Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Maximum visz magával + 2db. töltött akkut… Sonkával és gombával töltöttet … :blush:

7 kedvelés

Az enyémbe a saját belsejét töltöttem :joy:

(Mivel töltötted meg ezt a csirkét? Semmivel, már meg volt töltve… :open_mouth::nauseated_face::joy:)

8 kedvelés

“Nem mondta,hogy kolléga!” :joy: :grimacing:

7 kedvelés

Nos, a Breaking Bad-et már újra néztem rajta :rofl: válaszolva a kérdésre valóban sokkal jobb az íz- és gőzvisszaadás :blush: most készülök újra vattázni meg teszek bele másik huzalt. Valami nem lett a legjobb :rofl: Tuti lett az a hotspot amit mondtatok … reménykedtem hátha mégse. No fene úgyis a 4ml palást megy rá :grin:

8 kedvelés

Na, én meg jól elfelejtettem az ss316L coilt leizzítani vattázás előtt. Lusta voltam kicserélni a már beáztatott vattát :roll_eyes:…eddig nincs különbség, de ti ne legyetek olyanok mint én :grin: …mert lehet ez is csak az aromamentes gőzölés előnye. :thinking: :wink:
Látod Weoee, én ha elcseszem akkor sem rontom el :smiling_imp:

7 kedvelés

:rofl: majd egyszer mar nekem is menni fog igy :grin: összeraktam, mondjuk szenvedtem a vattázással de talán sikerült eltalálni a mennyiséget :grin: megszűnt a sípoló süvítő hang és még nem kapar :innocent: nagyon figyeltem a hotspotra is. Egyébként tiszta vatta volt minden úgyhogy törölgethettem meg fújkálhattam le :rofl: és már nem néz ki nyominak

7 kedvelés

11 kedvelés

Ez csak egy adást fog? :grin::wink:

9 kedvelés

De milyen látványosan…

7 kedvelés

Kossuth rádió már bejön rajta :rofl:

8 kedvelés

Egyébként ha a mod 1.35ohm-ot ír rá 4.65Volttal az rendben van? Mintha mást olvastam volna valahol …

5 kedvelés

Óóó a Kossuth bejönne kisebb drip tippel is… :face_with_hand_over_mouth:

6 kedvelés

Azt még nem is írtad,hogy az áfonya lekvárnak milyen íze van :thinking:

6 kedvelés

Finom, bár 10 %-al elég gyenguska. Néha érzek fémes ízt, de szerintem azt már bemesélem magamnak :rofl:

4 kedvelés

Én 13 ra kevertem … De sztm meg két hónap mire sorra kerül … Olyan ez mint a magyar egészségügy… Komoly váró lista van :rofl::sob:

8 kedvelés

Éééééés megégett … remek

4 kedvelés

Én mindjárt kihajítom :rofl: valamit nagyon elcsesztem mert megégett. Égett íze van, köhögni nem köhögtem tőle úgyhogy akkora baj még nincs :rofl:

4 kedvelés

Kis vatta pirítás ..:face_with_peeking_eye:

6 kedvelés

Igen, meg is lepődtem. Túl szép volt, hogy igaz legyen, de hála istennek nem az a durva brutál égettség. Elég ilyenkor a vattát cserélni egyébként?

4 kedvelés

Persze.. gyors ki és be … Lehet túl sok lett a vatta

5 kedvelés