Dehogy vagyok úristen … Csak egy egyszerű mezei halandó… Am. nincs mit …
Teljesen jó !
Köszönöm Még sajnos várnom kell egy picit amíg az apró helyekről is kiszárad a tank, és akkor mehet a menet. Lehet, hogy néhányat megtekerek addig előre, hogy legyen legközelebbre
Én csap alatt vízzel, és kifújkálom azt megy össze , nincs mire várni… Felesleges legyártani előre, pár másodperc megtekerni…
A csavarlyukból hogy kéne kiszedni?
Bele kell fújni azt kész, ami marad elfér benne… Én sosem szedem ki a bekötés csavarjait, csak nagyon ritka esetben…
Klassz…született tekerő vagy
És ettől tartanak annyira a kezdő vépelők …szerencsére te nem
Bár a tied szép egyenletes résekkel készült (!), de ha esetleg bármikor nem így lenne akkor a tekerősegéden egyik irányból enyhén összetolod egy pillanatra (mint egy rugót) majd elengeded…akkor egyenletesebb lesz a réstávolság
Akkor leszokok róla én is néha betegesen precíz tudok lenni …
Ha benne van a csavar, nem tud belefolyni a víz…
Köszönöm <3 Hát … azt nem mondom, hogy nem tartottam tőle. Az első keréknél szarakodtam, aztán rájöttem a technikájára. Sajnos kellett csinálnom egy újat, mert rövidek lettek a “lábai”
Gyakorold csak…a huzal filléres tétel
Mindjárt mutatom hogy muzsikál a másik
Ez mondjuk jogos …
Nem várom meg…indulok futni de hajráááá
Jó futást! Egy pár másodperces videó, megvár
Jelentem: finom. Csak most azt nehéz eldönteni, hogy a megfázásom miatt úgy érzem, mintha irritálná a torkom, mikor kifújom, vagy amúgy is elrontottam valamit
Nem beszívásnál ? Ha megvagyok fázva akkor befele irritál, kifele nem…
Engem valamiért kifelé, de most elmúlt. Szerintem a megfázás lesz a ludas, ráadásul kefírt ittam, úgyhogy még az ízét se érzem rendesen, pedig illata van Meg amit nem értek, hogy olyan, mintha “szörcsögne”. Gondolom ennél a tanknál ez normális, hogy más hangja van.
Keves a watt …