Nekem is marad első sorban az mtl, de volt egy rakás 70vg 30pg levesem, és kelett hozzá vennem egy dl rda-t hogy ne dobjam ki őket …
Nekem bejön és már nincs gondom vele.
Tedd fel a videót amin mozdonykodsz! Szerintem annyira látványos, hogy nem kellenek hozzá szavak!
Milyen videót?
Így megy ez. Nekem párom végett felgyülemlett a gyümis. Ami Dl-ben teljesen jó, mtl-ben nákam kizárt. Mondjuk ettől nagyobb gondok is vannak velem.
Amit nekem küldtél viberen.
Az, kérem, privátba ment… ez pedig egy nyilvános csoport…
En sajnos meshnel nem is ertem mi lehet a gond. Regen nagyon sok mesh rta- t , rda- t hasznaltam. Epp azert mert a legegyszerubb dolog a vilagon. Meshlap vatta , 45 fokban levag aztan ennyi. Feszuljon a lap alatt a vatta. Ezt ne ertsetek leszolasnak. Sajat velemeny.
Sose félj példát mutatni!
Régen minden könnyebb volt.
Nekem nem játsza le! Megjavult!
@Bishop , most már nyugodtabb vagy…???
En mtl- ben csak 70/30- at hasznalok.
Nyugodtabb. De ez nem ugyanaz a videó. Annak a végén az elégedett arc, többet mond mindennél. Átküldjem és felteszed?
Szolj , ha rendeljek neked egy normálisabb telefont.
Nem értem miért teszi be 2szer
Hölgyeim és uraim! Az igazi rda élményt láthatták! A videó végén az elégedett mosoly mintegy megkoronázza a videóban látható brutál gőzmennyiség által kiváltott élményt.
Itt nem szokásunk törölni…
Azt akartam írni,hogy tegye fel a videót amit majd csinálni fog a gőzmozdonykodásról,de addig mire leírtam már megjelent a mű.
Nem szoktam törölni,vállalom mindig a leírtak utáni következményeket,amint a példa is mutatja.