Egy kis segítség @Bishop h jobban nagyra tudd tárni a szád ha kacagsz… igy a doki is jobban odafér a fogadhoz…![]()
Én türelmetlen vagyok, nem bírok heteket várni. ![]()
Ez a 4 nap is rengeteg számomra (hétfőn ünnep volt Cseheknél). ![]()
Lassan át lehetne nevezni a poszt nevét “Dead Rabbit M fan klubnak”
![]()
Támogatom. ![]()
Csak nekem kellett erre az oldalra tévednem anno és máris beindult itt az élet. ![]()
Csakis mi tehetünk róla…mert lebeszéltünk az eladásról ![]()
Itt nem szokásunk megfutamodni, itt mi megoldást találunk a problémákra minden alkalommal… legyen az bárki, akinek segítség kell…![]()
Itt mi igy szoktuk csinálni..![]()
És ehhez jobb ha hozzá szoktok…![]()
Olyannyira, hogy rendeltem még 1-et. ![]()
Akkor megvan a ludas… azért nem tudtam én már rendelni, mert elvitted előlem …![]()
![]()
![]()
![]()
Van még ahol árulják … bár már nem sok helyen. ![]()
Itt a legolcsóbb, ahonnan hamar meg is érkezik :
Na lefényképeztem egymás mellett a kettőt. Bp 2,5-es a vastagabb meg a cloud 9. Szerintem utóbbi, igencsak több mint 3-as. Nem tudom mennyire látni a képen. Ha nem jó, csinálok másik fotót.
Kérdés már csak az (lesz), hogy Clapton S alá mennyire lesz jó.
Már késő. Nekem pont az kellett volna amit te megvettél…![]()
![]()
![]()
Ha 3mm-es akkor duplán jónak kellene lennie…
@Bishop megfejti. ![]()
Én meg ma csak a fogdoki kasszánál voltam. Nem tudom én jártam szarabbul, vagy a férjem akinek vésett ![]()
Jó pénzért még a tiéd lehet. ![]()
Köszi a képeket! Vattázásnál majd kiderül, hogy kell-e hozzátenni, de gondolom valamennyi kell még!
Esetleg Firebolt M mellé téve egy fotó jó lenne, ahhoz jobban tudok viszonyítani. BP vattám sose volt! ![]()
Köszi ismét!
Talán 1 és egy fél kb. kiadja a 6mm-ert így ránézésre. Én valamerre erre indulnék el!
Holnap nekiesek!