Sajnos nincs mit kezdjek vele…volt már o- gyűrű csere is, meg minden is. Ez folyik rendesen minden liquid töltésnél… már nincs semmilyen ötletem sem. Ha valakinek kellene akkor adom … viheti…akár tiszta ingyen is…
Elzárod,mikor töltöd?
Alul szedd szét a két csavarral,mosd ki alaposan ,és rakd újra össze.
Ne add már fel ilyen könnyen Robi !
Persze. El zárom mindig…
Okés,ne haragudj,nem megbántani akartalak,csak ez volt az első ami eszembe jutott.
Hol látod folyást, melyik részén?
Szét szedtem mar nem egyszer. Mostam is, töröltem is, de ez csak folyik…
Jól látom,hogy a levegőzőn folyik?
Le folyik az aljába… Minden tömítés megvan benne?
Ide rakott fel János rajzot, nézd meg
Kevés a vatta…
Tekerést le tudod fotózni?Egyre határozottabban ki merem jelenteni az első kép alapján, hogy a levegőzőnél szivárog a lötyi,és befolyik a levegőállító gyűrű és amin tekeredik,az közé. A levegőállító gyűrű belső felén lecsurog a mod tetejéig,(vagy a tank aljáig),és ott felgyülemlik. Valóban vattázási gondnak tűnik. Csatlakozom @Janos_Groszeibl-hez.
Én még mindíg azt mondanám szedd szét,nézz rá a tömítésekre mindenhol,az én klónom és az eredetim sem produkált ilyet még.
Néztem a byka v9-et azon a linken. Köszönöm az infót kedves @Peva71
Megvan nekem is minden o-ring úgy mint a képen…
Oldal nézet jó lett volna.Van egy gondolatom:vatta mennyiség jónak tünik de ha síkban van a levegőzővel a vatta vissza hajtása akkor simán bekefolyík a levegőzőbe.Inkább a csavar magaságában legyen a vissza hajtás.Ha elkezd szörcsögni mert fütesz a kamionban akkor használd 1lyuk léellátással.
Jónak tűnik rakj bele más tipusú vattát.
Ha épp nincs akkor csak 1lyukat nyiss