Egyszerű, előretöltött pod

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen előre tölthető podot ajánlanátok? Ismerősöm (nő) keres egy kis cuki podot amivel nincs sok macera (újratöltés, porlasztó csere stb), viszont pod téren csak annyit tudok amennyit látok neten, videókba stb.
Főbb specifikációk:
-egyszerű kezelhetőség
-kicsi/közepes méret (női kézhez)
-előretöltött leves (akár több ízben is)
-jó akku idő
-színes megjelenés (nők… :smiley: )
-kevés gomb és vagy szívással aktiválódjon
-piacon kapható legyen (szlovákia) mert ha már előre van töltve és rendeli az ember akkor biztos feláras ha egy akksus, nikotinnal töltött készüléket kell szállítattni (HC)

Küldjetek sokat, ha lehet pontos névvel vagy akár linkkel is, hogy tudjon válogatni!
Köszönettel:
Norbi

4 kedvelés

Szia!
Legegyszeubb h úgysem rendelni akartok, ha kimentek és korbeneztek.
A. Kiwinek tudom van előre töltött podfeje, de azt nem tudom van e a szlovákoknál.

7 kedvelés

Az lesz. Csak előtte körbe akartam kérdezni. Sokan vagyunk, sok a tapasztalt felhasználó akik már próbáltak mindent is vagy hasonló felhasználó aki ugyan ebbe gondolkodott. :slight_smile:
Mert most ilyen tölthető akkus Poco-kat használnak de szerintem nem megérős

1 kedvelés

Én a Kiwit használom az rtak mellett, nekem bevált, de az előre töltött fejeket nem próbáltam.

5 kedvelés

Akkor a kiwi nem előre töltött?

Van hozzá előre töltött fej is különböző ízekben és erősségben.

4 kedvelés

A töltés nem akkora macera , hogy megerje az előre töltött fej vásárlása szerintem

6 kedvelés

Én tudom, de ha valaki ennyire lusta és nem akarja megtanulni nem tudok mit tenni vele.
Mi az a fehér rajta? Szipka? Olyan mint egy terea töltet :joy:

Hozzá egy kezdokeszlet

Így a jó akku idő is megvan

4 kedvelés

A fehér papírból van és az a drip tip. De van hozzá műanyag is

6 kedvelés

Mondjuk ez jó drága. Ennél olcsóbbat szeretne szerintem. Az hogy közbe meg majd rájön, hogy olcsóbb töltögetni….

Akkor átadom a szót másoknak. Én csak ezt ismerem :slightly_smiling_face::+1:

5 kedvelés

Köszönöm a segítségedet!

4 kedvelés

Olcsó megoldás hosszú távon ugyanannyiba is kerülhet mint egy Kiwi. De lehet még többe is kerül :thinking: Kiwi mellett szól az is, hogy legalább mindkét lehetőség választható.

6 kedvelés

Ez igaz. Én se hülyéskednék azzal, hogy kijárkáljak. Inkább keverem és töltök. Azzal sokáig elvan az ember :slight_smile:

5 kedvelés

Próbálj hatni rá, hogy kevergessen :slight_smile: A jövőben úgyis ez a megoldás lesz kifizetődő…

6 kedvelés

De minimum egy pod feltöltést nem ártana megpróbálni​:slightly_smiling_face:
A saját keverés meg már “csak” plusz lenne :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Ja persze. Nem kell hogy keverje. Nagyon kell megcsinálom én. Van alapanyag bőven (lehet kicsit sok is :sweat_smile: )

4 kedvelés

A legegyszerűbb, amit @Peva71 tanácsolt. Kimentek, körbenéztek, és ennyi. Neked van alapanyagod, vesztek valami longfilt, bekevered neki, és kész. Egy podfej megtöltése ne legyen már megterhelő. Már megbocsáss, de ha szomjas, addig nem iszik, amíg nem tölt neki valaki pohárba? Nem bántásból kérdem.:roll_eyes:

6 kedvelés

Nem vitatkozok, de ez van. Kúton is azért tölti a kutas csóka az ablakmosót a tartályba mert kényelmesek az emberek. Nyílván majd mondom neki, hogy nem is nagyon van olyan a piacon, plusz a szállíttatás miatt jobb ha tölteni fogja mert olcsóbb stb. Elég ha a pod tartályt a beleépített kis porlasztóval kifobálja :slight_smile: