Dead Rabbit M probléma -> amiből fan club lett

mégis minek ha ez már korábban fent volt? :thinking:

Na jó, a lyuk átmérőjét hozzá lehetne adni infóként…

Talán mert mások a méretek. + a belső furat nem szerepel azon a képen. :thinking:

Lyuk csak kettő van, a többi furat :joy:

Ha szólsz, leméreteztem volna! :rabbit:

Van tolómérőm. :grin:
Nekem is sikerült. :blush:
Elvégre mérőszobán dolgozom. :grin:

El is készültek.

4 kedvelés

Segítsetek kérlek. Most jött meg a nyúl, szedném szét mosásra, de nem bírok vele. Van trükkje, v kezdjem gumikesztyűben? Mert akkor megyek patikába.

2 kedvelés

Dobd be pár percre a fagyóba.
Aztán bármi gumis megteszi, a takarítós gumikesztyű is.

3 kedvelés

Vagy bármilyen gumilap, muffinforma, kv-főző gumi, bicikli első, Rako, stb :+1:

1 kedvelés

Azt utolsóval csak szivatnám magamat, mert az síkosított. De értékelem a jó szándékodat.

1 kedvelés

Ha van gumis bevonatos kesztyűd (mártott ) az is megteszi .
Igaz mi üvegezésre használjuk de erre is szoktam használni,persze van sterilem itthon :joy:

1 kedvelés

Nálam mindegyik simán puszta kézzel szétszedhető volt.

Remek barátom, akkor cseréljünk! :slight_smile:

Konyharuhával , vagy pzs-vel is szét szoktam tudni szedni. Fogóval csak a legvégső esetben, akkor is rongyba tekerve óvatosan.

Közben a fridzsider 5 perc + gumi kesztyű segített rajta. Köszi @Bea

5 kedvelés

Szuper.
Akkor lehet építeni.
Képeket kérünk. :blush:

Persze, már csapatom is. Csak még áztatom picit.

Nos… Egyszerű kazán ez mint egy faék. Képen lévő cuccokkal csináltam. Első kB 50 slukkra tetszik. Van egy kis th, de ízben jó. Viszont fogyaszt mint a volt VR6 golfom az álló lámpánál alapjáraton. :rofl:

Tudom nem a legszebb barkács, de elsőre? Vatta azért beljebb mint a képen, mert nem ment rá az üveg.

5 kedvelés

Ha szabadna véleményezni? Kicsit sok lesz a vatta, alulról 45°-ban ha megvágod jobb lesz, vatta elég, ha leér az árokig hosszban. Valamint úgy látom megtört a mesh, nagyon rányomtad, ott izzani fog, dry hit gyanús! Természetesen Wotofo Nexmesh Clapton S-t jó szívvel ajánlom, látom ott figyel a háttérben! :rabbit: :smiley:

https://vaperina.cc/t/dead-rabbit-m-problema-amibol-fan-club-lett/23509/83?u=rhombus

1 kedvelés

Persze, h jöhet minden vélemény, végtére is elsőre vagyok rajta. Igen én nem “V” profilt vágtam, hanem fentről “A” profilt. Az árokig elég leérnie, vagy annak aljára is? A Wotofot már az itteni ajánlásotokból kifolyólag tettem be kosárba, csak a másik esett kézre nagy hírtelenben. Köszi mindent :pray: