Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Most adtam neki még, már halkabb

7 kedvelés

A nyúl nem szörtsög… Én még nem hallottam…

7 kedvelés

Nem is kifejezetten ez rá a jó szó. Nem szörcsögés, hanem ilyen … nem is tudom. Bár lehet, hogyha rámegy a másik mod-ra majd, és nagyobb kakaót kap, akkor minden szép és jó lesz :grin: Ja és a buborékok megint itt vannak :rofl:

6 kedvelés

A buborék az kell :joy:

5 kedvelés

Miféle buborékok ? Csak szívás után van bubi, lehet nagyon kevés lett a watta… Nekem most orghanikus távol keleti van benne, teljesen tökéletes…

7 kedvelés

Ott látok buborékot, ahol a két nyílás van, hogy a leves elérje a vattát. Én most gondoltam elhasználom még azt, amit adtak a csomagba. Organikus a másik nekem is. Remélem nem kell szétszednem megint.

3 kedvelés

Így muzsikál

4 kedvelés

Bal oldalon majdnem összeér 2 karika, azt esetleg húzd szét. Késsel, ilyesmivel.

6 kedvelés

A második és a harmadik karika összeér , hotspot lehetőség ! Tessék a csipeszt közé szúrni…

6 kedvelés

Fene egye meg, már rég össze van rakva :sweat_smile: Későn ment ki a videó … :sweat_smile: Egyelőre jónak tűnik, bár a hangja picit gyengébb, mint eddig volt. Gondolom a másik fajta huzal miatt.

7 kedvelés

Most, hogy megnéztem a videót újra és újra, kezdi nagyon zavarni a szemem, amit mondtatok … lehet később neki esek és megjavítom azt a huzalt …

6 kedvelés

Annyira … nyomorult ahogy kinez szegeny :rofl:

10 kedvelés

Azzal a moddal,a benne lévő 2 aksival elmehetsz egy hetes görög nyaralásra is,csak finom liquidet kell vinned :grin:

10 kedvelés

Ez megjegyzem :rofl: Megvan mire hasonlít: az Ózból a bádogemberre :rofl: egyébként megszűntek a bajok így, hogy átkerült erre a mod-ra :grin:

9 kedvelés

Ezzel tudod pirítani,ez "picit"erősebb teljesítményben.
Még az íz is jobb lehet ezzel a plazma tv-vel :grin:

9 kedvelés

Ez nem az a fajta, amire lehet tenni háttérképet? :grin:

7 kedvelés

Tudod milyen béna vagyok :smiling_face:még a telefonomra se,nemhogy a más modjára :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Én a Yihire majd ragasztok egy tükröt. Bárki ránéz, ismerőst lát :joy:

8 kedvelés

Háttérképet nem… De megtudja nézni a trónok harca teljes évadot … :sweat_smile: :wink: :thinking:

9 kedvelés

8 fps, 10 slukkos verzióban :grin:

6 kedvelés