Dead Rabbit M probléma -> amiből fan club lett

“egyszerű kazán ez mint a faék” :joy::joy: A kazán valóban az. A vattázása nem az! :wink:

Megint csak infógyűjtés a célom :grin:nagyon figyelek :smiling_face:

2 kedvelés

Aztán majd annyira figyelsz, hogy hopp…már nálad is figyel majd egy :blush::joy::hugs:

Nem vagy egyedül a figyeléssel. :thinking: :face_with_peeking_eye:

1 kedvelés

Nem baj, ha éppen beleér az árokba, nem kell az aljáig, csak annyira, hogy amikor oldalról kapja a likvidet, ne folyjon vissza. Ki kell tapasztalni! Wotofo-val könnyebb és jobb lesz a végeredmény, ott a vattára kell rátenni a hajlított mesht tapasztalatom szerint. Próbáltam áthúzni alatta a vattát, de hajlamos meggörbíteni a “bordákat”. Igazán nincs mit! Leld örömed benne! :wink:

1 kedvelés

Nem,nem olyan nem :rofl:esetleg egy másik :stuck_out_tongue_winking_eye:de nagy legyen :rofl:

1 kedvelés

1 :rabbit:-nál még senki nem állt meg! Vigyázni kell! :rofl: :upside_down_face:

Én inkább nem is kezdek nyulakkal :blush::joy:

Woto lapot kaptam maradjak hű ? :rofl:

Na majd holnap kreálok vele egy újat.

Ez igaz. :grin:

2 kedvelés

Hát ezen soraid valóban igazak lesznek, már megfordúlt bennem, h veszek még1et tarcsiba. :slight_smile: No de megcsináltam újra a másik lapkával amit mondtál, valóban jobb lett, vagy én voltam ügyesebb már. Az előző valóban dry hit volt fél nap után. Olyan ez a kazán, mint a NŐ, finoman kell vele bánni. Nem egy Dvaw terminátor, erőből trehányúl is tekerhető. (vagy sötétben gyertya fénynél) Szóval köszi mindent. :slight_smile:

4 kedvelés

@Rhombus nem ezt a lapkát ajánlotta, hanem ezt :

Így igaz, ki kell tapasztalni a vattázást! Idővel megjön a tapasztalat mindenkinél! Tegnap 3-ik vattázásom lett csak jó :man_shrugging: van hova fejlődnöm nekem is! :blush: Ahogy @felixo írta nem ezt a mesh-t ajánlottam, de biztos ez is jó!

Az új tanknál nekem sem igazán sikerült. 670 puff után újra kellett vattáznom.
Van ez így.

Addig próbálgatjátok ezt az M tankot, amig kimegy a forgalomból is…:rofl::blush:
Amúgy minden elismerésem nektek, h nem adjátok fel, de eskü’ hogy a by-ka v9 sem volt ennyire kivesézve, mint ez, pedig az is eléggé elterjedt kazán itt a vaperinán…:rofl::blush::blush::blush:

Mert abba belepakolsz mindent aztán működik :blush::rofl:

1 kedvelés

Nemrég vettem a wotofo profile ps dual mesh rda-t. Azzal nincs annyi gond, mint amennyit ennél a tank-nál látok h írjátok… pedig a dual mesh. Azzal első tekeresként tettem bele kendo vattát,… tökéletes volt. Tegnap tettem bele canna cotton vattát, ezzel is tökéletes. Nincs folyás, nincs dryhit, ízre, gőzre nagyon adja az elvártakat. És nem is eszik olyan ‘hű de sok’ levest sem…:blush:
Sorozatban kötve, 0.62 ohm, 55 watton, teljesen rendben van …

1 kedvelés

Megmaradok az mtl-nél, de az a szett az brutál jól néz ki :wink:

3 kedvelés