olyan mint egy tűzőgép…frankó
Tudom-tudom csak hát ez a téma nálam mindig bicskanyitogató
Sose felejtem el az a napot a Vape42ben amikor előttem a tinik kattogva kérdezték az eladót, hogy olyan ízek kellenek nekik mint a manórúdnak van. Eladó srác meg mondta, hogy nem lehet. Hivatalosan nem tudsz ilyet csinálni. Aztán csalódottan elballagtak és a villamoson újra találkozva velük azon görcsöltek, hogy honnan szerezzenek még manórudat. Akkor tudtam, hogyha ezek rákapnak (tinik) akkor az átlag vaperek csak szívni fogok. És hát tudjuk mi lett
Nyilván teljesen értelmetlen, tekintve a lehetőségeket, de mindig is lesz aki pont a keverés, építés, porlasztó csere stb. miatt nem fog rákattanni a vape-re.
Aki változtatni akar az tesz érte
"Minden okkal történik és engem szolgál ! "
Nem potyára tetováltattam magamra
Ha vapelni szeretne akkor fog,vagy így vagy úgy.
Erről most az jutott eszembe, hogy a hölgy vajon eredetileg dohányzott? Annak kivaltasara keres podot vagy csak divatból kattant rá. Vapere
Bocs ez a kérdés a poszt irojanak szól, csak a tiédről jutott eszembe.
Ez ugyanolyan mint a főzés és a kaja rendelés esete. Nem olyan bonyolult csak meg kell érteni
És tudom minden “negatív” vagy “ércesebb” komment mögött az van, hogy ezek miatt szívnak a vaperek.
Én értem a helyzetet viszont egyáltalán nem érdekel, hogy mit miért tesz a hölgy, csak egy szimpla segítség nyújtást akartam a nem túl acélos eldobhatós vape ismeretemmel
engem nem tud plusz elküldtem az a reddites videót másik irányba hajlik
persze, nagy muszájba én is vaszek párszor itt-ott
Te mióta keversz ?
Nagyon jóóó a technika mégha a reddites videó ferdít is
végignéztem a youtube-os változatát. Teljesen korrekt amúgy
dohányzott, heets/terea volt utána. aztán elvileg asztmás lett (??? ) most poco-t szív ilyen 7500 slukkosat, de most pont szart kapott mert folyik. De én már akkor előtte mondtam neki, hogy nézzen ki valami készüléket és akkor megrendelem neki, de nem nézett. És most a defektes poco után írt újból hogy venne egy pod szerű valamit ami nem eldobhatós.
Tudom, hogy mindenkit sokkolt a bejegyzésem. Jelentem, hogy OXVA Xlim Classic Edition lett véve végül 2 tartalék 0,6 Ohm-os podfejjel és egy 100ml előrekevert leves 10ml (elv nicsalt) boosterrel.
Szép napot mindenkinek, jó egészséget (csak mert tegnap óta fáj a torkom )
Ez a téma automatikusan lezárult 72 perc után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.