Hello mindenkinek! Segítség Kellene miért folyik szamba a Liquid mikor szivom? Talan vatta nemjo vagy a coilnal nemjo valami?
Szia!
Milyen tank, milyen tekerés, hány Watt, milyen vatta, és persze jó lenne egy fotó is róla. Úgy könnyebben lesz megoldás.
Úgy van. Az nem baj, ha folyik a liquid, csak hogy merre…
Igen, ez így édeskevés lesz infónak, hát mert folyékony.
@Peva71 már írta az igénylistát…még azt is leírhatnád milyen liquidet szívsz, nem a márka, hanem a pg-vg arány kéne.
Szia!
Kérdésedben ott a válasz is…Évával egyetértek
Fiúk segítsetek.! 0.21 gondolom dl, abban nem vagyok otthon, de ahhoz kevés a Watt, nem?
Azt piszkáld fel 60-70 wattig ha jó a vattázásod.
Igen dl!50-50 a keveresi arany
Szóval ? Múkodj !
Helyzet változatlan ?
Most 45 watton jo !
Vapetool szerint 32 - 65 wattig van a tartmány a húzalodhoz, szóval e között mászkálj.
Vatta befolyasol valamit?
Persze, ha kevés is tudja ezt csináni, sőt, ha elhasználodott és összeesik, akkor is. De még vatta típusonként is más a lészállítás.
Ezért kértek töled képet, hogy lássuk mit szívsz…
Nem csak hogy mit, hanem miért
Kesobb teszek fel kepet ha sikerul
Dl és 50/50 keverési arány, akkor ne csodálkozz ha folyik… dl-ben minimum 70vg/ 30pg kellene…
Gondolom, te kevered a leveseket… akkor keveréskor számold oda az aromát is ami 100% pg-ben van áztatva, ez még jobban húzza a pg többlet irányába azt a levest…
Készen keverve vettem 1 litert.6 os nikotinal. Elotte porlasztos kazant hasznaltam ahoz jo az 50 arany. Most altam át rta ra
Nyugi, semmi gond, azért vagyunk itt h segítsünk ahol, és amiben csak tudunk… ezért írták a többiek is fentebb, h jó lenne egy kép is róla…