Hajrá! Várjuk a beszámolót!
A gyári meshel (bár csak először próbálkoztam vele egyszer) szerintem az a gond a claptonhoz képest, hogy nagyon vékony, és nehéz nem megnyomorgatni.
Pl én miután a vatta megszívta magát, kilazítom a csavarokat és lejjebb nyomom a mesht, hogy tutira ráfeszüljön. Ennek azért kicsit nagyobb tartása van. A gyárival (meg az olyan jellegűekkel) nem tudom mennyire kivitelezhető.
Igenis értettem
Jelenleg a gyári ss mesh-el, wotofo vattával fordítva nyesve (mondjuk ezt még finomítanom kell) 42 watton, fullra nyitott levegővel, elpöfékelek. Némi hiányérzet azért van az ízeket illetően. Úgyhogy tovább tornázok majd a történeten, míg olyan nem lesz, mint ami nekem kell.
Szegény kijelző… nem lennék a helyedben amikor majd takarítani kell, a levestől…
Ablaktisztítóval havonta le szoktam pucolni, de ahogy észrevettem igényli a finom gőzöket! Inkább a billentyűzet ami macerásabb tisztítás szempontból.
Na kérem, felszerelkeztem. A képen, csak a direkt ehhez való utolsó rendelésem szerepel. De van még a tarsolyomban pár lehetőség. Megküzdök ezzel a tankkal úgy döntöttem. De nem elégszem meg az ajánlott watt felével. Kivéve, ha úgy is hozza azt, amit várok tőle.
drukkolok!
Szurkolok én is.
Fejleményeket várjuk ide.
Látom, te sem apróztad el a vásárolt mennyiséget.
Hajrá! A cloud 9 vatta érdekelne milyen, majd írd meg kérlek!
Hány mm-es ez amúgy ?
Erről nem találtam infót.
Ne piszkáljátok a fantáziámat lécccccciiiii
Meshem nem volt még
Csendben jegyzetelek amúgy
Akkor épp itt az ideje vásárolni.
Nem drága.
Nem a drágaság hanem a mennyiséggel van gond
Még egyet ?
Mesh-ed még nincs … szóval ez lesz az első.
Nekem holnap érkezik a második.
Annak idején a taifun gx-hez használtam ilyet a cotton nacon helyett. Könnyű vele dolgozni, valamint sokkal gyorsabb a lészállítása mint a baconnak. Mellékíze nem volt, és hamar betört annak idején.Csak aztán letettem a gx-et és vele együtt a cloud 9 is elmaradt valamiért. Meggyőződésem, hogy jelen esetben a lészállítás a problémás, ezért próbálom bevetni majd ezt a vattát, ha az általatok ajánlott nem jönne be mégsem.
Megint rendeltél és nem is szóltál…
Ugy látom, nekem is vennem jell egy ilyen kazánt, mert már egy jó ideje figyelem ezt a topicot, de még messze nem jártok a végénél…
Dead Rabbit M mint Mindenkinek!
Elfér ott
Az kérem nem M mint Mindenkinek, hanem M mint Megoldás Minden Mesh Megoldatlanra…
Tekerjetek bele szálhuzalt és probléma megoldva Én agyaltam rajta még mielőtt piacra dobták, de a mesh-t nem akartam bele akkor sem. Aztán csak azért nem vettem végül mert nem totál alulról kapja a coil a levegőt…rajzon pedig elsőre úgy tűnt.