és akkor még ott a th igény is…amiről nem nyilatkozott Vivien.
Nálam az kezd alább hagyni
már én is megelégszem a malbi light-nak megfelelővel a mezitlábas gitanes helyett
Reggeli kávékhoz kell a táncosnő… (az a Se)
én olyankor még egy kicsit szűkítek a légbeömlőn az már úgy homlokhorpasztósabb, de megéri egy kv erejéig
Nekem akkor az 1.4 Pin zenél
Itt vagyok már. TH- mint torok hatás ugye? Ha jóra gondolok, akkor nem tudom h az enyém mekkora. Hogy lehet ezt elmagyarázni?
Na jó akkor végülis nem lőttem mellé nagyon a v6 v8-al. Szerintem a leírásotok alapján renben lesz a levegő szabályzás.
V6-om nem volt, v7, v8 igen. Ja, Jani szerint a v6 a legjobb ízben.
Kérdés hogy ő hogy használja a zenithet. Én a pici levegőzőlyukakat használom mind a 3at, úgy hogy befigyeljen egy pici a nagy levegőzőből. Általában 17 watton, 100hz-en. Így pl hasonló a kezdő vaporesso gtx tankhoz full levegővel, csak nem kell olyan hosszan slukkolnom egy megfelelő gőzadaghoz. És az a tank azert bőven mtl.
Csak egy ?? miért nem V9 @Vivien93?
Várjál még ezzel ne ilyeszd el,most kezdi
Na ja @Zolika
Egyébként az a legszebb is. Mármint a v6. És azt is lehet nagyobb űrtartalommal használni? Vagy csak 3ml-vel?
Én is akartam V6-V7-V8, aztán vettem sok sok V9+SE!
De már csak drip tip veszek, meg a Mod-ot!
Mert nem tetszik. Hülye indok. De nekem az nagyon férfias
Mi azt hiszem el tudjuk magyarázni a miénk mekkora,sőt néha túlozunk is
Persze azt ismerem egyébként bőven nem kell már akkora mint pl egy töltött ciginél. Úgy a fele. Kb. Ez teljesen jó.
Azt gondolom tudod, hogy ezek nem alacsony tankok. Csak mert versenyben volt a Bishop is, de attól 2 cm-rel nagyobbak, szinte mindegyik. Mármint a by-ka-k.
https://www.lepetitvapoteur.com/en/rebuildables/11691-amazier-mtl-rta-ambition-mods.html
Közben ő kimaradt a kibeszélésből, pedig rá is kiváncsi vagyok. A Bishop egyébként azért esett ki, mert ahogy megláttam, azt csak a párom kezében tudnám elképzelni.