Nekem van egy-két hülyeségem, amit sokan kiröhögnek, de ez van. Nem tudom kapásból rávágni, melyik a jobb vagy bal oldal. Képzeletben egy szituációt kell felidéznem, és akkor megy. A másik a cipőkötés. Meg tudom kötni, de 5 percnél tovább nem bírja, és kibogozódik. Szóval új cipőnél dupla masni, és akkor úgy éli le az életét. Így a foszlás nálam nem játszik.
Most 2. éve DRK őszit hordok. Megkötöm, és hónapokig belebújósként használom, műanyag méteres cipőkanállal
Barátom … Én sem tudom hirtelen mi a jobb és bal …,de a lányom sem … sőt ,ha el gondolom melyik pl a jobb akkor tuti az a bal ,de ha ezt megtekerem szóval elgondolom ,hogy ez a jobb de mivel tudom hogy úgy is elbacom ezért rá vágom ,hogy bal akkor tuti jobb …
ez szervi probléma . Az agyunkban valami fura nevű ízé defektes .
Valamihez kell hogy tudjam fejben kötni pl autóban a váltó… onnan tudom az a jobb … illetve a jobb kézfejemen van tetkó ,ha azt látom akkor mindent tudok … Ha nem tudok rá nézni akkor offos a tudás
Akkor ezzel nem vagyok egyedül. Asszony mindig kérdezi, hogy kaptam így jogosítványt? Mondom, aki onnan jön, ahonnan te ülsz, annak van elsőbbsége,azt kész.
Zoli! Tépőzáras acélbetétes ! Hm ? Szerinted én miért hordok olyat ? Betudnám kötni,de tiszta csecs meg bél vagyok
Engem zavart az a mondóka óvodás koromban, hogy bal, bal, bal-jobb, bal…nem lehet úgy normálisan menni
Fú, 40 éve nem volt tépőzáras cipőm (gyári eredeti TISZA! - amikor még égő volt) , de így hogy mondod…nekem bejön ez az egyszer megkötöm, aztán belebújósan használom
akkor van gáz, ha sokkal vékonyabb a zokni.
Honvédségnél: 1-2-1,1-2-1 számolás menetelés közben.
Válasz kérdés: Hány fogad van?
Válasz:1-2-1…
Közben csippant a telefon, ma hozza a futár a motyót. Amint megjön jelzek, és tudósítok a remek tekerésemről
Akkor ma karácsony!!
Gratulálok! Biztos K…a jó lesz
Igen
Köszönöm Remélem is, mert nagyon várom már
Mondjuk a huzalt és a vattát leszámítva … jön még Capella leves is hozzá
Capellábol most kevertem elsőnek … Még nem kóstoltam rá … Kíváncsi leszek rá
15 % sweet strawberry
Az is fincsin hangzik … ami még izgatta a fantáziát az az amerikai sajt torta , de végül 3 fajtát vettem
Cherry Cola
Áfonya lekvár
Baracklé
Mind jól hangzik , be keverve csak a cherry Cola van
Nekem is első alkalom, hogy kipróbálom a Capella-t, áfonyás jön nekem is a sweet strawberry-t nem mertem, mert félek, hogy nagyon édes lesz
Update: elmentem gyorsan a szerszámboltba, vettem a tekeréshez új ollót, egy kicsi drótvágót, meg műszerész csipeszt akartam. Kérdezem az eladót, hogy műszerész csipeszt találok-e valahol? Néz … hát az milyen? Mondom olyan csipesz amivel pici dolgokat lehet fogni. Még mindig néz… hát mondom ennél jobban nem tudom körül írni… aszondja olyan mint a szemöldök csipesz? Mondom majdnem, csak van a végén egy hosszú hajlított rész. Jaaaaa … várjon, megkérdezem. Nincs.
Körömcsipesz drótot vágni így elsőre,kettes ,két és feles fúrószár,jó olló és hegyes csipesz.
És tanulni
Ezeket mind Ali-rol szereztem be … … már minden is meg van … Egy jó ollót keresgélek még ami csak úgy szeli a vattát