Ezzel most mi legyen?

Azt gondolom,hogy ennél az arománánál a “RED”,a Red Virginiára utal.

1 kedvelés

Nos akkor senki nem kéri? Mert akkor még egy hétig állni fog itt az asztalomon, aztán vagy visszaküldöm a Gandalfnak, vagy a lefolyóban végzi.

De még nem szagoltad akkor. A petróleumnál sokkal büdösebb, de még nem sikerült beazonosítani.

Ammónia vagy kénszulfit :grin:

Azt nem mondtam,hogy olyan is.:grin:

@zolika Akkor nem kéred? Fél literhez való mennyiség, ha 5 % -al számolsz. Küldd a címed privátban!

Jut eszembe. Anno a dohányos aroma korszakomban használtam talán tölgyfa aromát,“fűszerezésre”. Emlékszem nekem nagyon bejött. Több aromával próbálgattam és nagyrészt finomabbá tette őket. Természetesen ez csak egy tipp,hogy mentsük a menthetőt.

Jóváírhatnak nekem, amit egyébként az oldalukon nem látok sehol, végigböngésztem a fiókom. Az az ezerötszáz Ft csak egyetlen egy darab 10 ml -es aromára lenne elég (Az ÁFÁ-t utólag számítják rá plusz hiába nem az Önöké, nekem kell kifizetni azt is.) Ott, ahol a kínálatukat elnézve valószínűleg többé nem fogok visszatérni. Egyelőre nem jelentkezett rá senki. Még olyan se, aki állítólag kóstolta, és ízlik neki. Egyre esélyesebb, hogy az egész nálam a lefolyóba megy.

Kedves Ferenc!

Mi mindent megtettünk, de ez már nevetséges. Ha visszaküldi a termékeket, a teljes árat visszadjuk, ahogy eddig is állt ez az ajánlat (a szállítási díjat leszámítva). Mivel a visszautaztatás is költség, ezért ajánlottunk fel egy olyan megoldást, amit valószínűleg sehol máshol. Meg is tarthatja és még kap levásárolható összeget is. Ennél többet nem tehetünk már. Ráadásul a termék ára 990Ft, tehát akárhogy számoljuk, az 1500ft, az nem 1 aroma.

Tisztelettel kérjük, hogy ezek után ne is térjen vissza hozzánk.

Kellemes Estét!

Üdvözlettel: Gandalf Liquid

6 kedvelés

Kedves Ferenc ! Ha rám gondolsz az írásoddal,nagyon kedves vagy.Van pár darab belőle itthon ,Inawera aromából és sok más olcsóbb,drágábból is ami még nincs bekeverve.
Ha nem ízlik nem fogsz rendelni ebből a termékből többet .
Lehet más márkától jobban "hanyatt esel " nekem bevált úgy ahogy sok más.
Ezért tartok itthon sokféle aromát,kazánt,modot meg sokmindent mert épp mihez van kedvem azt ,és abból amiből tudom hogy finom.
Mégegyszer leírom nekem semmi de semmi bajom a srácokkal ,mindíg azt kaptam és GYORSAN !!! amit megrendeltem.
Nálam is vannak olyan aromák amiket nem vagyok hajlandó elszívni,azt egyszerűen kidobom,vagy elajándékozom.
Ha ez a bolt (vagy csak az a tipusú aroma)neked nem vált be ,biztos van még jópár ahol tudsz nézelődni.
Kellemes estét .ok rendben.:blush:

4 kedvelés

De komolyan : Az AL Carlo csupa gyümölcsös dohány, esetleg talán a kávés, de az sem való egész napra. Az Inawera többit még nem kóstoltam, de ennek az egynek a bűze kibírhatatlan. A többit majd látjuk, de azt árulnak máshol is. Van még a Solub, de még a Rotterdam sincs közte a kínálatukban. Ez nekik választék?

Szerintem az e cigi sok mellé nyúlással jár…ez ilyem.
Csak egy jó tanács Ferikém ne járasd le magad ezért a 3 db,aromáért. A cég korrektül állt hozzád.

6 kedvelés

Több, mint 50 különböző dohányos ízünk van… Azért, mert 1 nincs, már nem létezik választék? :grinning: Mi befejeztük ezt a témát. A visszautalás, vagy a levásárlás továbbra is áll, de itt vége ennek a beszélgetésnek részünkről. Emellett köszönjük, hogy tegnapi keresünket olyan szinten figyelembe vette, hogy minket keresett fel, a közösségi panaszkodás helyett…

Nem birom ki :rofl::rofl::rofl::rofl:
Kedves Ferenc :grin:
A tescoban sem tudsz spáros virslit venni​:stuck_out_tongue_winking_eye:
Nem tudom a jogszabályokat,tudatlannak is érzem magam emiatt de biztos oka van annak hogy ezeket az aromákat forgalmazhatják .
Mióta elindultak változott a kínálatuk nekik is ugyanúgy ahogy a "nagyobb "bejáratott shopoknak is.
Nem puncsolok egyiknek sem ,az nem én lennék :stuck_out_tongue_winking_eye:
Viszont a barna szofi az minden nap barna szofi volt ugyanazzal az ízzel !
Választhatsz bármilyen más ízű aromát nem csak ugyanazt.
Én is szoktam más shopokban is vásárolni nem titok.
Ha neked nem ízlett akkor irány másik ,ilyen egyszerű az egész :blush:
Viszont korrektül járnának el veled csak jobban el kellene olvasnod az e-mailjeidet .:blush:

4 kedvelés

Szia Feri bácsi! Az Inawera oldalán is fent van az US-Red . http://www.inaweraflavours.com/product.php?id_product=193 Nem is értem miből gondolod, hogy ebbe piros gyümölcs lenne! A piros Marlboro sem gyümölcsös cigaretta. 2,5-3% kell keverni és ennyi. USA Mixről van szó ami alsó hangon is 4-6hét keverőgép nélkül. És akkor természetesen benne van a bejövő faktor. Én például a száraz dohány ízeket szeretem a Mixeket nem bírom. Sajna ez úgy tűnik nem a Te aromád. Válassz másikat! A kialakult leves színe adódhat túlaromázásból ez a valószínű esetleg még a nikitől.

3 kedvelés

Na elindulok a mikróhoz pattogtatni kukoricát :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Én felajánlom hogy ha ennyire szereted a Rotterdamot nagyon szivesen elküldöm a be nem kevert aromát ,ami neked bevált és mellé még bármelyiket ami az én repertoáromban szerepel ingyen és bérmentve !!!:blush:

5 kedvelés

Egy kommenttárs által ajánlott sárgadinnyés aroma,első blikkre határozottan aceton szagú volt. Borzalmas! Nyomokban sem tartalmazott sárgadinnyét! Akár aggódhattam,vagy idegeskedhettem volna. Ezzel szemben teljes nyugalomban megvártam az érési időt (24 óra keverőgéppel),és láss csodát! Fennséges sárgadinnye íz aceton nélkül. Úgyhogy szerintem első körben nyugalom,kivárás,aztán ha nem jönne be mégsem,akkor szép csendben bármi.A Gandalfosok hozzáállása mellett abszolút nem érdemlik meg,ezt a lejárató kampányt. Nem ők tehetnek róla,hogy nem ízlik mindenkinek minden.

4 kedvelés

Ez a fel ajánlás hatalmas veszélyeket rejt magában​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ugyanerre gondoltam! :thinking:
Ez az egész egyébként már vicc kategória szerintem…

2 kedvelés