Ennek örülök…számolgattam ha ma kezdő lennék és hallgatnék magamra 200ezer-ből állítanák össze egy kezdő csomagot nulláról…amivel ellehetne lenni évekig és csak új dolgok lennének benne.Ha kiszámolom mennyi ment el kb.az évek alatt ez az összeg csak töredéke lenne…
Van pár klónom ez igaz ! Távol álljon tőlem bármilyen klón ellenes írás !
Van azért pár eredeti tankom ,de tényleg érezhető a különbség akár a menetezés akár az építés akár a minőség terén
Azt is tudom nem olcsó mulatság !
Mindenkinek meg kell dolgozni a pénzéért bármilyet is vesz ,még mielőtt kapnék a fejemre. A sok klónom árát összedobva már tudtam volna venni pár elég jó eredetit helyettük ,ha nem sajnáltam volna a pénzt rá
Nem lebeszélek senkit a klónokról,csak már nem veszek meg mindent ami megtetszik ,mert sokaknak bejött viszont amim van remélem kitart amíg …
Én is igy csinálom rengeteg klónóm volt és van …
Én örülnék egy ilyen összeállításnak. Nem vagyunk egyformák és pont ez a lényeg. Mindenki máshogyan képzeli, tudja, csinálja.
Nagyon jó lenne, ha mindenféle (ár)kategóriában, a sokféle embernek lenne sokféle támpont az induláshoz, továbblépéshez…
Amit te nem szerettél a Tripod az viszont nekem jött be (készül majd a csavaros drip tip)ezért jó ez, mindent meghallgatunk,és döntünk a mércéhez képest !
Igy van. Technikailag nagyon jó a tripod agyas volt aki kitalálta…ránézésre is szép…de nem adta nekem úgy a dohányt ahogy megszoktam.De megbántam,hogy eladtam bármelyik tankomat avagy modomat…Már nem tervezek eladni semmit…
…sőt, ha többen írnának, sokfélét.
Optimális kezdő set " ahogy én gondolom".
Valami ilyesmit…
Linkekkel, fényképekkel, indoklással.
Megpróbálhatjuk…veszteni való nincs…hátha segít…
Kezdőnek számítok még ,szerintem mind jó, csak ugye az a fránya kíváncsiság …
Eddig jó volt a parizer is de finomabb a téliszalámi
Persze hangsúlyozom !!! Amennyit szán rá az ember .
Van ismerősöm aki vett egy "akármit"és nem jött be neki és azonnal mondta hogy ez sz@r…nem sz@r csak meg kell tanulni átállni rá…de ha nem is akar azzal kár vesződni…
Mondtam már hogy szabin vagyok ? Ráérek nézelődni ,nem mintha máskor nem
Várd a postást nehogy vissza vigye a cuccunk…
Azért nem is fekszek le ,olyan mint mikuláskor jön azért egy két dolog időzítve van minden
Neked a görög is holnap jön?
Email már jött h elindult
A rekord: Az egyik görögöm 1nap volt : Majdnem hanyatt estem
https://www.vapstor.fr/
Bár esnék már nem nézem amúgy …de az a limelight szép csak na…
Ilyesmire akarom megcsinálni…
Szép kis cucc…nem volt stab…pedig
Nem akarod,hanem meg is fogod csinálni ahogy ismerlek
Egy-két darab kell azért…