Dead Rabbit M probléma -> amiből fan club lett

Nem azt mondom bekokszol inkább meg ég . Össze esik a vatta és nem mindenhol ér hozzá a laphoz . :sweat:
Esetleg vághatsz a lapból egy picit és marad a vatta vagy újra vattázod.

Egyébként kövezetek meg de én nem behúzom a vattát alá . Hanem ki engedem a mesh egyik oldalát majd rá zárom a vattára . :grin::sweat_smile: Nincs olyan hogy kevés a vatta :rofl::joy::rofl:

5 kedvelés

Sziasztok. Ezt az alúlról vágást valaki képeken vagy videón megmutatná mert nagyon nem megy néztem a linkelt videót a youtubrol de nem akarja az igazságot. Pár közeli milyen szögben ha az olló is a képen van az extra szuper lenne. Előre is köszi

Én se áthúzom, mert beleakad, szálakat húz ki, elgörbíti a mesht. Én le szoktam venni az egész mesht, berakom a vattát, leszorítom, és úgy rakom vissza a mesht.
De majd kipróbálok ezt az egy oldalas trükköt, köszi :slight_smile:

Elképzelhető, hogy idővel ahogy a vatta teljesen átázik, összeesik, úgymond betörik, és ezáltal hézagok lesznek a mesh és a vatta között, amik hot spotokat eredméndeznek, és ott könnyen megpörköli a vattát a gyorsan hevülő rész.
Én vattázás után pár órával fel szoktam lazítani a mesht, és lejjebb nyomom, majd úgy húzom meg.
Viszont ez a fajta amit Te használsz, elég sérülékeny, könnyen benyomódik, hullám, törés lesz benne, ami szintén hot spot lehet. Szóval óvatosan.
Vagy ajánlom figyelmedbe a fentebb linkelt mesht.

Ugyanakkor a hideg idő is lehet az ellenséged, vg többletes liquid nagyon besűrűsödik a hatására, és nehezen szállítja a vatta.

Nálam pl úgyfest pg allergia alakult ki, úgyhogy utoljára csak vg+aroma vegyítésével csináltam liquidet. Az 5%-os aromákat nagyon nem szereti, a 15-össel nincs gond. Hidegebbe lehet rosszabb lesz, meglátjuk.

1 kedvelés