Dead Rabbit M probléma -> amiből fan club lett

Holnap ? :scream:
Én így nem tudok aludni. :joy::joy::joy:
Viccet félretéve, szurkolok, hogy sikerüljön. :blush:
Én maradok a Firebolt M -nél egy darabig … nekem elég a 30 watt körüli ízélmény.
Viszont ha sikerül neked az 50-60 watt körüli ízbomba, akkor lehet én is megpróbálkozom vele. :blush:

A steam crave vattával is megy a 60w, csak nekem már sok az a gőzmennyiség.

Jelentem újra megszereltem. Az általatok javasolt mesh lappal és vattával. 57 watton használom. Teljesen jó. Megvan a jellegzetes “porlaszt rendesen” hangja. Ízben, gőzben teljesen rendben van. Szerintem nem fog kibírni több ezer puff-ot a szerelés, de majd kiderül. Viszont legalább olyan, mint lennie kell. Összehasonlítottam az 57 wattos élményt a 30-35 wattossal. Nem akarok megbántani senkit, de összehasonlíthatatlan. A kevesebb watt kb. mint kóla bubi nélkül, vagy egy sportautó alapjáraton gurulgatva. Tény ,még nem tökéletes a vattázás, még finomítani kell, de meg lesz az szerintem. Fordított vágással csináltam, elég durván megnyesve, valamint nagyon komolyan ritkítva. Képeket majd akkor, ha megvan a végleges verzió.

3 kedvelés

Szerintem nem bántódik meg ezen senki :blush:
Aroma függő is, hogy változik e az íz magasabb teljesítményen. Meg az íz érzékelés is teljesen egyénfüggő. Nekem amikor amivel próbáltam, nem lett ízesebb. Vagyis mivel több a gőz, valószínűleg több a szájba kerülő íz molekula is, de csak ennyivel másabb. Szerintem!

Egyébként az a lényeg, hogy sikerült pozitív változást elérned :blush:

2 kedvelés

Jogos. Ezzel az aromával tornázok.

Ennek 2 oka van. 1:Ez tényleg ízlik. 2: Ez vót! :joy::joy:. Ennél az arománál van különbség a kevés és a megfelelő vatt esetén. Nem is kicsi

1 kedvelés

Úgy fest valahol elakadt a csomagom. :sleepy:
Kedden már feladták, de még mindig a Cseh Köztársaság területén van. :frowning_face:
Ma már pedig építeni akartam és tesztelni a Red Astaire aromát. Még nem kóstoltam eddig … illatra nagyon jó.

Az a lényeg neked legyen jó! Örülök, hogy összejött és növeled fan klubunk táborát! :blush:

Ha szereted az ánizst piros bogyós gyümivel, akkor tetszeni fog! :upside_down_face: Ánizs nálam mumus, ki lehet kergetni a világból vele! :rofl:

Azért fan-nak nem mondanám magam, mert mint mondtam egy squonk rda nálam eddig veri, de igyekszem kihozni belőle a legtöbbet.:wink:

Nem lehet sz@r mert rá is van írva, hogy “OMG” oh my god! :rofl::smiling_imp::grin:

Tegnap óta (2700 puff van benne jelenleg) kissé kesernyés ízt érzek. Eddig még ilyet nem éreztem, csak égettet. Gondolom akkor vattacsere megérett ?

vagy szívod tovább a keserűt 3200 puffig :smiling_imp::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Szerintem ez a vattagyártók lelkiállapotának kivetülése :roll_eyes:

1 kedvelés

Ez kőbe vésett dolog. 1 watt/100 slukk minimum. Szóval, ha 32 watton tolja akkor 3200 slukk a minimum…:rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Mindig 2 út van!

És Rómába vezet​:roll_eyes:

Igen, mert Rómában 3200 után már keserű a puff.

Ha már nem finom én mindig cserélek vattát! Aroma függő (főleg, ha édes) de 2000 körül már cserés mindig :rabbit:

1 kedvelés

Az lesz, kicserélem hamarosan, de gyorsan füvet nyírtam. :grin:

Hú azt nekem is kellene… csak itt nem megy gyorsan, 1800m2 :sweat_smile:
Meg az idő is elsz*ródott :disappointed: