Ha 0.15 az alap, nagyon nem kéne annyit változni. Túl sok.
SS- nél a 20% is felfelé kerekített becslés Ezért szükségmegoldás TC-re a SS. Változik az ellenállás,mérhető, kalkulálható, de nem ‘annyira’, a pici mérési pontatlanság sokat csal a végeredményen.
Esetleg nem került vatta a mesh lefogató részbe a mesh alá? Ez okozhat ilyet kontakt gondot sztem!
Kontakt hiba volt úgy néz ki!
Előszőr annyira rá csavartam hogy amikor le szerettem volna tekerni a mod-ról fogó kellet
cserébe tört az üveg/ vagyis repedt!
Ezek után csak lazán tekertem és szívtam 4 ms-t
mint az éget műanyag !
Gyors vatta csere, de maradt a probléma,
ekkor írtam .
Előfordul…amúgy ne sajnáljátok normális szerszámra, nem kell drága, de akkor megfelelő erővel, viszont a csavar kímélésével tudtok dolgozni.
Tartalék üveg sem rossz.
Tegnap este megjelent a karcos íz. Akkor lementem 45W-ról 40-re, úgy okés volt. Ma újra gond nélkül ment 45-el, de gondoltam már megkegyelmezek neki.
Kár érte, kiváló ügynök volt
9700 puff
Így van. Jogos. Sajnos az értékeken átsiklottam. Bocsánat!
9700? omfg nekem 3000 a max. általában!
Igen, sőt majdnem megvolt a 10k is, mert emlékszek elfelejtettem nullázni, 200 valamennyinél tettem meg.
Liquid volt benne elég sok féle, sok esetben napon belül is változik. Viszont mind gyümis - gyümis hűsítős.
FullMoon Enjoy, Rainbow, Diabolo Pomme;
VampireVape Charger; A&L Oni Green; Squid Juice Cross, Dexters Lab Crazy Grapes; Chillpill Lemon Shock (mind 60/40)
Maxra nyitott levegővel, átlag 45W-on, néha 40-42, párszor 50.
Steam Crave Mesh Strip vattával.
De engem is meglepett “basszus, hát még mindig teljesen jó”
Szerk: ja és eléggé pattogott a hangja, nem köpködött, gondoltam pár nap után áthúzom, de bevallom lusta voltam.
Sziasztok ez barnulás mitöl jelentkezhet? Első épités jelenleg kb 20-30 slukk után ránéztem. Leves aisu tokyo dupla alma 70/30.
Szia
Szerintem túl magas a vatta és hozzáér belül a kazántér tetejéhez
Így miért jobb, mint ha felül hosszabb? Abban az esetben érzek némi logikát, hogy egyenletesen beül az etetőnyílásba. Ezen módszer logikáját még nem sikerült megfejtenem.
Szerk: mellesleg a felálló részek így tutira kontaktolnak a kazántérrel
Nem az én képem én nagyobb szögben vágom . A gyári méretnél kisebbet vágok a meshből 2mm vél kb
Ez rendben is van.
Csak mi az előnye annak, ha felül van rövidebbre vágva?
Mivel kevesebb így biztos össze esik a az adott szakasz és nem fog hozzá érni a haranghoz. A lé szállítás ugyan úgy egyenletes marad kevesebb macera a kevesebb vattá al
Lejebb vágtam már nem barnul. Viszont ez a 0.3as mesh és vatta a wotofotol nekem dobós. Nagyon nem az igazi, már coilosban sem szerettem a wotofot hát itt sem lesz kedvenc.
A Clapton S meshnek még adhatnál egy esélyt. Múltkor még a bazárban is volt
Sziasztok.
Új vagyok a Dead Rabbit M témában.
Mi a véleményetek erről a vattázásról?
Néhány 100 slukk után bekokszol a vatta, valahogy nem sikeredik az igazira
Néhány 100 slukk már nem is tűnik olyan soknak. A legtöbb liquid azért közepesen kokszol. Szóval erre számítani kell.
Nem vagyok nagy Mesh-szakértő, de enyhén lazának tűnik a vatta, talán elférne a lap alatt több… (De majd a meshesek megszakéttik )