Dead Rabbit M probléma -> amiből fan club lett

Egy kis segítség @Bishop h jobban nagyra tudd tárni a szád ha kacagsz… igy a doki is jobban odafér a fogadhoz…:rofl:

Én türelmetlen vagyok, nem bírok heteket várni. :grin:
Ez a 4 nap is rengeteg számomra (hétfőn ünnep volt Cseheknél). :joy:

Lassan át lehetne nevezni a poszt nevét “Dead Rabbit M fan klubnak” :rofl: :rabbit:

3 kedvelés

Támogatom. :blush:
Csak nekem kellett erre az oldalra tévednem anno és máris beindult itt az élet. :smiling_face_with_three_hearts:

Csakis mi tehetünk róla…mert lebeszéltünk az eladásról :rofl:

6 kedvelés

Itt nem szokásunk megfutamodni, itt mi megoldást találunk a problémákra minden alkalommal… legyen az bárki, akinek segítség kell…:blush:
Itt mi igy szoktuk csinálni…:smiley:
És ehhez jobb ha hozzá szoktok…:smiley:

4 kedvelés

Olyannyira, hogy rendeltem még 1-et. :joy:

Akkor megvan a ludas… azért nem tudtam én már rendelni, mert elvitted előlem …:smiley::rofl::rofl::rofl:

Van még ahol árulják … bár már nem sok helyen. :scream:
Itt a legolcsóbb, ahonnan hamar meg is érkezik :

1 kedvelés

Na lefényképeztem egymás mellett a kettőt. Bp 2,5-es a vastagabb meg a cloud 9. Szerintem utóbbi, igencsak több mint 3-as. Nem tudom mennyire látni a képen. Ha nem jó, csinálok másik fotót.

Kérdés már csak az (lesz), hogy Clapton S alá mennyire lesz jó.

2 kedvelés

Már késő. Nekem pont az kellett volna amit te megvettél…:rofl::rofl::rofl:

Ha 3mm-es akkor duplán jónak kellene lennie…

@Bishop megfejti. :grin:

Én meg ma csak a fogdoki kasszánál voltam. Nem tudom én jártam szarabbul, vagy a férjem akinek vésett :face_with_peeking_eye:

Jó pénzért még a tiéd lehet. :joy:

Köszi a képeket! Vattázásnál majd kiderül, hogy kell-e hozzátenni, de gondolom valamennyi kell még! :thinking: Esetleg Firebolt M mellé téve egy fotó jó lenne, ahhoz jobban tudok viszonyítani. BP vattám sose volt! :blush:

A fireboltnál jóval keskenyebb.

Köszi ismét! :wink: Talán 1 és egy fél kb. kiadja a 6mm-ert így ránézésre. Én valamerre erre indulnék el!

Holnap nekiesek!