Nem mai darab,megkerestem azért is
csak a példa miatt.
A drága kisfiam,ott munkálkodik annál a …
Igen, lehet külön csak a kiwi pent is venni töltő nélkül, jóval olcsóbb csak kB semmi értelme… Mindig kell USB mazdag hozzá
Az IQOS az fotoshop vagy kölcsönkérted a kép erejéig?
Itt lakik nálam
Persze a drága gyermekeimnek van minden fajta mert…(ki mit dolgozik,abból él )
Fiatal voltál és kellett a pénz!
A szekrényemet nem merném megmutatni
A ruháimnak már nagyon kevés a hely
Tényleg távol áll tőlem a megbántás,de a kiwi spark az csak irodistáknak való ülhet mellette rácsatlakoztatva a központi agyra
A sima kiwit is lehet külön kapni töltő nélkül, de az úgy… Felesleges
Annak csak akkor van értelme, ha van szetted töltővel de két ízt használsz, ahhoz a két pen, és váltva tudod tölteni
tudod ami 3000-4000 mA alatt van az nekem kevés
Jóhogy nem vettem kettőt
Nincs semmi bajom a poddal
Kék, arany, ezüst, piros
Ez olyan lehet mint a vezetékes telefon.
És ezek mellé még egy mikró-szkóp mod
Köszönöm az infót.
Szia. a healthcabin-on lehet rendelni nagyon jó áron eldobhatós-okat, nézzétek meg, több fajta van. Én próbáltam párat és nagyon jók. cigbest is egy megoldás, onnan még nem rendeltem csak az ismerőseim, problémamentes az is. látom, hogy írtad a hc-t mint kitétel, de én legutóbb összesen 10 dollárt fizettem 2db 5000 slukkos eldobhatóért, ami amúgy nem is teljesen eldobhatós, mert később elég csak a pod részeket cserélni, az akku megmaradhat.
Eldobhatós pod vásárlók megnyugodhatnak mert a minőséget az úriember garantálja
https://www.reddit.com/r/interestingasfuck/comments/1ge2g91/worker_at_a_disposable_vape_factory_tests_up_to/
Érdekességképp azért megosztom a teljes videót ami nem szenzációhajhász és félrevezető
Szia! Eldobhatósat nem igazán rendelnék, mert itthon tiltott és szerintem nem csak a manórudi, mint eldobhatósba. Amikor te rendeltél, nem volt drága a szállítás dedicated lines-on? Vagy lehet keverem az akkukkal? Mert tudom hogy azokat elég borsos áron hozzák ha rendeltem volna.
Köszi!
10 dollár volt szállítással együtt.
Én úgy láttam, hogy egy hónapja nem lehet rendelni nic tartalmú cuccokat HC-ról. “Lebuktak” szerintem a hatóságok előtt
Megjegyzem én sose rendeltem ilyeneket Csak szeretek szörfölni az oldalon.
Szerk.
Tévedtem. A nikotinos párnát nem lehet rendelni. Az eldobhatós rendelhető.
Én azért nem nagyon terelgerném az eldobhatós felé
Ettől sokkal undorítóbb dolgokon is túl vagyok már, de köszi a videót. Én csak próbáltam segíteni, alapvetően én is keverek, de az eldobhatósat is kipróbáltam néhányszor.