Egyszerű, előretöltött pod

Nem mai darab,megkerestem azért is
csak a példa miatt.
A drága kisfiam,ott munkálkodik annál a …

3 kedvelés

Igen, lehet külön csak a kiwi pent is venni töltő nélkül, jóval olcsóbb csak kB semmi értelme… Mindig kell USB mazdag hozzá :slightly_smiling_face::person_shrugging:

2 kedvelés

Az IQOS az fotoshop vagy kölcsönkérted a kép erejéig?

3 kedvelés

Itt lakik nálam :joy:
Persze a drága gyermekeimnek van minden fajta mert…(ki mit dolgozik,abból él :joy:)

4 kedvelés

Fiatal voltál és kellett a pénz! :joy::joy::joy:

4 kedvelés

A szekrényemet nem merném megmutatni :joy::joy:
A ruháimnak már nagyon kevés a hely :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Tényleg távol áll tőlem a megbántás,de a kiwi spark az csak irodistáknak való :grin:ülhet mellette rácsatlakoztatva a központi agyra :smiling_face:

4 kedvelés

A sima kiwit is lehet külön kapni töltő nélkül, de az úgy… Felesleges :person_shrugging:
Annak csak akkor van értelme, ha van szetted töltővel de két ízt használsz, ahhoz a két pen, és váltva tudod tölteni

2 kedvelés

:smiling_face:tudod ami 3000-4000 mA alatt van az nekem kevés :joy:
Jóhogy nem vettem kettőt :joy:
Nincs semmi bajom a poddal :hugs:

4 kedvelés

Kék, arany, ezüst, piros :thinking::thinking::rofl:

3 kedvelés

Ez olyan lehet mint a vezetékes telefon.:rofl:

3 kedvelés

És ezek mellé még egy mikró-szkóp mod :flushed::grin:

3 kedvelés

Köszönöm az infót.

2 kedvelés

Szia. a healthcabin-on lehet rendelni nagyon jó áron eldobhatós-okat, nézzétek meg, több fajta van. Én próbáltam párat és nagyon jók. cigbest is egy megoldás, onnan még nem rendeltem csak az ismerőseim, problémamentes az is. látom, hogy írtad a hc-t mint kitétel, de én legutóbb összesen 10 dollárt fizettem 2db 5000 slukkos eldobhatóért, ami amúgy nem is teljesen eldobhatós, mert később elég csak a pod részeket cserélni, az akku megmaradhat.

2 kedvelés

Eldobhatós pod vásárlók megnyugodhatnak mert a minőséget az úriember garantálja​:smiling_face_with_three_hearts:
https://www.reddit.com/r/interestingasfuck/comments/1ge2g91/worker_at_a_disposable_vape_factory_tests_up_to/

Érdekességképp azért megosztom a teljes videót ami nem szenzációhajhász és félrevezető :blush:

7 kedvelés

Szia! Eldobhatósat nem igazán rendelnék, mert itthon tiltott és szerintem nem csak a manórudi, mint eldobhatósba. Amikor te rendeltél, nem volt drága a szállítás dedicated lines-on? Vagy lehet keverem az akkukkal? Mert tudom hogy azokat elég borsos áron hozzák ha rendeltem volna.
Köszi!

10 dollár volt szállítással együtt.

1 kedvelés

Én úgy láttam, hogy egy hónapja nem lehet rendelni nic tartalmú cuccokat HC-ról. “Lebuktak” szerintem a hatóságok előtt :smile:

Megjegyzem én sose rendeltem ilyeneket​:sweat_smile: Csak szeretek szörfölni az oldalon.

Szerk.

Tévedtem. A nikotinos párnát nem lehet rendelni. Az eldobhatós rendelhető.

3 kedvelés

Én azért nem nagyon terelgerném az eldobhatós felé :thinking::person_shrugging:

6 kedvelés

Ettől sokkal undorítóbb dolgokon is túl vagyok már, de köszi a videót. Én csak próbáltam segíteni, alapvetően én is keverek, de az eldobhatósat is kipróbáltam néhányszor.