiben, de már tizenéve is ugyanezen okokból nem.tudtam elszívni a mandarin és narancs aromákat.
Nem mindent egészséges likvidizálni, ami szájon át ízlik
Ezt hétvégente külön-külön szoktam és csak a latakia -t kellett erlelnem
A Five Pawns-nak volt vagy talán még van is vérnarancsa. Na az tök jó