Üdv mindenkinek!

Ideje volna lecserélni az első,(átszokó) gépemet, de az új nem adja azt az érzést​:sob::sob::sob:

1 kedvelés

Ezt megálmodtad rendesen! Ez egész más érzést fog adni alighanem!:grin:

1 kedvelés

A tákolt jobb ízt ad​:thinking:

Szerintem dobd ki azt a sz@rt mielőtt véletlenül balesetet csinálsz vele…amúgyis hogy néz már így ki.

1 kedvelés

Na de melyik az új és melyik a régi? :thinking: Azon a podon meg mik azok a hordozórakéták? :rofl:

Egyébként szép gányolás.

3 kedvelés

Arra mondjuk tökéletes példa, hogy miért nem javaslunk semmilyen beépített akkut :joy:

3 kedvelés

Minek a beépített, ha kiépített is lehet? :grin:

Remélem csak vicc egyébként.

4 kedvelés

Ő a régi, egy uwell caliburn a2. És jobban adj az ízeket, mint a voopoo drag s pro…

Szerintem mindenki 1 géppel kezdi, ami rossz esetben akkor hal be, amikor nincs tartalék…
A bagó már büdi, így inprovizálni kellett.

Nem mellesleg, felbecsülhetetlen az eszmei értéke. 35 éve bagóztam, és vele sikerült leszokni​:grin::grin::grin::sunglasses:

Nagyon jó, mintha én csináltam volna . :joy: De viccek kívűl , nekem a harmadik gép ami már kezd be válni , 34 év dohányzás után . Tegnap vettem egy Vaporesso Gen 200-at , ez már végre hozza a kellő ìzeket és gőzoket .

1 kedvelés

Minden kezdő aki idejön azt hiszi, hogy vesz egy valamit azt jólvan. Pedig ez egy technikai sport és ami elromolhat az el is fog. Szóval, igaz már mindenki unja, de egy szett nem szett. De legyen inkább 5. :rofl:

4 kedvelés

Mindenki megmássza a szamárlétrát, csak az a baj, hogy az enyémnek nincsen vége. :grin:

Nekem tegnap jött a nemmondommeg hanyadik modom.

1 kedvelés

mit vettél már megint​:sweat_smile:

1 kedvelés

Én? Semmit.

Ismersz már. :rofl:

Ez csak egy asmodus colossal, dehát csak 12 dollár, ennyiért a hülyének is, nem? Hát még nekem. :rofl:

1 kedvelés

megéri annyiért az igaz,nekem is van de csak 1 kék colossalom​:grin:

Az enyém is kék. :grin: Ez most, mert volt már fehér, meg szürke.

Ja, a szállítás majdnem annyi volt, mint a mod maga. :rofl:

1 kedvelés

Ez Múkodik rendesen legalább ?
Gondod volt velük régen :blush:

1 kedvelés

@Ispy, hát bele ültetted a kisördögöt az agyamba, tetszik az a mod, amit mutattál. Fehér vagy átlátszó, lehet veszek egyet, olyan cuki :joy:

1 kedvelés

Hmm, ezt gondold újra. :grin:

1 kedvelés