Általában úgy szoktam. De, van, hogy csak leégetem a tekerést és csak vattázom.
Egyén függő, nomeg kox.
Gyakorlásképpen szerintem cserélgesd az első időkben
Köszönöm
Ez attól függ ,hogy amúgy mennyi lyukból kettő de ezek szerint nem teljesen zártan cuppaósan használod … Szóval én kezdeném a középső pinnnel …
Ezt mindenki másképpen látja és csinálja . . Nálam pl ez abszolút kedv kérdése . Elméletileg nem kell minden friss vattánál új tekerés , de valaki úgy van vele ,hogy mivel ez filléres tétel ezért az is csere …
Amennyiben nem cseréled a huzalt akkor csak égesd le kapargasd meg … fogod látni ahogy szépen letisztul , van aki felhevíti és vízbe nyomja úgy hogy csak a tekerés ér a vízbe … Szóval van pár opció
Célszerű minden alkalommal, mert minden kokszégetés alkalmával gyengül a huzal szerkezete. Én ha nagyon spórolós akarok lenni akkor is csak max egyszer égetném csak le, többször nem, mert az íz se olyan már mint friss huzallal.
Mostanában próbálkozok a vékony huzallal … abból a vattát sem tudom kihúzni úgy ,hogy a tekerés ne nyekkenyen meg … Míg egy tri-core fused áll mint a cövek
Benedvesítem csap alatt, és körbeforgatva húzom ki a vattákat, minden tekerésből
Hallgass Kingára és rám. Cserélgess, gyakorolj.
Köszönöm úgy lesz! Jelenleg itt tartunk:
Szárad a drága. Szépen elmosva. Közben bekevertem az új aromát is, bár kicsit fura szaga van nem vegyszer, de olyan érdekes. Aztán lehet csak azért, mert friss. Nem hinném, hogy az alaplé rottyant meg. Annak csak műanyag szaga volt
éljen a műanyag üveg. 3 nap múlva megnézzük
Elvágod a tekerés szélénél és kijön szépen, ahogy kell.
Töményen és frissen sok aroma vad, ez ne zavarjon
A sok aroma téged sem zavar!!
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz pár nap múlva.
Igen, úgy képtelen lennék beleszívni. Bár előfordul, hogy 3 lyukig kinyitom.
Nem, csak már néha alig bírom kiszedni a margarint meg a mustárt
Azért mert keveset szívsz!!
…Vapeből
Neis rakjad be!
A mustárból …