Emlékszem még rá, h 1 év és 2 hónapig szívtam azt az egoT e-cigit, anélkül h analógot tettem volna a számba. És akkor kezdtem az uniózást. És én, idétlen, kimentem másfél hónapra melózni Európába, úgy, hogy nem volt nálam tartalék, a 2ik nap megment az akkus része. Nem tudtam tovább tölteni. Ekkor alltam vissza az analógra. Mondván… H “ááá…, csak 1 dobozzal fogok venni”,… De nem úgy lett… Most már tudom h mitől döglik a légy… Ilyen gondom nincs többé…
A teljes váltást ez a készülék hozta számomra.
Kezdőknek,áttérni vágyóknak,bizonytalankodóknak,vagy akiket elsőre elrettent az építés világa,jó szívvel ajánlom.
Használat előtt,ha a porlasztó megfelelően be van áztatva,akkor akár 5 napot is kibír.
Nekem több kezdésem is volt mire sikerült rendesen átálnom elsőnek egy ilyen volt kb 2013 körül sajnos már egyikről sincs saját kép
majd 2015 ben megint próbáltam de annyi negatív ember volt körülöttem hogy nem nagyon akart sikerülni de akkor már egy SMOK ALIEN volt egy tfv 8as kazánnal
és 2019-2020ban sikerült teljesen átállnom egy SMOK X-PRIV és egy tfv8 prince kazánnal (a mod valami katasztrófa volt egy rövidke idő után)
és teljesen elvesztem a sok mod és kazán világában
Nekem is több kezdés volt 2014-ben, eGo-val kezdtem 1 hét alatt 3db. ment tönkre, nem bírták a tartós használatot, 50/50 Tobacco 24mg liquidekket használtam, a nevükre már nem emlékszem, indiai kis boltokban vettem 5 fontért 10ml-t Wembley-ben, majd jött egy Joyetech eVic starter Kit, hozzá Nautilus Aspire BVC Tank
Később 1-2 hónap eltelte után vettem SMOK XPRO M80 PLUS 80W Temp Control VV/VW MOD 4400mAH
és hozzá SMOK GCT Gimlet Cloud Tankot,
Ez után hazajöttem Londonból 2015-ben, és sajnos vissza a cigire egészen 2020-ig, akkor vettem egy Smok Morph 219 Kit-et ami megint vissza hozta az emlékeket, és így nem volt nehéz a váltás, csak a liquidekkel szívtam mert a VapingUnderground-tól vásároltam, ami a lefolyóba landolt, de már kialakult a folyadék beszerzése.
Ezután jött még pár mod, és tank:
Az első valamikor a kétezres évek elején , se tudás se közösség ,se segìtség .
Pár hét alatt fel adtam és a fiókba került .
Muzeális érték
Inkább csak eszmei , még egy dolog amit nincs szívem ki dobni
Ezzel csak annyi gondom volt (mert nekem is megvan még), h alul volt a töltő nyílás, így mindig le kellett fektetni, töltés kor…
Nekem a tankot kellett levenni róla, és a töltőbe beletekerni.
Sziasztok. Sajnos kép nincs de 2015-ben egy Ego akkuval és egy H2bc nevezetű integrált kazánnal. Most pedig van egy Pico sqezee egy jorda b clonnal egy khw mod egy speed rda-val tartaléknak pedig egy vtc mini mk rta-val
Valam iilyesmivel indultam egyszer nagyon régen, kb mint Te és pont ugyanígy jártam. Kis idő után visszatértem az analógra amit kisebb nagyobb kihagyásokkal most júniusig szívtam. Nem is értem hogy nem találtam vissza a villanycigire ilyen sokáig.
Én is pontosan ilyennel kezdtem! Aztán volt olyan amiben már lehetett a patront “felújítani” vattázni és fecskendővel “utántölteni”.
Szerintem mind a ketten a rettenetes árak miatt tértünk vissza
Ez úgy van, h “na, csak még egy szál analóg és aztán vége… És az a szál sose ér véget”…
Tuti hogy közrejátszott! Ne már kétezerperdoboz valamiért amitől reggelente ocsortány mód hörgök…
Annyiszor tettem le és vettem vissza hogy már számolni is belefáradtam
Imádok dohányozni , pláne ha nem azért aggódok ,hogy mennyibe kerül