Jól olvasom a magázódást??? Tiszteletre méltó megfogalmazás, de szerintem az oldalon indokolatlan. @Robertino_daf erősítsd meg a gondolatom, ha egyet értesz!
Hol olvasod?
"Azt akartam írni,hogy tegye fel a videót amit majd csinálni fog a gőzmozdonykodásról,de addig ". Ez tegeződve így hangzik: Azt akartam írni, hogy tedd fel a videót, amit majd csinálni fogsz a gőzmozdonykodásról, de addig…
Mármint hogy: Ő tegye fel. Erre gondoltam amíg írtam.
Egyébként én nagyon nem szeretem ha magáznak,pedig sokszor a koromból kifolyólag előfordul(50+).Főleg orvosnál,hivatalban, fiam haverjai,lányom barátai…
Szép ez a magyar nyelv. Én imádom!!! De nem kezdek nyelvtannáciskodni. Elfogadom. Sorry az okoskodásomért.
Nem okoskodsz,nekem fel sem tűnt.THX
ok, legközelebb ezt. Szerintem nem volt, ahol rendeltem. (már nem emlékszem miért is ez lett) Elhasználom, bár vágni kell belőle, sebaj.
Hagyd csak… legalább érzem én is h vénülök…
Meg is érkeztek a driptip -ek.
Köszönet érte @szasza4791 -nek.
Használd egészséggel!
Ha nekem égett volna ki spontán az autóm akkor biztos nem ugyanattól a márkától lenne az utódja.
A márkahűségem is elfüstölt volna.
Legyen több szerencséd legközelebb
Szuper… mindennek meg kell adni a módját.
Sziasztok,
Most regisztráltam ide az oldalra.
Megosztanám veletek a Dead Rabbit M-em történetét.
Egy munkatársam vett magának DR M-et. Hetekig próbálkozott az életre keltésével, jó vattázással, de sehogy nem tudta működésre fogni.
A gyári vattát és más vattát is kipróbált. Mindig égett íz, és fröcskölés lett az eredménye.
Megnézett kb. minden videót róla ki hogy csinálja mi a titka annak hogy működkön.
A gyári SS lapkának 50-60 W a ráírt ajánlott.
A WOTOFO nexM Clapton S ami két anyagból van ott 55-65W.
Mindkettővel próbálta de nem sikerült hogy 50-65 W között jól működjön.
Mondom nem hiszem el hogy ilyen nehéz lehet bevattázni.
Odaadta hogy próbáljam meg én is.
Én az SS lapkával használom most. 60-70 W között.
Itt messze sokkal jobb ízek és gőz van mint 30W-nál.
Amire rájöttem:
- Az SS lapkát 20W-on felizzítom 5-6 szor.
- A gyári vatta aminek az egyik oldala cipőfűzőben végződik ha pont a felénél vágod akkor az a tökéletes méret. (Hellvape for DR M RTA)
- Nincs szükség arra hogy alulról 45 fokban vágd. De jól ritkítsd meg a vattát mert igazán tömör a vatta és kell neki hogy szépen szállítsa a liquidet.
- A vatta így szépen leér pont addig ameddig kell. Ha nem sikerült pont elfelezned a vattát, nekem az a tapasztalatom hogy onnantól kezdve nem lesz igazán jó.
- Meglocsolod a vattát a mesh háló alatt elég rendesen és kb 20w on kb 1 mp re ráizzítasz. Látni fogod hogy a vatta elkezdi beinni a liquidet.
- Ahoz hogy ne essen össze a vastag vatta egy vastagabb tűvel mindkét irányból átszúrod a vattát.
Így lesz a vatta belsejében egy kis alagút amiben a liquid össze tud gyülni, hogy az izzításnál soha ne legyen Dryhit. - Ha ez megvan megint jól meglocsolod a vattát a mesh háló alatt ráizzítasz 20W-on, utánna lehet a széleit is belocsolni. Lényeg hogy tocsogjon a vatta.
Én mint feljebb írtam az SS mesh hálót használom aminek 50-60W az ajánlotja.
Legtöbbször 70W-on használom, iszonyat íze van, nincs se fröcsögés és száraz szívás sosem.
Remélem segít a leírásom.
Köszi. Kipróbálom majd így is. Bár a mostanival egész jól mükszik 45- 50 watton.
Na ezt betesztelem, gyári vattát amúgy is félre tettem, mert senkinek nem jött be eddig! köszi
Köszi a tanácsokat, ezért vagyunk itt, hogy megosszuk a tapasztalatokat, fejlődjünk! Ki fogom próbálni a leírtak szerint!
Egy kis helyzetjelentés.
Vatta csere következik.
Nincs égett íz, se kaparó érzés, csupán új ízt (White King) fogok kipróbálni.
Jaj nekem is időszerű lenne
A WhiteKing nekem elsőre egy hét után nem ízlett. Par hét múlva újra rákóstoltam, akkor már nagyon tetszett, onnantól kb minden nap került a tankba, amíg volt. Bár a leíráshoz az én ízérzékelésem alapján abszolút semmi köze, de finom