Oh te szent szar… Na mutassátok kinek mi volt az első…és mikor? Na elő a retro cuccokkal…
Én 2018 őszén aztán 2019 tavaszán már megőrültem…
Az első: ijust s 3
Azóta meg…hagyjuk.
Nekem már nincs róla képem, de ez volt az első szettem, rózsaszín kivitelben. Pont a színe miatt utáltam.
Nekem sincs már ezekről saját képem sajna
Nyilván Ego Aio volt az első, 2017. április 9-én kezdtem. :))))
Utána nem sokkal pedig egy Kangertech Evod Pro v2.
Ezután dehogy váltottam tekerősre, jött a Nautilus-Tesla kombó, amit imádtam na és UTÁNA lett tekerősöm, de a Teslát még hosszú-hosszú ideig használtam.
Ez azert a legtobb mai vasnak odaver kinezetben!
Igazi matuzsálem
Virnya komámnak ilyen is volt.
Kirándúlni voltunk, nagy társasággal, családostúl, bográcsoztunk.
Virnya elővette és mi csodálkoztunk, hogy már ilyen is van és persze mindenki kiakarta próbálni, körbeadtuk…
A lányok meg szóltak:
- Legalább kezdjetek el tüzet rakni, a gyerekek mindjárt éhesek lesznek, sose készül el az gulyás!
Mire Pista komám:
- Jó, csak ezt még e-szívjuk!!!
Az már rögtön látszott, hogy nem két perc lesz.
Kinek nem? Na jó, nekem csak a 2., miután meggyilkoltam az i just s palástját. Ez volt a 2. és egyben utolsó porlasztós cuccom.
Nekem a Nau volt az utolsó porlasztósom, és eleinte nehéz volt úgy érezni, hogy bármelyik tekerőssel utol tudnám érni az ízvilágát (jaj de szerettem, most anyánál parkol ). Amúgy jó ezekre visszaemlékezni, még mindig emlékszem az első keverésem izgalmára (ami annyira az első volt, hogy dohiból kész likvidet nem is vettem előtte soha), meg amikor a pori már alapból gyári hibás volt és baszott működni, meg az első gőzkarikámra egy unalmas beadandó közben… hajaj
…meg amikor volt még 3 porim, abból 3-mat sikerült likvidálni 30 percen belül, be a kocsiba, 5 dohányboltba be, sehol sincs ilyen (mit szeretne?), izzadás, úristen, világvége, de szép is volt.
aaa igen, a dohányboltosok értetlenkedő arca, amikor mondom, hogy ilyen és ilyen porit szeretnék… és ők inkább elém vágják a dobozt, hogy tessék, válogassál, te legalább értesz hozzá (rosszabb esetben elkezdtek más márkákat mondani, és 10 perc után sikerült konklúzióra jutni, miszerint nincs ilyenjük). Hát na, azért nem bánom nagyon, hogy tekerek
Ez nem egy cumisüveg?
Hát szopoka
Vagy egy inszeminátor
Cuboid mini melo tankkal, azzal szoktam le igaz nem olyan régen lassan 2 éve ami a mai napig üzemel igaz egy 16-os dvarw van már a tetején de az volt az ISTEN akkor nekem
Ispynek igaza van …azóta hagyjuk miből lett a cserebogár