Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Nos, helyzetjelentés: lassan de biztosan haladok, már visszacsavartam a pint a helyére. Szépen előkészítettem mindent, holnapra már annyira szerintem be is érik a leves, hogy kezdhetem azzal a tesztelést, már ha jó lesz a tekerés. Lemegy a vizsga, megmondják, hogy ügyes voltam-e, és utána irány haza építeni :sunglasses: bár … lehet már reggel kávé után neki látok.

7 kedvelés

Kicsit késve, de készül

7 kedvelés

Kéz csókolom !

Hát azt gondolom a kép alapján, hogy ez így nem fog füstölni … :thinking: :roll_eyes:
Mintha nem lenne kész … :thinking:
Pedig bárki bármit mond ennél egyszerübb tank nincs is, csak az RDA

8 kedvelés

Készül … mondjuk mikor lecsíptem a huzal végét a szemembe landolt :rofl: remélem nem maradt benne :rofl: pedig úgy érzem. No, kihül, és megy bele a vatta :clown_face:

5 kedvelés

Hotspot (forró pont) ne legyen a huzalon sehol, mindenütt arányosan izzon bentről kifele, utána a vatta , de ne túl szorosan, mert égetni fog… a hotspotot csipesszel szépen meg lehet oldani, pillanatnyi izzítás és csipeszel kapar a tekerés, és megszűnik… Izzítás közben ne, mert zárlat lesz, ha nem kerámia csipesz.

8 kedvelés

8 kedvelés

Lekvár a vattára azt tank feltölt és kész …

6 kedvelés

Akkor nem lett olyan borzalmas? :grin:

7 kedvelés

Szerintem jó lesz , feltöltésnél a chimney elzárt állapotban ! Ha tele a tank akkor koppig lehet forgatni és mehet a füstölés… Mennyi ohmos a karika ?

7 kedvelés

Nos, remélem elzartam … az amit adtak hozzá.

5 kedvelés

A mod mit mutat , ránézésre nem tudom mit adtak hozzá … :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

6 kedvelés

Bocsi, kicsit kótyagos vagyok :sweat_smile: meg fáj a szemem :rofl:

7 kedvelés

14 watt kb. jó is neki…

7 kedvelés

Ooo ez zsenialis …meg még szoknom kell, hogy csendes meg lassabb :heart_eyes: bár lehet mégis kevés a 14

7 kedvelés

Hagyni kell kis időt a wattának amíg betörik… 1-2 mili azt rendben lesz…

7 kedvelés

Köszönöm szépen :heart_eyes: életem első tekerése … és jó :heart_eyes:

10 kedvelés

Nagyon toleráns tank, ellentétben másokkal , ezért mertem javasolni…

7 kedvelés

Nekem tetszik! Bár … bevallom szenvedtem azért a tekeréssel, mert ugye egy csavarhúzóm volt. Megoldottam, de be kell szerezzek még néhány cuccot hozzá. Szegény másik tank éppen okádja magából a levest, mert átengedte a porlasztó :rofl:

5 kedvelés

Ezért használunk RTA-t vagy RDA-t. A drótot meg úgy szoktuk befogatni, amin tekerjük azzal pozicionáljuk a drótot a lyuk fölé.

7 kedvelés