Üdv !
Ma vettem Dead Rabbit R Tank mellé egy Dead Rabbit M Tankot is. Kíváncsi lennék, hogy ki milyen vattával, illetve mesh lappal használja ? Válaszokat előre is köszönöm.
Már ha van valakinek az mtl tengerben.
Vandy vape mesh akármelyik anagyból ha nem vagy érzékeny NI-re. Egy általános vatta ajánlat az még a szalonna vagy vapefly fiber
Én tegnap rendeltem meg. Kis kínai jelzett,hogy elkezdte keresni a ruháit amiben idesétál. Majd egyszer ideér. Úgyhogy megköszönöm, ha majd leírod, neked mi vált be. Kapkodnod mondjuk nem kell. Kis kínai kis lépésekkel.
Mitől ? 10db meg 10db
Vandy vape mash spulniban 2500 max és 1,5 méter
Szallona anyi amennyi 80 szor ziher bevatazol belőle
Vapefly fiber szintén zenész
Nekem Doom X mash van. Egy szakajtó az egész mert nem be lóg az alsó itatóba a vatta hanem közvetlenül veszi fel.
Tudnál linket küldeni, vagy fotót. Nem szeretnék felesleges dolgokat venni. Köszönöm.
Mesh
Vatta tetszés szerint ez mind. csík vatta
Ismerős helyzet…
Amit csomagoltak hozzá, azt kipróbáltad?
Írj majd róla véleményt kérlek.
Csak a Wotofo Clapton Mesh-t tudom ajánlani bármibe; a legsz@rabb agyonfikázott meshtankból (pl Kylin M Pro vagy Wotofo Profile X) is kihozza a legjobb ízeket. A “Clapton S” kisebb méretű, 0.15 ohmot írnak rá de nekem mindig 0.20-ra jött ki és 50 watton vígan el lehet vele gőzölni.
A Wotofo vattáról viszont Vandy Vape mesh vattára váltottam mert ezerszer tovább bírja (volt olyan hogy 2-3 hónapig nem kellett cserélnem, persze segített ebben hogy egyik liquidem sem kokszolt).
Még nem. Majd írok.
Köszönöm. Akkor ezekből veszek.
Hát, nekem a wotofo vatták nagyon sokáig bírják…
Majd lehet kipróbálom a vandy vapet is.
Nah, megvolt az első építés. Hát nem sikerült.
Nagyon szárazra futottam, rettenetes égett íz jött a számba. Ez attól lehet, hogy nem ritkítottam meg eléggé a vattát ?
Újra építettem, úgy tűnik jó lesz.
Képet róla ha lehet. Ha riktítod kevesebb levet szállít. Lehet nem ér rendesen a laphoz a vatta és egyenletlenül hevíti a vattát.
Olyan mintha a közepe nem érne hozzá . Magas az ív vagy nem tolja fel eléggé a vattát a rugó (össze eset a vatta). Én még szoktam lapítani mert hiába formazod meg a lapot akkor sem marad teljesen íves. Esetleg picit kivag az adott mesh ből az egyik lefogató oldalon 1-2 mm lejebb kerül és nem kell újra vattazni vagy meglapítod.
Valószínűleg nem ért hozzá rendesen. Hát a tanulópénzt meg kell fizetni. Vattázás után nyomjam finoman a vattára ?
A vatta szárazon nagyobbat mutat . Ha benedvesíte össze esik. Vagy rá nyomod vagy kissebre vágod később a mesht . Néha elnézem én is a vatta menyiséget.
Mennyire fogja bírni az a mod? Vagyis inkább az az akksi? Remélem mindig lesz nálad feltöltött tartalék.