Hát, nekem sem jönne rosszul egy jól tekerős leányzó…
Egyébként van aprón egy eladó pioneer v1.5 eladó, még én is elgondolkodtam rajta, pedig már 2 pioneert is eladtam már, de ez az új most felzaklatott.
Azt én is nézegettem, de gondoltam megvárom amíg megveszed és eladod
20.000-ért a tied, deal?
Most komolyan? Legalább előbb vedd meg
Aztán majd megmondom
Hagyjál már, most vettem 3 tankot…
Tedd a kezedre a szíved. Nem tök mindegy? Úgyis eladod használat nélkül
Én jelenleg csak mesh opcióval ellátott kazánokat használok, és abszolút kevés liquid fogy a felhasználási szokásaim mellett, eszi a levest, de más megoldások is. Van olyan kollégám aki jóval többet fogyaszt napi szinten MTL-ben, mint én DL-ben mesh-el. Szóval minden relatív, még az idő is!
Sőt manapság még kevesebb fogy, amióta rátaláltam @Kabak úr mesh felezős írására. Kisebb teljesítmény, nem sokkal kevesebb gőz, szuper ízek így is, a th is gyengébb ( de ez számomra nem zavaró ), hosszútávon az akkumulátorok is meghálálják ezt az átalakítást.
Azt tudja valaki, hogy honnan érdemes rendelni? Szállítási díj, ÁFA, stb., amire itt elsősorban gondolok.
Pl. sourcemore esetében kell még ráfizetni itthon ÁFÁ-t? Más opció? Tudom, skót vagyok.
Láttam, hogy az a francia oldal most 20% offot ad, de a szállítás meg elég húzos ide. Kalkulálok.
A kínai webshopokból drágább a szállítás mint a Lepetit-n.Ott 8,9 Euro alapból.50 Euro felett 6,2. 100 Euro felett meg ingyenes.
eu-n belül camulette.com 30 eur felett ingyenes, kumulusvape.fr 50 eur felett ingyenes, tisvapo.it 100 eur felett ingyenes. vapeototal.net fix 9 eur, sm-ről ha jön nincsen áfa, meg úgy semmi sem, persze csekkolni kell a szállítást, mert 10-12 dollár is lehet. Meg fasttechen is szét lehet nézni, bár mostanában már nem olyan jók az áraik, de ott is van duty free shipping opció. Meg néha-néha cigabuy eu store-ban is vannak értelmes cuccok, onnan természetesen a szállításra már nem jön rá semmi. Meg ott a vaporizm.cz, ami amellett, hogy alapból drága még a szállítás is sok, cserébe pár nap alatt nálad van, liquidhall.com-on meg elég gyér szokott lenni a kínálat, viszont gyors, pár nap.
Én a mesh tankomat ami 5ml van hogy egy nap 6szor töltöm újra Nem a spórolásról híres, ennyi erővel meg is ihatnám
Ez hol lehet megtalálni?
Keresőbe írd be hogy mesh trancsír és dobja is.
Nincs mit.
Én a Doom-al próbáltam ki és működik!
De jó hogy én ezt csak most tudtam meg miután beraktam az utolsó lapot Jól láttam hogy a vatta mennyisége maradt változatlan?
Igen
Ugyan annyi vatta kell csak a mesh lap mérete változik.
Klassz, néha már én is kezdem azt érezni amit Kabak írt hogy túl sok
Dettó így vagyok vele.
Vándorlom egyre lejjebb,így most az mtl-el megy a barátkozás.