Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Általában úgy szoktam. De, van, hogy csak leégetem a tekerést és csak vattázom.
Egyén függő, nomeg kox.
Carbon GIF by K-ryhmä

7 kedvelés

Gyakorlásképpen szerintem cserélgesd az első időkben :wink:

7 kedvelés

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Köszönöm :blush:
Dwight Office Tv GIF by The Office

6 kedvelés

Ez attól függ ,hogy amúgy mennyi lyukból kettő :joy: de ezek szerint nem teljesen zártan cuppaósan használod … Szóval én kezdeném a középső pinnnel …

4 kedvelés

Ezt mindenki másképpen látja és csinálja . . Nálam pl ez abszolút kedv kérdése . Elméletileg nem kell minden friss vattánál új tekerés , de valaki úgy van vele ,hogy mivel ez filléres tétel ezért az is csere …
Amennyiben nem cseréled a huzalt akkor csak égesd le kapargasd meg … fogod látni ahogy szépen letisztul , van aki felhevíti és vízbe nyomja úgy hogy csak a tekerés ér a vízbe … Szóval van pár opció :joy:

4 kedvelés

Célszerű minden alkalommal, mert minden kokszégetés alkalmával gyengül a huzal szerkezete. Én ha nagyon spórolós akarok lenni akkor is csak max egyszer égetném csak le, többször nem, mert az íz se olyan már mint friss huzallal.

8 kedvelés

Mostanában próbálkozok a vékony huzallal … abból a vattát sem tudom kihúzni úgy ,hogy a tekerés ne nyekkenyen meg :joy:… Míg egy tri-core fused áll mint a cövek :joy:

6 kedvelés

Benedvesítem csap alatt, és körbeforgatva húzom ki a vattákat, minden tekerésből :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Hallgass Kingára és rám. Cserélgess, gyakorolj.
:wink:

6 kedvelés

Köszönöm :heart_eyes: úgy lesz! Jelenleg itt tartunk:

Szárad a drága. Szépen elmosva. Közben bekevertem az új aromát is, bár kicsit fura szaga van :thinking: nem vegyszer, de olyan érdekes. Aztán lehet csak azért, mert friss. Nem hinném, hogy az alaplé rottyant meg. Annak csak műanyag szaga volt :rofl: éljen a műanyag üveg. 3 nap múlva megnézzük :grin:

7 kedvelés

Elvágod a tekerés szélénél és kijön szépen, ahogy kell. :blush:

8 kedvelés

Töményen és frissen sok aroma vad, ez ne zavarjon :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

A sok aroma téged sem zavar!! :grin:

4 kedvelés

Kíváncsian várom, hogy milyen lesz pár nap múlva. :grin:

4 kedvelés

Igen, úgy képtelen lennék beleszívni. Bár előfordul, hogy 3 lyukig kinyitom.

4 kedvelés

Nem, csak már néha alig bírom kiszedni a margarint meg a mustárt :joy:

4 kedvelés

Azért mert keveset szívsz!! :rofl:

5 kedvelés

…Vapeből :roll_eyes:

4 kedvelés

Neis rakjad be! :grin:

5 kedvelés

A mustárból …

5 kedvelés