Dead Rabbit M probléma -> amiből fan club lett

Nekem ez a vatta is bejön :

Első vattázást 3000 puff után cseréltem. :blush:

Lehet segítene egy hígabb liquid. Bár nem tudom milyen keverést használsz.

Ezen agyalok én is. Most 70vg -30pg van benne. Megnéztem a vágási technikát. Hasonlóan vágtam én is. Mondjuk lehet nem ennyire precízen.

70-30 lötyivel jónak kellene lennie. Tuti nem az a gond.

Tedd fel a tiédet 60 wattra. Csak 2-3 slukk erejéig. Érzed az ízbeli különbséget? Na ezt szeretném, hosszútávon. Ha ez nincs, akkor minek a hosszútáv? :wink:

Jason több mesh tankjánál is ezt a technikát alkalmazza. Egészen szokatlan volt nekem is de neki működött :sweat_smile:

Finomítok még a technikámon. Kétségbe esve nem vagyok mondjuk. Első vattázásom ezen a tankon. Annyira nem gáz, csak ha gyorsabban szívnám, akkor drippelni kell. :joy::joy::joy:

Nem szeretném megégetni a vattát. :grin:
Nekem a 29 watton kapott íz tökéletes. :heart_eyes:

2-3 slukktól nem ég meg a vatta. De ha félted, akkor locsold meg kicsit. Egyből érezni fogod miről beszélek. Nekem sem ég a vatta! Semmi elszíneződés nincsen rajta. Iszonyatos íz intenzitási különbség van a 29 meg a 60 watt között. A 60 sokkal jobb. Ezzel a mesh lappal. Csak a vattázást kéne eltalálni

1 kedvelés

Feltettem 55 wattra. 1 slukk erejéig.
Hát kemény égett ízt kaptam. :scream:
Ezek szerint az én vattázásom sem jó keményebb wattra !?

Nekem úgy tűnik. Abból kiindulva, hogy a gyártó megad egy értéket, valamint az összes kalkulátor megad egy ellenálláshoz viszonyított watt értéket, feltételezhetjük, hogy kb. ott jön elő az az élmény, aminek lennie kell. Természetesen előfordulhat, hogy valakinek annyira intenzív az ízérzékelése, hogy eltér a “megadott”-tól, de a fele szerintem ugyanúgy tűlzás, mint a duplája. Nekem ez a véleményem. Locsold meg a vattát szétszedett tanknál, és úgy szívj bele 2-3 slukkot a gyárilag megadott watton. Érezni fogod miről beszélek. Amúgy sokáig használtam egy rda-t 42 watton. Meggyőződésem volt, hogy teljesen jó. Aztán egyszer felnyomtam 70 wattra. Azonnal elillant a meggyőződésem. :wink:

Nem vitatom, hogy magasabb watton jobb e az ízvisszaadás. Csupán csak én elégedett vagyok ezzel is. :blush:

Majd akkor ajánlgasd az 55wattot ha neked már működik azon :smiling_imp: :grin:
Amúgy igazad van!

@Bishop sztem próbálj visszavágni a vattából a vattaároknál. Nekem ez volt a gond, hogy nagyon megtömtem először, akkor nem viszi a likvidet. Szerintem sok lesz a 60W, függetlenül mit írnak, ha jól vagy vattázva, akkor 30W körül is ua lesz az élmény, csak hűvösebb lesz a gőz. Ja és Nexmesh Clapton S mindenképpen :hugs:

2 kedvelés

Ezt a hozzászólásodat nem teljesen értem. Vagyis értem amit írsz, csak azt nem, hogy minek.:joy::joy::joy:

Piszkálgatom a vattát folyamatosan. Már alig ér bele. Próbáltam 30 watton, nekem elmarad az íz nagyon. A taifun gx-el volt eleinte hasonló élményem, mikor , mint utólag kiderült, lassabb lészállító képességű vattával építettem.

Na mert az is előfordulhat, hogy a gyártó benézte az ajánlását…

Mindegyik? :thinking:

Könnyen lehet, hogy a vatta is ludas, de nem Matyi! :rofl: Milyen vattával vattáztad?

A gyárilag hozzá kapottal így elsőre