Csak DL-ben utazom.
Akkor tekerd meg szálhuzalos coil-lal és RDL-ben szívd. Nincs kőbe vésve, hogy csak mesh mehet a tankba. Olcsóbb a huzal és az építése is egyszerűbb Persze csak az ennyire kokszoló löttyhöz írtam ezt…amúgy meg mehet a mesh ha az a kedvenc.
Tegnap este elborult a mod. Mivel a deck is kicsit, a bubis palást meg jócskán lelóg, nyilván az kapta a pofont. Sajnos vagy nem sajnos, nem ez volt az első ilyen eset.
A tegnapit viszont megsínylette, eltörött a palást.
Szerencsére fel voltam készülve eme eshetőségre, és már régebben rendeltem aliról 5-dbos csomagot. Szállítással együtt megállt 2800 Ft-ból. Az 5 db. Öt darab!
Teljesen jól illeszkedik, szivárgásnak nyoma nincs.
Szóval ha gondoljátok készüljetek fel Ti is
Ez azért gondolom műanyag !?
Üveget ír az Alin.
Akkor annyiért ajándék … bár a műanyagért is.
Üveg, teljesen rendben van
Helyes, minden előrelátó nyulas vesz tarcsit.
Veszek én is.
(Ki hitte volna ).
Ha nem teszed, gyík vagy nem nyúl.
Azt hiszem ez elég jól sikerült. Júni 3 óta szolgál, de már csak azért is megnézem meddig bírja
Szerk: amikor vattáztam, próbáltam hosszában átszúrni a vattát, jobb híján egy 24ga huzallal. Feléig - 2/3-áig ment csak be, nem akartam jobban erőltetni mert nyomtam is el a mesht vele. Nem tudom számít e valmit.
@Redzero127 javaslatára.
Sziasztok !
Akadt egy probléma.
Elsőnek itt kérdezem.
A szívás hosszával változik az ohm
0,15-0,55-ig
32watt elvittem 11-re
SS a drága ? Ha igen annál ne kell csodálkozni szokása
Igen .
Esetleg tudnál erről bővebben írni- vagyis a
megoldás érdekel!
Az ss huzal ellenállása változik a hőmérséklet függvényében. Egyes mod sw-ek ezt a tulajdonságát használják ki a tekerés fix hőmérsékletének megtartásához TC mode-ban.
0,15 Ohm kb 60-80 watt közt szuperál . Használtam TC-ben és normál watt módban is . TC egy kicsit jobban meríti az akkumulátort de cserébe nincs dry hit . Watt módban figyelni kell a sluk hosszára mert dry hit . Egy jól szellőző tankban only 2 sec de bőven elég gőzt termel az idő alatt. Egyébként milyen tank az áldozat ? Gondolom Solo
Változik, de nem ennyit… Lefogatás v. egyéb kontakt gond lesz ott.
Megelőztél, nekem is a lefogatás “lazasága” a tippem, a csavarnál. Túl nagyot változik
0.3 én úgy vettem észre a max kilengés . Nem ?