BY KA V9 folyás

Na akkor már csak @Robertino_daf nyomozónak kell előkerülnie, hogy felgöngyölítse az esetet. :grin:

1 kedvelés

Ezt kérdeztem tőle én is…

Ne haragudj, nem rémlett, hogy már le lett írva. :thinking:

1 kedvelés

Nem baj ha többször kérdezzük lehet nem csak a hőfok a gond hanem a 70pg én például ezt nem olvastam sehol

1 kedvelés

Énis 70 vg-t olvastam valamikor tegnap, nem 70 pg-t

Én most olvastam a 70PG-t

2 kedvelés

70 vg, nem pg

1 kedvelés

Már azt hittem szenilis vagyok… :slightly_smiling_face:

amikor én olvastam 1000%, 70pg volt mert 2x is ránéztem, hogy jól látom-e…

Nincs szerkesztve a bejegyzés, és én meg erre emlékszem. Azért is maradt meg, mert többször visszaolvastam. Egyszer olyan longfillt rakott fel ami nekem. Is volt, és abból még csak 50/50 és 80vg/20pg változatot láttam.
De majd jön és ő megmondja mit használ :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

tényleg nincs szerkesztve​:thinking:…igazad van! Akkor vagy más témával keverem vagy rögtön javította amit utána már nem néztem.

1 kedvelés

Itt vagyok…közben nálam zajlik az élet…reggel 5kor indultam, betoltam 300 km, aztán kamioncsere, (mert csere sofőr vagyok, és hetente váltom a kamiont) közben szerviz, aztán át cuccolni a másik kamionba, takaritani a régit, ezután még 300 km, és estére mielőtt megálltam volna, durr defekt a póton, 3 óra szívás a kerék cserével, közben a program lejárt (aki tudja mi az a tahograf) és lassan 21 órai műszak után, most álltam be egy parkolóba,. De most már totál kivagyok…igy nem volt időm ma a bájkával foglalkozni. De holnap szét szedem darabjaira, és ha kell kicserélek minden o- gyűrűt. De hopnap megoldom a problémát…

Most ezzel gőzölök…amíg meg nem lesz oldva a bájka gondom. :smiley::smiley::smiley:

5 kedvelés

Kitartás! Jó pihit!

és mi volt vele?

Szét szedtem darabjaira újból,

Ez az o- gyűrű nem oda való volt…:thinking::sweat_smile:

2 kedvelés

Az oda való

Tettél helyette másikat?

Oda fehér kell és nem fekete…mert a ez a fekete vastagabb.

1 kedvelés

A fehér a palást alá való de oda egy vékony fekete való

1 kedvelés

Igen. Néztem azt amit küldtél nekem a multnap, amit @Janos_Groszeibl tett fel a bájkával darabjaira szedve. Es ami benne volt az 2 mm-el kisebb átmérőjű…