Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Miért? :rofl:

6 kedvelés

A múltkor mutattam az alkalmasságim vérnyomásmérési értékét :joy:
És PICIT magas volt :smiling_face:

7 kedvelés

Jaj … hát mitől kérem?

6 kedvelés

Nem a 80 éves dokinőtől az biztos​:joy:
Gyárilag magas.
Tudom,tudom de majd elmúlik :smiling_face:

8 kedvelés

Mondjuk attól függ, mennyire meg mióta magas. :grin: de nem féltelek. :innocent:

7 kedvelés

Szakiskolába se akartak felvenni :smiling_face:szinte tegnap volt :thinking:vagy 30 éve talán ?
205/109,102 p az még jó :grin:
Sose szédültem,sose fájt a fejem és még magasban is dolgozok néha.

7 kedvelés

NA! Végre valami előrelépés a “törzsfejlődésben”. :wink: :joy:
Íz/gőz rendben van? Legalábbis a véleményed szerint? :saluting_face:

9 kedvelés

Jesszus … az tényleg elég magas … érdekes ez egyébként, meg az, hogy képes a szervezet hozzászokni. Nekem mondjuk elég alacsony szokott lenni a normálhoz képest, bár nekem ez a normál :grin: 110/70 pulzus 59 körül.

9 kedvelés

Igen :rofl: Rendben van minden szerencsére :innocent: Isteni, és pont ez a baj vele … asszem kevés lesz a 2ml-s tank, ki kell cserélnem a palástot a másikra … nem rég raktam össze és már csak negyedig van. Most várok, mert a GTX gyorsan lemerül miatta :joy: épp tölt.

Egyébként lehet, hogy ez az aroma elviselne 10 százalék helyett 15-ös keverést :thinking:

8 kedvelés

A pico plus 2x4 ml.-t simán “elfüstöl” egy 18650 es cellával… :wink: Jut a fejembe és elég leharcolt cellák , 11 watt…

8 kedvelés

Geekvape Aegis X zeus lesz belőle :grin: nem sokára megkapom, új életet adva neki :grin:

7 kedvelés

Adódott egy kérdés. Mikor újra akartam tölteni véletlen szétcsavartam a palástot, bár folyadék nem jött ki és nem folyik. Azóta légbuborékok vannak a nyílásokban, szörcsög és erős a gőz, meg fáj tőle a fejem. :thinking: Gyanítom ez újra vattázós lesz … bár ízre rendben van egyébként.

4 kedvelés

Olyan mintha valahol fals levegőt szívna … Szedd szét és szépen rakd újra össze … Ez nem vatta probléma szerintem

8 kedvelés

Köszönöm! Holnap megnézem majd mert a fő gond, hogy tele a tank …

4 kedvelés

Izzítás nélkül fújj bele a drip tipbe,kijön a kondenz a levegőgyűrűnél,vagy ha "túlszívta magát a vatta.
Vagy cserés :smiling_face:
A vaper barátja (barátnője ) Szilvia :joy:

8 kedvelés

Köszönöm Zoli, holnap erre is ránézek! Egyebként amúgy is ki akarom cserélni a palástot mert kevés a 2 ml :rofl: Akkor meg már újra vattázok, addig is gyakorlom a tekerést :grimacing:

6 kedvelés

Kéz csók !

Szétszedésnél nem folyik ki ! Fejre állítva kell szét és összecsavarni, problémamentes, többször vattáztam úgy újra, hogy nem fogyott ki ! :blush:

8 kedvelés

Köszönöm! Megoldottam :grin: Már csak az a kérdés, hogy hányszor kell tekerni a huzalt, és milyen nagyra :sweat_smile: Ez egy 5.73 ohm, 28ga VandyVape Kanthal A1-es guriga.

6 kedvelés

Kéz csók !

Nagyon egyszerű ! 1 ohm ellenálláshoz 5 karika kell, az az 5/6 ! Pontosan 5,5 karika… 2,5 magra !

https://diy.vaperina.cc/tekerde/

9 kedvelés

Úúúúúúúristen köszönöm :heart_eyes:

7 kedvelés