Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Gratulálok!!

7 kedvelés

Na majd nem soká… :grin:

7 kedvelés

Köszönöm! Bár azért ez nem nagy érdem, hisz mondtátok, hogy egyszerű tank :grin:

7 kedvelés

Így kezdte mindenki, nem veleszületett tudomány az embernek… :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Én már rontottam el úgy is tekerést , hogy fogták a kezem!! :rofl:

7 kedvelés

10 centi drót azt minden megy tovébb ! Mindenki a saját hülyeségéből tanul ám, régen amikor kezdtem akkor nem volt fórum, saját kútfő, meg Blackie (Darth véper Nagyúr) volt csak…

9 kedvelés

Persze, meg azért ijesztő is volt így elsőre. Azért fostam, nehogy elrontsak valamit így, hogy nincs “csere” huzalom. :rofl: Most nézelődtem a LiquidHall-on, https://liquidhall.hr/diy-accessories/wires/vandy-vape-10/vandy-vape-superfine-mtl-fused-clapton-wire ez jó lehet?

4 kedvelés

Vagy ez 28-asba https://liquidhall.hr/diy-accessories/wires/vandy-vape-10/vandy-vape-kanthal-a1-wire

6 kedvelés

Igen nekem nagyobb szerencsém volt, főleg ilyen segítőkész közösséggel <3

9 kedvelés

Jók lehetnek!! 28-29-30-32ga !! Én a szálhuzalt részesítem előnybe. Zivipf,de -ről rendelem és itt nagyon sokan!!

6 kedvelés

És az a kifejezetten MTL tekeréshez való Vandy Vape milyen lehet?

5 kedvelés

Lényegesen több wattot kér mint a szálhuzal, viszont cserébe ízesebb valamennyivel…

7 kedvelés

Sajnos ezt csak te fogod tudni ki kísérletezni magadnak, melyik jön be!! Nekem személy szerint nem jön be!! Sokaknak a kedvence!!

6 kedvelés

Szervusz Tibor !

Van egy guriga nekem is itthon, de nem szeretem… Csak a kanthal A1 0.25 től 0,30 ig :grin: :grin: :grin:

8 kedvelés

Szevasz Atis!! Nekem is van itthon a 32ga×2(=)+38ga de nekem sem jön be!! Én az Ni80 28ga-tól 32 ga használom!!

7 kedvelés

Húú ez a “füstölés” olvasva is csípi a szemem :grin:
Ne “tanítsuk” ilyenre mert rászokik…jó lesz az gőznek is

8 kedvelés

Szerencsés vagy ! Én sajnos nem bírom a NI80 at. megfolyt, köhögtet…

8 kedvelés

Amikor leégetem a heti kivonat köveit…na AZ füstöl :rofl:

8 kedvelés

Alergíás vagy rá vagy ??

6 kedvelés

Szép lett !
És a vérnyomásos vizsgával mi a helyzet ? :crazy_face:
Rendelj ka 1 28- ga huzalt az jó lesz bele,plusz bp mods 2.5 vattát és mehet a menet :smiling_face:

7 kedvelés