Most adtam neki még, már halkabb
A nyúl nem szörtsög… Én még nem hallottam…
Nem is kifejezetten ez rá a jó szó. Nem szörcsögés, hanem ilyen … nem is tudom. Bár lehet, hogyha rámegy a másik mod-ra majd, és nagyobb kakaót kap, akkor minden szép és jó lesz Ja és a buborékok megint itt vannak
A buborék az kell
Miféle buborékok ? Csak szívás után van bubi, lehet nagyon kevés lett a watta… Nekem most orghanikus távol keleti van benne, teljesen tökéletes…
Ott látok buborékot, ahol a két nyílás van, hogy a leves elérje a vattát. Én most gondoltam elhasználom még azt, amit adtak a csomagba. Organikus a másik nekem is. Remélem nem kell szétszednem megint.
Így muzsikál
Bal oldalon majdnem összeér 2 karika, azt esetleg húzd szét. Késsel, ilyesmivel.
A második és a harmadik karika összeér , hotspot lehetőség ! Tessék a csipeszt közé szúrni…
Fene egye meg, már rég össze van rakva Későn ment ki a videó …
Egyelőre jónak tűnik, bár a hangja picit gyengébb, mint eddig volt. Gondolom a másik fajta huzal miatt.
Most, hogy megnéztem a videót újra és újra, kezdi nagyon zavarni a szemem, amit mondtatok … lehet később neki esek és megjavítom azt a huzalt …
Azzal a moddal,a benne lévő 2 aksival elmehetsz egy hetes görög nyaralásra is,csak finom liquidet kell vinned
Ez megjegyzem Megvan mire hasonlít: az Ózból a bádogemberre
egyébként megszűntek a bajok így, hogy átkerült erre a mod-ra
Ezzel tudod pirítani,ez "picit"erősebb teljesítményben.
Még az íz is jobb lehet ezzel a plazma tv-vel
Ez nem az a fajta, amire lehet tenni háttérképet?
Tudod milyen béna vagyok még a telefonomra se,nemhogy a más modjára
Én a Yihire majd ragasztok egy tükröt. Bárki ránéz, ismerőst lát
Háttérképet nem… De megtudja nézni a trónok harca teljes évadot …
8 fps, 10 slukkos verzióban