Miért?
A múltkor mutattam az alkalmasságim vérnyomásmérési értékét
És PICIT magas volt
Jaj … hát mitől kérem?
Nem a 80 éves dokinőtől az biztos
Gyárilag magas.
Tudom,tudom de majd elmúlik
Mondjuk attól függ, mennyire meg mióta magas. de nem féltelek.
Szakiskolába se akartak felvenni szinte tegnap volt
vagy 30 éve talán ?
205/109,102 p az még jó
Sose szédültem,sose fájt a fejem és még magasban is dolgozok néha.
NA! Végre valami előrelépés a “törzsfejlődésben”.
Íz/gőz rendben van? Legalábbis a véleményed szerint?
Jesszus … az tényleg elég magas … érdekes ez egyébként, meg az, hogy képes a szervezet hozzászokni. Nekem mondjuk elég alacsony szokott lenni a normálhoz képest, bár nekem ez a normál 110/70 pulzus 59 körül.
Igen Rendben van minden szerencsére
Isteni, és pont ez a baj vele … asszem kevés lesz a 2ml-s tank, ki kell cserélnem a palástot a másikra … nem rég raktam össze és már csak negyedig van. Most várok, mert a GTX gyorsan lemerül miatta
épp tölt.
Egyébként lehet, hogy ez az aroma elviselne 10 százalék helyett 15-ös keverést
A pico plus 2x4 ml.-t simán “elfüstöl” egy 18650 es cellával… Jut a fejembe és elég leharcolt cellák , 11 watt…
Geekvape Aegis X zeus lesz belőle nem sokára megkapom, új életet adva neki
Adódott egy kérdés. Mikor újra akartam tölteni véletlen szétcsavartam a palástot, bár folyadék nem jött ki és nem folyik. Azóta légbuborékok vannak a nyílásokban, szörcsög és erős a gőz, meg fáj tőle a fejem. Gyanítom ez újra vattázós lesz … bár ízre rendben van egyébként.
Olyan mintha valahol fals levegőt szívna … Szedd szét és szépen rakd újra össze … Ez nem vatta probléma szerintem
Köszönöm! Holnap megnézem majd mert a fő gond, hogy tele a tank …
Izzítás nélkül fújj bele a drip tipbe,kijön a kondenz a levegőgyűrűnél,vagy ha "túlszívta magát a vatta.
Vagy cserés
A vaper barátja (barátnője ) Szilvia
Köszönöm Zoli, holnap erre is ránézek! Egyebként amúgy is ki akarom cserélni a palástot mert kevés a 2 ml Akkor meg már újra vattázok, addig is gyakorlom a tekerést
Kéz csók !
Szétszedésnél nem folyik ki ! Fejre állítva kell szét és összecsavarni, problémamentes, többször vattáztam úgy újra, hogy nem fogyott ki !
Köszönöm! Megoldottam Már csak az a kérdés, hogy hányszor kell tekerni a huzalt, és milyen nagyra
Ez egy 5.73 ohm, 28ga VandyVape Kanthal A1-es guriga.
Kéz csók !
Nagyon egyszerű ! 1 ohm ellenálláshoz 5 karika kell, az az 5/6 ! Pontosan 5,5 karika… 2,5 magra !
Úúúúúúúristen köszönöm