Maximum visz magával + 2db. töltött akkut… Sonkával és gombával töltöttet … ![]()
Az enyémbe a saját belsejét töltöttem ![]()
(Mivel töltötted meg ezt a csirkét? Semmivel, már meg volt töltve… ![]()
![]()
)
“Nem mondta,hogy kolléga!”
![]()
Nos, a Breaking Bad-et már újra néztem rajta
válaszolva a kérdésre valóban sokkal jobb az íz- és gőzvisszaadás
most készülök újra vattázni meg teszek bele másik huzalt. Valami nem lett a legjobb
Tuti lett az a hotspot amit mondtatok … reménykedtem hátha mégse. No fene úgyis a 4ml palást megy rá ![]()
Na, én meg jól elfelejtettem az ss316L coilt leizzítani vattázás előtt. Lusta voltam kicserélni a már beáztatott vattát
…eddig nincs különbség, de ti ne legyetek olyanok mint én
…mert lehet ez is csak az aromamentes gőzölés előnye.
![]()
Látod Weoee, én ha elcseszem akkor sem rontom el ![]()
majd egyszer mar nekem is menni fog igy
összeraktam, mondjuk szenvedtem a vattázással de talán sikerült eltalálni a mennyiséget
megszűnt a sípoló süvítő hang és még nem kapar
nagyon figyeltem a hotspotra is. Egyébként tiszta vatta volt minden úgyhogy törölgethettem meg fújkálhattam le
és már nem néz ki nyominak
Ez csak egy adást fog? ![]()
![]()
De milyen látványosan…
Kossuth rádió már bejön rajta ![]()
Egyébként ha a mod 1.35ohm-ot ír rá 4.65Volttal az rendben van? Mintha mást olvastam volna valahol …
Óóó a Kossuth bejönne kisebb drip tippel is… ![]()
Azt még nem is írtad,hogy az áfonya lekvárnak milyen íze van ![]()
Finom, bár 10 %-al elég gyenguska. Néha érzek fémes ízt, de szerintem azt már bemesélem magamnak ![]()
Én 13 ra kevertem … De sztm meg két hónap mire sorra kerül … Olyan ez mint a magyar egészségügy… Komoly váró lista van ![]()
![]()
Éééééés megégett … remek
Én mindjárt kihajítom
valamit nagyon elcsesztem mert megégett. Égett íze van, köhögni nem köhögtem tőle úgyhogy akkora baj még nincs ![]()
Kis vatta pirítás ..![]()
Igen, meg is lepődtem. Túl szép volt, hogy igaz legyen, de hála istennek nem az a durva brutál égettség. Elég ilyenkor a vattát cserélni egyébként?
Persze.. gyors ki és be … Lehet túl sok lett a vatta