Maximum visz magával + 2db. töltött akkut… Sonkával és gombával töltöttet …
Az enyémbe a saját belsejét töltöttem
(Mivel töltötted meg ezt a csirkét? Semmivel, már meg volt töltve… )
“Nem mondta,hogy kolléga!”
Nos, a Breaking Bad-et már újra néztem rajta válaszolva a kérdésre valóban sokkal jobb az íz- és gőzvisszaadás
most készülök újra vattázni meg teszek bele másik huzalt. Valami nem lett a legjobb
Tuti lett az a hotspot amit mondtatok … reménykedtem hátha mégse. No fene úgyis a 4ml palást megy rá
Na, én meg jól elfelejtettem az ss316L coilt leizzítani vattázás előtt. Lusta voltam kicserélni a már beáztatott vattát …eddig nincs különbség, de ti ne legyetek olyanok mint én
…mert lehet ez is csak az aromamentes gőzölés előnye.
Látod Weoee, én ha elcseszem akkor sem rontom el
majd egyszer mar nekem is menni fog igy
összeraktam, mondjuk szenvedtem a vattázással de talán sikerült eltalálni a mennyiséget
megszűnt a sípoló süvítő hang és még nem kapar
nagyon figyeltem a hotspotra is. Egyébként tiszta vatta volt minden úgyhogy törölgethettem meg fújkálhattam le
és már nem néz ki nyominak
Ez csak egy adást fog?
De milyen látványosan…
Kossuth rádió már bejön rajta
Egyébként ha a mod 1.35ohm-ot ír rá 4.65Volttal az rendben van? Mintha mást olvastam volna valahol …
Óóó a Kossuth bejönne kisebb drip tippel is…
Azt még nem is írtad,hogy az áfonya lekvárnak milyen íze van
Finom, bár 10 %-al elég gyenguska. Néha érzek fémes ízt, de szerintem azt már bemesélem magamnak
Én 13 ra kevertem … De sztm meg két hónap mire sorra kerül … Olyan ez mint a magyar egészségügy… Komoly váró lista van
Éééééés megégett … remek
Én mindjárt kihajítom valamit nagyon elcsesztem mert megégett. Égett íze van, köhögni nem köhögtem tőle úgyhogy akkora baj még nincs
Kis vatta pirítás ..
Igen, meg is lepődtem. Túl szép volt, hogy igaz legyen, de hála istennek nem az a durva brutál égettség. Elég ilyenkor a vattát cserélni egyébként?
Persze.. gyors ki és be … Lehet túl sok lett a vatta