Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Bugs Bunny Canada GIF

7 kedvelés

Jár a pacsi a Fiskarsnak, én is tőlük vettem ollót!

De sok tesztelő cérnavágót használ.

9 kedvelés

Ez a cérnavágó jellegű nyomkodós tényleg nem hülyeség. Itthon Fiskars ollókat használok én is.

11 kedvelés

Este neki esek azt valamit veszek … Valami vape shopban vettem már kettőt ,de 2 hónap után kb már húzza a vattát nem vágja

10 kedvelés

Szervusz Tibor !

Decathlon caperlan horgász olló (https://www.decathlon.hu/p/horgasz-ollo-c-100/_/R-p-329259?mc=8606574) ! Bírja mint isten a szidást :grin: :grin: :grin: Már jó ideje csak ezzel vattázok… Igaz kicsit nehéz belehúzni az ollót a tekerésbe… :rofl: :rofl: :rofl:

9 kedvelés

Szia @Atis !

Decathlon itt van mellettem :heart: szerintem erre rá próbálok :heart: köszönöm

9 kedvelés

Nem is tűnik durva drágának :+1: horgászollónak lenni átlagosnál nehezebb feladat :grin:

7 kedvelés

Én a vattához is ezt a csípőfogót használom, elbír a legkisebb szösszel is. UTP kábelhez volt, de túl jó, már csak vape-re használom, soha sem fog visszakerülni a szerszámosládámba:

Opsss: :face_with_peeking_eye:

13 kedvelés

Az a hosszú élek titka, ha nem vágsz vele mást​:+1::grin:

Nekem ez van még befogva, vatta néhe, meg huzal:

9 kedvelés

Szervusz Zoli76 !

Pontosan Jó a meglátásod ! Az olló belső pofájánál az egyik oldal recézett élű félig, hogy könnyebben elbírjon a fonottal… :wink:

7 kedvelés

bocs, de szerintem túltoljátok ezt az olló/vágás témát…minden olló pont jó hozzá ami vág. Attól, hogy 10k-s meg “whiskas” még nem lesz nagyobb a vape élmény :grin:

11 kedvelés

Volt egy ilyenem, amikor még Rádió Technika könyvekből építettem ezt-azt. Évekig hibátlan volt, amíg nem vágtam vele valami nem tudom mit. :cry: Mondok jobbat: körömcsipesz helyett is jó. :rofl:

7 kedvelés

Kiváló hozzászólás!!!

10 kedvelés

Vagyunk itt páran ilyen elfajzott gépész-szerszámb@_zi embertípusok. Számít az…:laughing:

8 kedvelés

Csak mint lehetőség volt megemlítve a Fiskars. :saluting_face:
Egyébként egy névtelen olcsó ollót használok én is és vágja a vattát rendesen. :wink: :saluting_face:
scissors GIF

8 kedvelés

Amennyiben vág akkor mindegy mi a márka … De az enyim nem vág :joy::joy:

8 kedvelés

Igen, én is csesztem el anno, túl vastag rezet meg acélt/vasat vágtam vele, kicsorbult.
Köröm még nem volt, de simán elhiszem :grin:

6 kedvelés

Egyszer olló nélkül kényszerültem vattázni, caak egy snitzerpenge volt kéznél :open_mouth::scream: azzal is sikerült. De jobb az olló :grin:perszehogy mindegy a márka, ha műxik és van éle.

9 kedvelés

ÖÖÖÖ, azért, mert nincsen?! :thinking:

7 kedvelés

:joy: végülis ja így olyan mintha nem volna

7 kedvelés