Tegnapi nosztalgia apropóján kicsit garázdálkodtam a régi arcív fotók között, egyelőre ezeket sikerült megtalálnom, a régebbieket még keresem, ha megtalálom, feltöltöm azokat is.
Ez az én vape történelmem fotókban, ömlesztve.
Jó nézelődést, és jöhetnek a “retró” képek a Ti vape történetetekről is.
Sajnálom, annak idején egy vírus elvitte laptopról az összes régi fotómat pedig volt Helix sokféle, BUD, e-health, Lavatube, Jabba mod, Qzi szett, pg-ben áztatott erőspaprika, zseblámpából készített csőmod, szappantartó mecha, Cartomizerek 4 szín 3 méret, EGO szettek…de jó visszaemlékezni, a marhaságokra is
Még keresem a régebbieket, valszeg azok még DVD-re lettek kiírva, úgyhogy az picit később jön, de amúgy igen…Volt ott még döglött ló patkójából készitett mod is kb…
Ragasztott Helixem volt, ferde és csorba…preparált EGO test cserélt nyomógombbal, toroidtrafós házi akkutöltő. Sajna elbaktam, nem volt biztonsági másolat.
Mindenről nekem sincs sajna, fene se gondolta volna, hogy fotózni kell mindent, mert egyszer történelmi értékük lesz… Plusz annó olyan gyorsan innoválódott minden, hogy mire egy eszközt megszoktál, jött ki egy picivel jobb, egy picivel többet tudóbb, én meg zsenge fiatalként, amikor még arra költöttem a fizut a lakbéren kívűl, amire akartam, és örültem, hogy nem költök sok ezreket hetente cigire, nyilván vásároltam-vásároltam, volt ami zsákutca volt, volt ami tanulópénz volt, volt ami fejlődést hozott, de imádtam minden napját… Sok Blackiex, Fifika, SirInqvizitor, videók nézése, okulás esténként… Volt program rendesen…
Kopaszin pont nem voltam sajna, csak a Tomiéra sikerült eljutnom a Dűrer kertbe, ott a Charliékkal is összefutottam. Tomihoz rendszeresen jártam fel Pestre a boltba sztorizni (Eaglevapors), a Star Wars-os famod Blackie-hez került ajándékba, illetve Veszprémben mi is havi szinten tartottunk talikat egy ideig 6-7 fővel… Pezsgett az élet annó…
Semo+Kayfun kombó egymásnak lett annó teremtve, imádtam. Az exproval egy jóbarátom nagyon sokat szívott, sose sikerült a tekerés-vatta kombót eltalálnia…
Imádtam! Megvettem, kicsit meguntam, eladtam, következő hónapban megint vettem egyet, aztán az is elkerült tőlem, úgyhogy vettem mégegyet. A GS 2 volt még anno a szívem csücske, de az apámhoz került miután baleset érte és ágyhoz lett kötve.
Az első Dicodes Danimmal voltam így, vagy kétszer ment ki a kezeim közül… Előszőr elcseréltem egy Gepettora, utána a Gepettot visszacseréltem egy másik Danira, azt már nem tudom kinek adtam el, aztán harmadszorra már maradt, azóta megvan…