Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Tuti … azért is értek egyet, mert itt szarakodtam a vattával, hogy nehogy túl kevés legyen … hát túl sok lett :rofl: És tele a tank … na ezt hogy oldom meg :sweat_smile: Tehát valahogy leszedem róla, hogy ne menjen kárba a leves. Vatta ki, huzal leéget, új vatta be?

6 kedvelés

A különbség csak annyi, hogy egyszer veszed meg és nem fizetsz évtizedeken keresztül eü. hozzájárulást, majd kifizeted a kezelés költségét…
Rossz esetben elküldenek a patikába teljes árú gyógyszerért, ami K drága, mert 5 ampullás és a következő kezelésnél újra elküldenek… hova lett a maradék 4 ampulla??? (teniszkönyök) :nauseated_face:

5 kedvelés

Simán lehet tele tannkal vattát cserélni … Le tekered .. deck ki és hajrá

5 kedvelés

Azért a tankot, nem árt előtte a tetejére fordítani. :sweat_smile:

8 kedvelés

Igen :rofl:

5 kedvelés

Valóban, az nem lesz hátrány!! :joy:

4 kedvelés

Na itt szarakodok … kitaláltam, hogy a huzalt is cserélem gyakorlásképp ha már így alakult … aha :rofl:

7 kedvelés

Én éppen tegnap vettem egy ilyen Rabbitot a parkolóban. Kaptam még hozzá 2 üvegcsét, amiben 10-10 darab előre tekert 6 menetes, felirata szerint 30Ga*2+38Ga Ni80 tekerés van, egyenként 0,7 ohm és 2,5 mm mag átmérőjű. Amit adtak hozzá (eredetileg az RTA-hoz ) vattát, azt használtam. Az volt a benyomásom, hogy ezt a cumót a kínaiak a katonák MRE csomagjába teszik be. Azért is gondoltam, mert 150 éve katonaként nagyon büszke voltam rá, hogy teljes vaksötétben, állva a mozgó teherautó platóján is tökéletesre meg tudtam kötni a nyakkendőt. Szerintem ezt meg a lövészárokban így lehet tüzérségi tűz közben is drótozni és vattázni. Amúgy ehhez képest nem is rossz holmi.

9 kedvelés

Megszületett közben … bő 20 perc szarakodás után. Ha most sem lesz jó, sikítok :rofl: És nem folyattam szét a levest … rendesen büszke vagyok magamra.

8 kedvelés

Egyébként igen :grin: Nekem így kezdőként ez pont jó, bár látod … még ezzel is elbíbelődök 20 percet. Addig egész jól elvolt fejjel lefelé a levessel a tank :rofl:

7 kedvelés

Gyakorlat teszi a mestert. Senki nem rta-t építve jött a világra, de nem is atomfizika. Hajrá, így tovább

8 kedvelés

Úgy néz ki … hogy talán most már jó … de nem akarom elszólni, mert előbb is bele tudtam szívni, mielőtt égett lett :rofl: Meglepően halk az előző tekerésemhez képest … gyanús ez nekem … BP mods vatta pedig jól muzsikálna … :smiley:

7 kedvelés

Persze … csak a maximalizmusom már bosszantja … de csakazértis minden alkalommal újat tekerek. Most egész szép lett egyébként :grin: Mondjuk mintha szikrázott volna alul, bár gondolom az csak az ottmaradt vattadarab vagy papírtörlő.

5 kedvelés

Az első slukkok mindig jók mivel nyakon öntötted naftával. Az igazság ezután jön, hogy működik-e megfelelően a kapilláris hatás/az utánpótlás

7 kedvelés

A kis hamis … álcázza magát …

Egyébként ha mást nem, amíg megtanulok normálisan tekerni ott a jó öreg GTX One :rofl: Úgyis hiányzik, hogy mindenhol folyjon a leves :rofl:

7 kedvelés

Maximalizmus + lelkesedés perfect kombó a vépeléshez :heart:

7 kedvelés

Köszönöm :heart_eyes: De túlzott precizitás nem biztos :rofl: Meg most azért kicsit megijedtem ettől az égett íztől, de talán most már jó lesz … meg azért nyakig leveses motyóba belevarázsolni az új tekerést, jaj :rofl: Megtöröltem, de a vége gumikesztyű lett, hogy ne csússzon :rofl: ha már egészségügyet tanulok …

7 kedvelés

Nekem sem megy ha nagyon Liquides … Olyankor szépen eltörölgetem vagy le öblítem … gyors le szárítás és mehet bele a friss cucc .

5 kedvelés

Őszinte leszek, már nem akartam áztatni … mindig alaposan elmosom, és most nem akartam leöblíteni, mondom megpróbálom így. Hát … voltak érdekességek, kezdve azzal, hogy mikor elsőre tettem bele az új huzalt, akkor sistergett mindenhol, még a csavarnál is … na mondom jó. Akkor kiszedtem, csináltam másikat, eltörölgettem, gumikesztyű és úgy tettem bele a másikat. Aztán hogy végül mi szikrázott vagy a fene tudja mit haluztam már oda … ki tudja :rofl:

5 kedvelés

Szvsz, az összeset! :grimacing:
Spongebob Squarepants Popcorn GIF

6 kedvelés