Sziasztok ![]()
A mai napra egy kis időutazást terveztem. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek megvan az a pillanat, amikor először cserélte le a füstöt a gőzre, és az a sokszor megmosolyogtató technika is, amivel a legelső lépéseinket tettük meg.
Nézzük meg, ki mekkora utat járt be! Mi volt a legelső e-cigid, és mi a jelenlegi, mindennapi kedvenced?
Néha egészen durva látni a kontrasztot, ahogy a piac és a saját igényeink is fejlődtek az évek során. Hogy megadjam az alaphangot, kezdem a sajátommal:
A legelső: Egy klasszikus eGO pálcika valószínű
W széria még 2013-ból – az első liquid az USA Mix és valami mogyorós volt. Úgy emlékszem a legelső 9mg/ml volt aztán kb 10ml után váltottam a 6mg/ml-re ezek még gyári liquidek voltak. Visszagondolva amúgy nem volt rossz, tette a dolgát. Itt egy kép a múltból amin félig látszik. Igaz ez már a menőbb fém palástos upgradem volt…![]()
A jelenlegi: Egy Dani Mini, rajta egy Dvarw MTL FL tankkal. 3mg/ml inkább dohányos vonal meg hűsítős gyümölcsös már saját keverés természetesen.![]()
Ha valaki anno az eGO-s korszakban azt mondja nekem, hogy egyszer egy ilyen mérnöki pontosságú, high-end német-magyar kombóval fogok gőzölni, valószínűleg néztem volna nagyokat. De hát itt tartunk és ki tudja mit hoz a jövő…
Neked mi volt a legelső szetted, ami elindított, és mi az, ami most az asztalodon, zsebedben pihen?
Jöhetnek a nosztalgikus sztorik a legelső vape szelfid, és persze a fotók is a jelenlegi kedvencekről! ![]()