Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Drága a must… :roll_eyes:

5 kedvelés

@Weoee … Tuti már kellene gőzölni :hugs::joy:

5 kedvelés

Jó tanács: összerakásnál ahol gumi alkatrészt/o-gyűrűt látsz, kend meg glicerinnel vagy az aktuális likviddel és akkor nem szorul majd össze a tank.

9 kedvelés

Még nyúzom a másik tankot, idő közben dolog van és még nem jutottam el odáig. De hamarosan :grin:

4 kedvelés

Köszönöm ez nagyon hasznos! Ha tudnád hányszor szenvedtem összeszorulással…

7 kedvelés

Excited Ultimate Warrior GIF by WWE

6 kedvelés

Esetleg egy javaslat, ha van erős nagyítód és jó zseblámpád, érdemes az air pin-ek belsejét megsasolni. Az én példányom szinte mindegyik méretű air pin-jében voltak kisebb-nagyobb sorják (vagy valami maradványok), fúvóka tisztitó tűkkel én biztonság kedvéért áttisztítottam, de akár varrótű vagy gombostű is segíthet ha te is találsz.

Kínai klónok miatt már az elején megszoktam, hogy atomjaira szedés és alapos mosás mellett megvizslatom közelről is az alkatrészeket (mára már az is mindegy hogy klón vagy nem)… :joy:

6 kedvelés

Hot Shots Idiot GIF

power washing GIF

6 kedvelés

15 tételből 2 van kidolgozva. Egy hamar nem fogok odáig eljutni :rofl:

5 kedvelés

Köszönöm! Meg is néztem, hogy minden rendben van-e. Úgy láttam, hogy igen :blush:

4 kedvelés

Érettségi? :wink: :grimacing:

5 kedvelés

Dehogy, az már régen volt. Egészségügyi ágazati alapvizsga :rofl:

5 kedvelés

Tételről mindig az érettségi jut eszembe, lehet a 2 gyerek miatt. :grin:

5 kedvelés

Egyébként még a mai napig nekem is, ha valaki így említi. Bár úgy érzem, az érettségi könnyebb volt, mint ez. :sweat_smile: Csóri nyuszi itt van mellettem, itt figyel, várja, hogy kapjon már huzalt meg vattát, ehelyett én meg a vérnyomásmérést tanulom :rofl:

7 kedvelés

Szükség is lehet rá mikor építed a nyulat :smiling_imp:
Meg nekünk is amég győzzük kivárni :grin:
Ne totojázz, tekerd már meg :rofl:

7 kedvelés

Tekerd meg, legfeljebb asszisztolés lesz, töltés 300, hátra…szerintem Lupus :roll_eyes:

dr house GIF

5 kedvelés

A vérnyomásmérésre? :rofl:

6 kedvelés

Úgy-úgy! :rofl:

4 kedvelés

Én tudom hogy kell vérnyomást mérni,mértem már :joy::joy::joy:
Tekerjed már :grin:

7 kedvelés

A legkönnyebb a nullásat, ott kisebb a tévedés :roll_eyes::rofl: szívást, törlést!

5 kedvelés