Na akkor már csak @Robertino_daf nyomozónak kell előkerülnie, hogy felgöngyölítse az esetet.
Ezt kérdeztem tőle én is…
Ne haragudj, nem rémlett, hogy már le lett írva.
Nem baj ha többször kérdezzük lehet nem csak a hőfok a gond hanem a 70pg én például ezt nem olvastam sehol
Énis 70 vg-t olvastam valamikor tegnap, nem 70 pg-t
Én most olvastam a 70PG-t
70 vg, nem pg
Már azt hittem szenilis vagyok…
amikor én olvastam 1000%, 70pg volt mert 2x is ránéztem, hogy jól látom-e…
Nincs szerkesztve a bejegyzés, és én meg erre emlékszem. Azért is maradt meg, mert többször visszaolvastam. Egyszer olyan longfillt rakott fel ami nekem. Is volt, és abból még csak 50/50 és 80vg/20pg változatot láttam.
De majd jön és ő megmondja mit használ
tényleg nincs szerkesztve…igazad van! Akkor vagy más témával keverem vagy rögtön javította amit utána már nem néztem.
Itt vagyok…közben nálam zajlik az élet…reggel 5kor indultam, betoltam 300 km, aztán kamioncsere, (mert csere sofőr vagyok, és hetente váltom a kamiont) közben szerviz, aztán át cuccolni a másik kamionba, takaritani a régit, ezután még 300 km, és estére mielőtt megálltam volna, durr defekt a póton, 3 óra szívás a kerék cserével, közben a program lejárt (aki tudja mi az a tahograf) és lassan 21 órai műszak után, most álltam be egy parkolóba,. De most már totál kivagyok…igy nem volt időm ma a bájkával foglalkozni. De holnap szét szedem darabjaira, és ha kell kicserélek minden o- gyűrűt. De hopnap megoldom a problémát…
Most ezzel gőzölök…amíg meg nem lesz oldva a bájka gondom.
Kitartás! Jó pihit!
Az oda való
Tettél helyette másikat?
Oda fehér kell és nem fekete…mert a ez a fekete vastagabb.
A fehér a palást alá való de oda egy vékony fekete való
Igen. Néztem azt amit küldtél nekem a multnap, amit @Janos_Groszeibl tett fel a bájkával darabjaira szedve. Es ami benne volt az 2 mm-el kisebb átmérőjű…