Holnap ?
Én így nem tudok aludni.
Viccet félretéve, szurkolok, hogy sikerüljön.
Én maradok a Firebolt M -nél egy darabig … nekem elég a 30 watt körüli ízélmény.
Viszont ha sikerül neked az 50-60 watt körüli ízbomba, akkor lehet én is megpróbálkozom vele.
A steam crave vattával is megy a 60w, csak nekem már sok az a gőzmennyiség.
Jelentem újra megszereltem. Az általatok javasolt mesh lappal és vattával. 57 watton használom. Teljesen jó. Megvan a jellegzetes “porlaszt rendesen” hangja. Ízben, gőzben teljesen rendben van. Szerintem nem fog kibírni több ezer puff-ot a szerelés, de majd kiderül. Viszont legalább olyan, mint lennie kell. Összehasonlítottam az 57 wattos élményt a 30-35 wattossal. Nem akarok megbántani senkit, de összehasonlíthatatlan. A kevesebb watt kb. mint kóla bubi nélkül, vagy egy sportautó alapjáraton gurulgatva. Tény ,még nem tökéletes a vattázás, még finomítani kell, de meg lesz az szerintem. Fordított vágással csináltam, elég durván megnyesve, valamint nagyon komolyan ritkítva. Képeket majd akkor, ha megvan a végleges verzió.
Szerintem nem bántódik meg ezen senki
Aroma függő is, hogy változik e az íz magasabb teljesítményen. Meg az íz érzékelés is teljesen egyénfüggő. Nekem amikor amivel próbáltam, nem lett ízesebb. Vagyis mivel több a gőz, valószínűleg több a szájba kerülő íz molekula is, de csak ennyivel másabb. Szerintem!
Egyébként az a lényeg, hogy sikerült pozitív változást elérned
Jogos. Ezzel az aromával tornázok.
Ennek 2 oka van. 1:Ez tényleg ízlik. 2: Ez vót! . Ennél az arománál van különbség a kevés és a megfelelő vatt esetén. Nem is kicsi
Úgy fest valahol elakadt a csomagom.
Kedden már feladták, de még mindig a Cseh Köztársaság területén van.
Ma már pedig építeni akartam és tesztelni a Red Astaire aromát. Még nem kóstoltam eddig … illatra nagyon jó.
Az a lényeg neked legyen jó! Örülök, hogy összejött és növeled fan klubunk táborát!
Ha szereted az ánizst piros bogyós gyümivel, akkor tetszeni fog! Ánizs nálam mumus, ki lehet kergetni a világból vele!
Azért fan-nak nem mondanám magam, mert mint mondtam egy squonk rda nálam eddig veri, de igyekszem kihozni belőle a legtöbbet.
Nem lehet sz@r mert rá is van írva, hogy “OMG” oh my god!
Tegnap óta (2700 puff van benne jelenleg) kissé kesernyés ízt érzek. Eddig még ilyet nem éreztem, csak égettet. Gondolom akkor vattacsere megérett ?
vagy szívod tovább a keserűt 3200 puffig
Szerintem ez a vattagyártók lelkiállapotának kivetülése
Ez kőbe vésett dolog. 1 watt/100 slukk minimum. Szóval, ha 32 watton tolja akkor 3200 slukk a minimum…
Mindig 2 út van!
És Rómába vezet
Ha már nem finom én mindig cserélek vattát! Aroma függő (főleg, ha édes) de 2000 körül már cserés mindig
Az lesz, kicserélem hamarosan, de gyorsan füvet nyírtam.
Hú azt nekem is kellene… csak itt nem megy gyorsan, 1800m2
Meg az idő is elsz*ródott