Tuti … azért is értek egyet, mert itt szarakodtam a vattával, hogy nehogy túl kevés legyen … hát túl sok lett És tele a tank … na ezt hogy oldom meg
Tehát valahogy leszedem róla, hogy ne menjen kárba a leves. Vatta ki, huzal leéget, új vatta be?
A különbség csak annyi, hogy egyszer veszed meg és nem fizetsz évtizedeken keresztül eü. hozzájárulást, majd kifizeted a kezelés költségét…
Rossz esetben elküldenek a patikába teljes árú gyógyszerért, ami K drága, mert 5 ampullás és a következő kezelésnél újra elküldenek… hova lett a maradék 4 ampulla??? (teniszkönyök)
Simán lehet tele tannkal vattát cserélni … Le tekered .. deck ki és hajrá
Azért a tankot, nem árt előtte a tetejére fordítani.
Igen
Valóban, az nem lesz hátrány!!
Na itt szarakodok … kitaláltam, hogy a huzalt is cserélem gyakorlásképp ha már így alakult … aha
Én éppen tegnap vettem egy ilyen Rabbitot a parkolóban. Kaptam még hozzá 2 üvegcsét, amiben 10-10 darab előre tekert 6 menetes, felirata szerint 30Ga*2+38Ga Ni80 tekerés van, egyenként 0,7 ohm és 2,5 mm mag átmérőjű. Amit adtak hozzá (eredetileg az RTA-hoz ) vattát, azt használtam. Az volt a benyomásom, hogy ezt a cumót a kínaiak a katonák MRE csomagjába teszik be. Azért is gondoltam, mert 150 éve katonaként nagyon büszke voltam rá, hogy teljes vaksötétben, állva a mozgó teherautó platóján is tökéletesre meg tudtam kötni a nyakkendőt. Szerintem ezt meg a lövészárokban így lehet tüzérségi tűz közben is drótozni és vattázni. Amúgy ehhez képest nem is rossz holmi.
Megszületett közben … bő 20 perc szarakodás után. Ha most sem lesz jó, sikítok És nem folyattam szét a levest … rendesen büszke vagyok magamra.
Egyébként igen Nekem így kezdőként ez pont jó, bár látod … még ezzel is elbíbelődök 20 percet. Addig egész jól elvolt fejjel lefelé a levessel a tank
Gyakorlat teszi a mestert. Senki nem rta-t építve jött a világra, de nem is atomfizika. Hajrá, így tovább
Úgy néz ki … hogy talán most már jó … de nem akarom elszólni, mert előbb is bele tudtam szívni, mielőtt égett lett Meglepően halk az előző tekerésemhez képest … gyanús ez nekem … BP mods vatta pedig jól muzsikálna …
Persze … csak a maximalizmusom már bosszantja … de csakazértis minden alkalommal újat tekerek. Most egész szép lett egyébként Mondjuk mintha szikrázott volna alul, bár gondolom az csak az ottmaradt vattadarab vagy papírtörlő.
Az első slukkok mindig jók mivel nyakon öntötted naftával. Az igazság ezután jön, hogy működik-e megfelelően a kapilláris hatás/az utánpótlás
A kis hamis … álcázza magát …
Egyébként ha mást nem, amíg megtanulok normálisan tekerni ott a jó öreg GTX One Úgyis hiányzik, hogy mindenhol folyjon a leves
Maximalizmus + lelkesedés perfect kombó a vépeléshez
Köszönöm De túlzott precizitás nem biztos
Meg most azért kicsit megijedtem ettől az égett íztől, de talán most már jó lesz … meg azért nyakig leveses motyóba belevarázsolni az új tekerést, jaj
Megtöröltem, de a vége gumikesztyű lett, hogy ne csússzon
ha már egészségügyet tanulok …
Nekem sem megy ha nagyon Liquides … Olyankor szépen eltörölgetem vagy le öblítem … gyors le szárítás és mehet bele a friss cucc .
Őszinte leszek, már nem akartam áztatni … mindig alaposan elmosom, és most nem akartam leöblíteni, mondom megpróbálom így. Hát … voltak érdekességek, kezdve azzal, hogy mikor elsőre tettem bele az új huzalt, akkor sistergett mindenhol, még a csavarnál is … na mondom jó. Akkor kiszedtem, csináltam másikat, eltörölgettem, gumikesztyű és úgy tettem bele a másikat. Aztán hogy végül mi szikrázott vagy a fene tudja mit haluztam már oda … ki tudja
Szvsz, az összeset!