Rendben ti tudjátok. Béke
Eszem eldobom, de komolyan. Most éppen elszámolok magamban 100ig
Lehet firtatni, de ez az igazság sajnos
Tényleg nem akarok paraszt lenni, de nem bírom ki. Ismerősöd mellé mindig kell majd valaki, aki szívja is helyette?
imádom. Ember segítséget kér azoktól akik már kipróbáltak több 100 készüléket és azon vagytok leakadva hogy valaki nem akar pancsolni? És mi van ha nem kötöttem az orrodra, hogy beteg, se keze se lába? Akkor is ezen akartok rugozni? Tök jó…
szóval szerintem hagyjuk.
én meg lusta vagyok órákig keresgélni ezért teszem fel itt a kérdést. Ha ez baj akkor ez már nem az a csoport/közösség
Ebben a kategóriában egyik sem megérős. A lustaságnak ára van. Ezért javasol mindenki más irányt. Nem bántásból!
Egyenlőre 1 kivételével nem látok ajánlást, csak kötöszködést…. A 70€ készüléket én tartottam soknak, nem ő. Nekem nem is tetszik meg nem is úgy néz ki mint egy pod, hiába az a neve.
Elmondtam mit szeretne kb, de érdemleges válasz nem született eddig.
Megkérdezhetem, szerinted hogy néz ki egy pod?
A másik… Írd a felsorolásba, hogy olcsó, az kimaradt. ha esetleg találsz ilyet, megköszönöm ha megosztod velem is.
Nézd,mi már nem podozunk.
Mi rtakat használunk szinte mind.
Ha neki megérős a 7 euros töltött podfej sacc 3000 forint 2 milli cuccért akkor mi nem szólunk bele.
Én is paraszt vagyok bevállalom.
Így sem jó? www.elfbarvape.eu Van készülék is liquid is előre bekeverve. 4 euro a liquid darabja. Egyszerre többet kell venni, és akkor nem kell kijárkálni hetente. Ízben jók.
Miért lennél paraszt? el fogom neki mondani, hogy nem megérős. Ezt eddig is tudtam.
Egyébként a legegyszeubb, veszel neki egy podot, ami tetszik neki, vesztek hozzá fejeteket és előre feltöltögeted neki
még ha a barátnőm lenne neki csinálnám is de azért noszogatnám, hogy tanulja csak meg nem agysebészet
Ha ezek, akkor mondanám az ursa nano prot. Abból Van olyan fej amiben eleve benne van a porlasztó, “csak” tölteni kell azt is
én is azokat néztem csak készülék véleményre lettem volna kíváncsi, hogy a nagyok mit mondanak.
Találtam egy ilyet is
https://nosmoke.cc/termekkategoria/oxva/
Ez előre töltött, de véleményt nem tudok mondani, nem használtam
Hogy szemléltessem az Éva által mondottat:
- Kiwi pod kezdőkészlet (töltővel)
- Kiwi spark pod
- Iqos
A második a legolcsóbb,de ahoz is kell venned podfejet és töltened kell azt is.
Ne már Zolika, IQOS?!