Elkapott a gépszíj. Régen a csoportomba írtam amiket ide, csak ott más volt a légkör, meg hát Facebook, sokat ne várjunk azoktól a csoportoktól. Aztán jött Donát, a többit tudjátok…
Én bírom Zolikát nagyon amúgy, ezektől a kis sziporkáitól lesz teli élettel az oldal.
Ráadásul “fertőznek” is
Igen, de amúgy aranyosak, nem?
Én is, meg mindenkit is itt, a “köményet” meg pláne, meg tégedet is meg ezt a VÉPBÚKOT.
De ez szigorúan maradjon 112 szem közt! Mer’ elbízzák magukat.
Amúgy meg elkaptam tőlük a függőségvírust…
De, de! Azok
Nem mondom el senkinek. Hihi…
persze 500 vagy 1200ft vettem ilyet anno itt a piaconsokat nem ért.
Nem… Baró volt hogy szívásra kapcsolt, azt aláírom. Adtak mellé egy pici dobozban 10 töltetet (10x0.8 ml).
Az meg, hogy szíváskor az eleje kigyulladt pirosan, felülmúlhatatlanul dizájnos volt meg ahogy lógott ki a pentiumhármas laptopból a szuper kis töltőjén.
Egy füstszűrőmintás patront 1 óra alatt ki lehetett végezni…
Olyat nem mondok, hogy veri. De nekem nagyon fekszik a Brünhilde. De a DVARW is. A Chtulhu Hastur Mini is nagyon. Mindegyiknek más profilja van, amit szeretek. Mind3 tank meglepett. A Brünhilde-nél panaszkodtak a melegedésre. Hát én rosszabbra számítottam/valamit eltaláltam. A DVARW az egyszerűsége miatt fogott meg, a Chtulhu meg ízben pusztít számomra. De lehet az én technikámmal van a probléma, és más megmutatná, hogy a DVARW mit is tud valójában. A Brünhilde valahogy annyira fekszik nekem. MTL, nagy tartálya van, a sodrony liquid szállítással sose dryhiteltem (a dvarw-ot elég sokszor pl. az elején, amíg nem jöttem rá számomra hogy a legjobb, ugyanis a láncslukkolásaimat nem mindegyik tank tudja kultiválni, vagy nálam van a hiba )
Nah, akkor jol biztatsz. A dvarw-ot illetoen. Most kell jöjjön a napokban… Meglatom mi lesz vele… Még velem…
Én mondjuk MTL vonalon a kimondottan homlokhorpasztós tankokat szeretem. Aki bővebb AFC-vel nyomja az megeshet, hogy nem fog így járni a nagyobb átmérő/több vatta/nagyobb lécbefogadás miatt
A 12 slukk/perc vape időállandót nálam jól tolerálják a Törpék.
Ha nem elég, akkor ilyenben gondolkodj:
Bár én összébb nyomnám a tekerést, mert ez szerintem pattogni fog így
Egy ilyennel 2 évig nincs gondod a tekerést illetően…
Talán erős kokszolódásnál kicsit odafigyelősebb. Nehogy a lábfejedre essen
Mi a … ?!?
Ezen jót nevettem!!!
Neked is feltűnt, hogy elég összecsapott, randa tekerés?
Az hagyján, de a vatta sem szorul kellőképpen a tekerésben!?!
Az e-cigivel való első találkozásomkor, a 2010-es évek eleje felé, ilyen patronokat használtam, valamilyen EGo csővel (ezüsttel, erre emlékszem ) Állandóan felborult, előbb-utóbb valahol elkezdett folyni, és nem dobtam hátast az ízétől, úgyhogy kb. fél év után abba is hagytam. Viszont: az analógot (akkor) letettem a segítségével, szóval félig-meddig sikersztori