Mint az egyik ismerősöm, mikor lógott az anyag az orrából és kérdeztem:
-Van papírzsebkendőd?
-Van, de nem adok!
Szervusz Zolee !
Szebben fogalmazva matéria …
Szia @Atis!
A baj az, ha leírom ahogyan és amit kérdeztem valójában, kitiltanak nemcsak innen, de még az internetről is.
Akkor pedig nekem is vennem kell egy internetet, mint Vágási Ferinek.
Nem tudom, a futár odaért-e már a topic szerző kollégánkhoz?!
Nagy a csend!
Biztosan türelmesen teker és élvezettel gőzöl.
Ha ez véletlenül , ne adj isten mégis, amit azért kizártnak tartok, akkor ki írhatod a neved mellé, hogy NetOwner …
Vagy kint áll az utcaajtóban, izgalmában !!
Szia Atis!! Ezt a Zoleenak szántam!!
Szervusz Tibor !
Gondoltam, hogy nem nekem…
Igen, ideért, nem soká jelentkezem, csak becsúszott egy kis program délutánra, meglátogattuk az állatorvost
Majdnem
Nos, minden megérkezett, tanulmányoztam, holnap neki esek, és jól megépítem. Közben a biztonság kedvéért rendelt 0.8as porit betettem a gépbe, és most meg vagyok lepve mennyivel intenzívebb íze van, mint az 1.2nek, viszont sokkal “hangosabb is”. Nagyon várom, hogy elkezdjek építeni holnap! Egyébként drótvágóból meg ollóból a legolcsóbbat szereztem be, hibátlan lesz
Úgy legyen!! Hibátlan legyen!!
Nos, most készülök elmosni a nyuszit. Mivel totál nem értek az ilyen tank-okhoz (lásd a rendelésem), ezért most bugyuta kérdéseket fogok feltenni. Adtak hozzá egy előre tekert huzalt, azt belevarázsolom, meg majd a vattát, amit szintén adtak hozzá. Vannak pin-ek. Honnan tudom megszakérteni, hogy melyiket használjam? A vattázásnál vagy a tekerésnél kell valamire figyelni, ha a pin-t variálom? Hány vatton durrantsam majd?
Egyelőre lesz baj úgy érzem
Ezt nézzed meg légyszi, 8.44-től van lényegesebb infó képileg.
A pineknél majd Neked kell dönteni, hogy a szűkebb-tágabb lesz a jó. Szelel/nem szelel annyira.
Amíg nincs benne tekerés addig is meg tudod nézni melyik pin jön majd be Neked. Egyszerűen csak szívj bele a tankba, hogy melyik pin az amelyiknek kellemes a légellenállása számodra. A Wattot a huzal és a levegő kettőse dönti majd el, de Te is kellesz hozzá, mert az is lényeges, hogy milyen tempóban szívod. Ha leteszed a vatta végeit az etetőnyílásba előtte jól borzold meg és ne tömd bele ösztönből, csak bánj vele szépen, lazán. Ha beitattad liquiddel a vattát utána ha feltöltöd a tartályt várj egy picit, bubizni fog, azt várd meg, mert a ugye itt van egy “kanyar” a liquidnek mielőtt a vattához elér.
Például én(de az csak én vagyok) a legtágabb pinnel használom az RTA-kat, de 90%-ban DL-ezek. Ha nagyon “süvít” a levegő akkor lehet szűkíteni és fordítva.
A watt-nál pedig alacsonyról indulnék a magas felé amíg nincs meg a megfelelő íz/gőz.
Természetesen, ha képi anyaggal is dúsítod a cselekményt az lesz az igazi.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Akkor igazi játéknak nézek elébe Annyira bonyolultnak tűnik, de ahogy így leírtátok meg egyszerűnek
Nem soká varázsolok képet is hozzá! Egyébként a GTX tankját “2 lyukon” használom. Az nem tudom, mekkora lehet pin-ben, de mindjárt neki látok
Még egy kérdés: milyen gyakran kell cserélni a huzalt? Vagy azt minden alkalommal a vattával?