S.O.S! Valaki segítsen, tönkre ment a byka!

Sziasztok!
Hát ezt el…- tam! Volt egy clone byka v9 - em. Eddig ezzel boldogultam bár néha okozott fejfájást… Ma reggelre megadta magát és így sakk- matt! Ne kérdezzétek mi baja van, nem tudom pontosan. Nem érzékeli a tekerést és azt írja ki, hogy 0.04 ohm. Szóval nem működik!
Így itt maradtam, hogy szívhatom a fogamat…
Nincs valakinek használt, eladósorban lévő MTL tankja ami egyszerű, könnyű tekerni ( bykaval sokat szenvedtem, néha alig tudtam szétszedni!) s.o.s - ben olcsón?
Nem értek a tankokhoz… Tényleg nagyon szőke vagyok ebben a témában!
Személyesen Tiszakécske, vagy postán előre utalással tudom fizetni :pleading_face:
Csak tényleg nagyon s.o.s mert reggel óta nem füstöltem!
Köszönöm a segítséget, Tia

3 kedvelés

Szia!
Valoszínű a mod lesz a probléma de nézd át a csavarokat a V9-ben alul is tekerésnél is húzd meg, és esetleg a tekerésből nem lóg ki egy darab huzal ami zárlatól?

9 kedvelés

Szia! A mod az jó mert előkapartam még az eredeti porlasztos tankot amiben ott csücsül kb 2 éve a porlasztó és azzal mutatja és működne is de porlasztóm nincs új!
A bykat szétszedtem darabokra 3x és a 15 éves fiam is megpróbálta életre kelteni.
Szívesen bárkinek elpostázom aki érez magában elég motivációt, hogy életet leheljen bele .. maradhat is ott!

7 kedvelés

Nincs nagyon mi ami tönkre menjen ennyire benne max valami szigetelőt kell cserélni illetve amint mondtam zárlat van…Szívesen adnék másik RTA-át de látom messze vagyunk egymástól.

8 kedvelés

Eddig működött és én se értem mi lelte… Ugyan úgy tekerem mint eddig, minden ugyanaz.
Lehet igazad van hogy valami tömítéses apró gond de nagyon nem értek hozzá és nincs férfi a házban (a fiaimat leszámítva) aki rá tudna nézni

6 kedvelés

Az RTA-a alján van egy nagy csavar azt lazitsátok meg majd húzzátokmeg ezt egy párszor ott lehet a hiba amit én elsőnek néznék.

9 kedvelés

A légfúvóka? Mert 2 pici csavar van alul és középen a nagy ami ugye a levegőzéshez van. Egy ilyen hosszúkás valami. Az megy fel a tekeréshez.
Azt is próbáltam bűvölni…
Igazából mielőtt ide írtam 3 órán keresztül próbáltam életet lehelni bele.
Jó párszor újratekertem, szétszedtem, csavarokat huzogattam stb de nem szeret engem :disappointed_face:

4 kedvelés

Ha teheted gyere Cibakházára, adok másik RTA-t kölcsön.
:saluting_face:
szerk.: hozd a By-ka-t is megszereljük.
:wink:

8 kedvelés

Igen az de az nem csak légfúvóka az a pozítívpin, tehát az lehet a fő bűnős.Működnie kell ezek örökéletüek.

8 kedvelés

Ohh nagyon cuki vagy, köszönöm szépen!
Gyorsan néztem egy buszt mert azt hittem én csak majd úgy átugrom :sweat_smile:
Hisz nincs messze… Ahham, 2 átszállással 2-3 óra oda az út! Hihetetlen hogy nem tudnak egy normális közlekedést kialakítani! Autó nélkül halott az ember :face_with_diagonal_mouth:
De ha gondolod akkor elpostázom neked szívesen a byka- t, mert még olcsóbb is. És maradhat is nálad!
Hihetetlen sokat szenvedtem vele, mire a palástot leszedtem, meg minden is olyan nehézkes volt vele. Mindig a gyereknek szóltam tekerje, szedje szét mert nem bírom!
Igen már rég le kellett volna cserélni másikra ha ennyit szenvedtem vele de mindig máshová kellett a pénz :sweat_smile:
Hát most ha tetszik ha nem, le kell cserélni

5 kedvelés

Van hozzá még másik pin is… Bontatlanok. Csak fogalmam sincs mi a különbség.
Megpróbálom kicserélni hátha az a baj

6 kedvelés

Nem jár a komp Nagyrévre?
Közelebb és olcsóbb is lenne.
szerk.: ismerős, szomszéd,barát, akinek van autó, mert akkor 30 perc és van RTA-d
:saluting_face: :thinking:

7 kedvelés

Nem jár úgy tudom, nagyon alacsony a Tisza… De utána nézek azért lehet megis elkezdett járni csak nem tudok róla.
Nagyrévről megy busz Cibakházára?
Bevándorló vagyok, nekem még full homályos az itteni falvak és közlekedés

6 kedvelés

Ha Nagyrévről nem is, de abból az irányból jár busz erre.
:slightly_smiling_face:

De a visszaút még így is “necces”.
:grimacing:

7 kedvelés

A középső nagyobb csavart kell megnézni szvsz, nem-e kilazult. Meg persze a kicsiket is.
:wink: :saluting_face:

5 kedvelés

Bocsánat, látom megy a guide, nem szeretnék okoskodni, de…

Adok-veszek: van fenn egy V10-es by-ka clone. Ha sikerül megjavítani, akkor tartalék, ha mégse, akkor megoldás. Az eladó pedig megbízható.

8 kedvelés

25Km választ el bennünket a megoldástól.
Sajnos csak kerékpár nevezetű járművel rendelkezem.
:grimacing: :grin:

5 kedvelés

Hát átúszoma Tiszát ha nincs komp! A Dunát már átusztam :rofl: igaz kb 23 évvel ezelőtt :sweat_smile::rofl:
Sajnos nincs ismerős akinek lenne kocsija. Eleve iszonyatosan introvertált vagyok, vannak barátaim 20-25 éve csak az ország másik végébe laknak :roll_eyes: Család, rokonok nincs csak a 3 gyerekem és a húgom aki 300 km-re él.
Ez a város kb olyan introvertált mint én, mindenki nevelőszülő…kivéve én persze és nagyon örzik a kis titkaikat, én meg nem erőltetem a barátkozást. Az a pár ember akivel összebarátkoztam biciklivel jár (na én még azt sem tudok) vagy rollerel :sweat_smile: Arra várok, hogy a nagyfiam 18 legyen és legyen jogsija (már csak 1 év) :grin:
De írok privátba és ha ma nem is, mert necces a visszaút akkor holnapra nézzünk valamit hogy átjussak.
Addig szívom a 2 éve elhasználódott porlasztót… Pfuuu igazi, felejthetetlen élmény! :face_with_peeking_eye:

7 kedvelés

Szerintem próbáld meg első korben lefotózni, kiszedni a csavart, azt is lefotózni, küldd be ide, lehet a Zolee távban meggyógyítja…

8 kedvelés

Nem szeretnék byka-t. Nem vagyunk kompatibilisek :face_with_peeking_eye:

6 kedvelés