Dead Rabbit M probléma -> amiből fan club lett

Nekem is marad első sorban az mtl, de volt egy rakás 70vg 30pg levesem, és kelett hozzá vennem egy dl rda-t hogy ne dobjam ki őket …:rofl::rofl::rofl:

Nekem bejön és már nincs gondom vele. :hugs:

1 kedvelés

Tedd fel a videót amin mozdonykodsz! :joy::joy::joy: Szerintem annyira látványos, hogy nem kellenek hozzá szavak!

Milyen videót?:rofl:

1 kedvelés

Így megy ez. Nekem párom végett felgyülemlett a gyümis. Ami Dl-ben teljesen jó, mtl-ben nákam kizárt. Mondjuk ettől nagyobb gondok is vannak velem. :joy::joy::joy::joy::joy:

Amit nekem küldtél viberen.

1 kedvelés

Az, kérem, privátba ment… ez pedig egy nyilvános csoport…:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

En sajnos meshnel nem is ertem mi lehet a gond. Regen nagyon sok mesh rta- t , rda- t hasznaltam. Epp azert mert a legegyszerubb dolog a vilagon. Meshlap vatta , 45 fokban levag aztan ennyi. Feszuljon a lap alatt a vatta. Ezt ne ertsetek leszolasnak. Sajat velemeny.

1 kedvelés

Sose félj példát mutatni! :joy::joy::joy::joy:

Régen minden könnyebb volt. :wink::joy:

Nekem nem játsza le! :sob::sob::sob::sob::sob:Megjavult!

@Bishop , most már nyugodtabb vagy…???:rofl::rofl::rofl:

En mtl- ben csak 70/30- at hasznalok.

Nyugodtabb. De ez nem ugyanaz a videó. Annak a végén az elégedett arc, többet mond mindennél. Átküldjem és felteszed?

Szolj , ha rendeljek neked egy normálisabb telefont. :rofl:

5 kedvelés

Nem értem miért teszi be 2szer

Hölgyeim és uraim! Az igazi rda élményt láthatták! A videó végén az elégedett mosoly mintegy megkoronázza a videóban látható brutál gőzmennyiség által kiváltott élményt.

1 kedvelés

Itt nem szokásunk törölni… :blush::smiley::grinning::rofl:

1 kedvelés

Azt akartam írni,hogy tegye fel a videót amit majd csinálni fog a gőzmozdonykodásról,de addig mire leírtam már megjelent a mű.
Nem szoktam törölni,vállalom mindig a leírtak utáni következményeket,amint a példa is mutatja. :upside_down_face: :slightly_smiling_face: