Dead Rabbit M probléma -> amiből fan club lett

Szívd el mtl tankban…mégjobb ha rba a vattacserék miatt

Csak DL-ben utazom. :yum:

Akkor tekerd meg szálhuzalos coil-lal és RDL-ben szívd. Nincs kőbe vésve, hogy csak mesh mehet a tankba. Olcsóbb a huzal és az építése is egyszerűbb :smirk: Persze csak az ennyire kokszoló löttyhöz írtam ezt…amúgy meg mehet a mesh ha az a kedvenc.

Tegnap este elborult a mod. Mivel a deck is kicsit, a bubis palást meg jócskán lelóg, nyilván az kapta a pofont. Sajnos vagy nem sajnos, nem ez volt az első ilyen eset.
A tegnapit viszont megsínylette, eltörött a palást.

Szerencsére fel voltam készülve eme eshetőségre, és már régebben rendeltem aliról 5-dbos csomagot. Szállítással együtt megállt 2800 Ft-ból. Az 5 db. Öt darab!
Teljesen jól illeszkedik, szivárgásnak nyoma nincs.

Szóval ha gondoljátok készüljetek fel Ti is :slight_smile:

2 kedvelés

Ez azért gondolom műanyag !?

Üveget ír az Alin.

Akkor annyiért ajándék … bár a műanyagért is.

Üveg, teljesen rendben van :slight_smile:

Helyes, minden előrelátó nyulas vesz tarcsit.

Veszek én is. :grin:
(Ki hitte volna :joy::joy::joy:).

2 kedvelés

Ha nem teszed, gyík vagy nem nyúl. :rofl:

Azt hiszem ez elég jól sikerült. Júni 3 óta szolgál, de már csak azért is megnézem meddig bírja :sweat_smile:

Szerk: amikor vattáztam, próbáltam hosszában átszúrni a vattát, jobb híján egy 24ga huzallal. Feléig - 2/3-áig ment csak be, nem akartam jobban erőltetni mert nyomtam is el a mesht vele. Nem tudom számít e valmit.
@Redzero127 javaslatára.

2 kedvelés

Sziasztok !
Akadt egy probléma.
Elsőnek itt kérdezem.
A szívás hosszával változik az ohm
0,15-0,55-ig
32watt elvittem 11-re

SS a drága ? Ha igen annál ne kell csodálkozni szokása

3 kedvelés

Igen .
Esetleg tudnál erről bővebben írni- vagyis a
megoldás érdekel!

1 kedvelés

Az ss huzal ellenállása változik a hőmérséklet függvényében. Egyes mod sw-ek ezt a tulajdonságát használják ki a tekerés fix hőmérsékletének megtartásához TC mode-ban.

2 kedvelés

0,15 Ohm kb 60-80 watt közt szuperál . Használtam TC-ben és normál watt módban is . TC egy kicsit jobban meríti az akkumulátort de cserébe nincs dry hit . Watt módban figyelni kell a sluk hosszára mert dry hit . Egy jól szellőző tankban only 2 sec de bőven elég gőzt termel az idő alatt. Egyébként milyen tank az áldozat ? Gondolom Solo :rofl:

Változik, de nem ennyit…:thinking: Lefogatás v. egyéb kontakt gond lesz ott.

3 kedvelés

Megelőztél, nekem is a lefogatás “lazasága” a tippem, a csavarnál. Túl nagyot változik :thinking:

0.3 én úgy vettem észre a max kilengés . Nem ? :thinking: